• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    LEADA
    LEADA --- ---
    Tak jsem dneska pri čekání na Kamu omylem videla kousek Dity P., je to jeste horsi, nez to popisujete :O Nejenom, že mi hrozne vadi ta jeji prazstina, ale ona k sobe sklada slova, která vubec nedavaji smysl :O jako treba: nejdůležitější je dosahnout hustoty omacky, ktera vas pobavi nebo kdyz si to chci uzit, udelam si kureci vyvar... Ty vole co slovo to perla :O
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    ano, je mozny, ze to nekraji on.. ale o to neslo.. coz je uz uuuuplne jedno :)
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    KASUMI: no pokud to není full body záběr tak to za něj furt může krájet "dublér", na což tady narážíme :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    77WHITE: O full body jsi nic nerikal
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    WITTGENSTEIN: Vidis to by mi nedoslo. :) Proc myslis ze jsem psal ze mne nejak nebere show s kucharem co neni kuchar. To ze to ma byt humor bych pochopil, ale bud je na mne moc sofistikovany, nebo ja jsem prilis zhyckany a proste mi to neprijde vtipne.
    77WHITE: a tluce u toho ostrim do sklenene misky.
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    KASUMI: Ja tam zadny full bpdy shot krajeni nevidim, furt to jen haze do misky;)
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    KASUMI: nou nou, záběr byl jen jak to házel nakrájený do mísy ;)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    MICKK: ne, u te salotky to bylo videt
    MICKK
    MICKK --- ---
    KASUMI: kdykoliv něco krájí tak není záběr na něj, jen na ruce
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    KASUMI: Měl by dát Ditě masterclass :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    WITTGENSTEIN: ale cibuli krajel docela zrucne ;)
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    RAB1T: Je to herec, ne kuchař. Stačí to jako nápověda?
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    WITTGENSTEIN: Bohuzel ve mne dotycny vzbuzuje uplne jine pocity nez pobavenost. Na jednu stranu prezentuje kucharske postupy o kterych pulka naroda vubec nevi ze existuji a na druhou stranu se snazi delat humor z vyhazovani potravin.
    MIC: Ano.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    RAB1T: Radím zapnout si detektor ironie - ještě se to bude hodit.
    MIC
    MIC --- ---
    RAB1T: je pravda že na humornosti by měli přidat. Šlo by vymyslet něco vtipnějšího než: "a zbytek toho drahýho hodíme do koše"
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    CAPTAIN_TACUD: Zrovna sem s tim jdu. Nějak nevim jestli je to od Prakulu sofistikovanej humor nebo je to jen čistokrevnej fail. Kuchař co není kuchař předvádí recepty které jsou sice v phode, ale prezentuje se u toho tak že by měl dostat za trest pokrájet celej vagon cibule a u toho by měl opakovat budu se hezky chovat ke svým nožům.
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    ALI
    ALI --- ---
    btw. dnesni prostreno vyborny
    MJUGEN
    MJUGEN --- ---
    VANEK: zatím ještě funkční link: https://www.youtube.com/watch?v=sDDwfoAzos4
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam