• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales



    Co je totální úlet?Samozřejmě jídlo...



    Klik na Babicu: [ Spolek pratel Mistra Babici aneb všichni si to doma uděláme, protože je to jednoduchý, rychlý a dobrý! ]

    jeden polerich vladne vsem, jeden jim vsem kaze. Do kuchyne uvrhne a k plotne privaze.
    rozbalit záhlaví
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    EVILMIND: Tyjo a mě napadlo, že si jen připravujou půdu pro crossover, ale pak sem si řek že to je až moc šílenej nápad, aby to byla pravda.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: tady podrobnejsi info
    Seriál Žrouti je humornou sondou do světa kuchařských pořadů – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/...ra/403096-serial-zrouti-je-humornou-sondou-do-sveta-kucharskych-poradu.html
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    87HIGHFLYER: nene, to jeste neni celej koncept :-)

    Internetová televize Stream.cz odstartuje seriál kombinovaný s cooking show pro odpadkáře a snoby - Borovan.cz
    http://www.borovan.cz/...tream-cz-odstartuje-serial-kombinovany-s-cooking-show-pro-odpadkare-a-snoby
    JONY
    JONY --- ---
    neuvěřitelný, že se najdou pořád lidi, co to berou vážně. normálně bych řekl, že to tam musí psát lid ze štábu :)
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    skvelej koncept - jeden prudi luzu, druhej snobaky. Na konci by mohlo bejt neco jako vsichni ste kreteni a vytahnete si hlavy z prdeli. Ceskej sen 2:)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    SALAMAN: To je tak strasne smutnej humor, tomu se snad nemuze nikdo smat.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    https://www.facebook.com/varimesmirou/?fref=ts

    Tak schválně které části publika bude trvat déle, než se smíří s tím, že jde o humoty. Těm co vyčítají Miklušovi plýtávní a vlastizrádnost a nebo pohoršovačům nad gothajem.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    mně stačil laciný trik s paličkou co už nebude potřeba. Otázkou je, co teda bude vyhazovat příště.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    ale s tou posledni vetou zase pustil cervenej hadr...
    "vsichni rikaji varte rychle, chutne, levne.. nikdo nemysli na nas, na bohaty.. tze ja varim pomalu, chutne a draze.." :D
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    VANEK: jenom desetilety portsky? zklamal..
    VANEK
    VANEK --- ---
    BRUKEV: A štáb je prakticky totožný; možná "Motor projektu: Zdenka Weisová" po úspěchu Luxusu rozhodla udělat k tomu spin-off.
    BTW koukám Mikluš už dost přehrává ("máme tady bordelisímo"), ze začátku to bylo čistší.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    BRUKEV: aha, takže záměrný protipól. OK.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    ZUZKAOU: těžko říct, ale minimálně Mikluš to zmiňuje na konci práce se španělptákem
    SCHWITA
    SCHWITA --- ---
    Škoda, že Mikluš začal dělat humory. Bývalo to fajn.
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    SALAMAN: no to neeee
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    SALAMAN: A to je pravý a nebo je to další temná strana Vaňkovy síly?
    MJUGEN
    MJUGEN --- ---
    he?

    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Můj pořad se nejmenuje "Vaříme z hnoje" :)
    Dnešní díl opět kvalitka!
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    CAPTAIN_TACUD: todle sleduju uz asi dva roky a smeju se fakt pokazdy. nekdy teda trochu placu.
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    We Want Plates Twitter account shares the most bizarre ways food is served | Daily Mail Online
    http://www.dailymail.co.uk/...ous-photos-restaurant-meals-served-bricks-shopping-trolleys-PIPES.html
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    ZUZKAOU: Aha, to nejsou vybrané komentáře čtenářů?! Ach so...
    FOZO
    FOZO --- ---
    Tak bublanina od Mikluše žádnej šlágr
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    SAMOUT: souhlasim, ze ten clanek je strasna mrdka, ale predstavy pana Zacka mohou byt klidne ovlivneny navstevou sapy, kde je to docela pekelny, coz samozrejme neznamena, ze se to nestava v ceskych podnicich. Nikdy nezapomenu na kamarada, ktery mi rikal, ze jeste nevaril v restauraci, kde by nebyla podplacena hygiena. V Sape jim rad a jeste nikdy mi nebylo zle, ale musim se priznat, ze se tomu docela divim :)
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    ZUZKAOU: Pro pana Zacka byl asi nejvetdi exotika vylet do centra Brna. Ja se sice v Hue jedno odpoledne vyblil z podoby, ale to se mi stalo i v Cechach. Jinak na me tri nedele streetfoodu nenechalo zadne jine nasledky nez vzpominky na bajecne jidlo. Navic Vietnam je cista a hygienicky nezavadna zeme, predstavy pana Zacka jsou ovlivneny tim, ze nikdy nikde nebyl. A imho v tech jeho hotelovych restauracich je kvalita surovin a hygieny daleko horsi nez na ulici (byt na snidane, byla-li, jsme si nemohli stezovat, hlavne diky spouste uzasneho zraleho ovoce).
    CLUBEER
    CLUBEER --- ---
    ZUZKAOU: uplnej bullshit
    VANEK
    VANEK --- ---
    ZUZKAOU: Já měl pocit, že Žáček je fetišismus sám pro sebe a ŽZ je jinej oddíl.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    RUTHLESS: ale vadí mu i Dita, a to se nevyhýbá tomu jak si vážně pochutnávat na vybraných pokrmemch, jen teda nevaří v zámecké kuchyni. A jestli má tetování, tak není vidět!
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    ZUZKAOU: Ježiš. To je pičuuuuus :-)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ZUZKAOU: Pan žáček má v Brně své fanoušky a ti ho našli zde

    Žlutý Zákazník, Brno | Zomato
    https://www.zomato.com/cs/users/lut-zkaznk-15991132
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Kamu ve Vietnamu aneb dost špinavá kuchyně - DigiZone.cz
    http://www.digizone.cz/clanky/kamu-ve-vietnamu-aneb-dost-spinava-kuchyne/

    "... Proč se tak zásadně vyhýbají tomu, jak se doopravdy má stolovat a vařit, jak si vážně pochutnávat na vybraných pokrmech, upravených dle starých receptů vynikajících kuchařů historie. Proč se vyhýbají zámeckým a palácovým restauracím? Proč nechtějí vrátit na obrazovky šarm zašlých časů, nabádající k poctivosti a kvalitě s nadhledem těch, kteří se v tomto prostředí umějí pohybovat? Proč ČT své diváky nevede a neukazuje jim „takhle by to mělo vypadat a takhle rozhodně nikoliv“?...

    ... Věřím, že i ve Vietnamu se dá najíst jinde než na ulici nebo v tržnici, v bistru či v jídelním voze. Že i tam existují kvalitní restaurace....

    ... Paní Kamila Kamu Rundusová zdá se mi být velice podivnou moderátorkou a hlavně kuchařkou. Mladá žena při těle je všude možně tetovaná. Nemám důvěru ke kuchaři/kuchařce, který/á vypadá jako námořník nebo jako obrázek...

    Propagace pražské vietnamské tržnice Sapa, kde se část seriálu odehrává, Českou televizí mi rovněž přijde na pováženou. Se Sapou jsou spojovány jistá negativa obchodu v ČR. Možná, že by ČT mohla v budoucnu přijímat sponzorské peníze i od různých ne zcela průhledných firem z Ruska, z Afganistánu, z Ukrajiny nebo z Cosa Nostry..."
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam