• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    SAMOUT: tezko rict, ja se bojim chodit na novy mista :)
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    POHODAVOLE: Hele, na druhou stranu, kolikrát se ti stane, že obsluha je v poho, ale jídlo hrozný? Imho zdaleka ne tak často, jako že jídlo je OK, někdy i moc dobrý, ale obsluha je totálně na pěst (že, milé Prosecco?). Nedostatek kvality je výrazně častěji na straně obsluhy, než kuchyně. Dáno hlavně tím, že to dělá kdejakej troglodyt (budu akorát nosit talíře, to zvládne každej), u kterýho pak zjistíš, že neumí rozpočítat účet, bo sečíst tři čísla pod sebou je nad jeho intelektuální schopnosti. Čest výjimkám, neříkám, že jsou takoví všichni (abych tu nerozjížděl "sitopoďzkusitty@#&$~!!!" flame).


    SKRU: Tak (ne)distribuce stolů je letitej nedostatek český obsluhy. O tom, že by se talíře měly odnášet až když všichni u stolu dojedí, u nás taky nikdo nikdy neslyšel.
    SKRU
    SKRU --- ---
    no, obsluhy je dost, ale cisniku a servirek, co vedej, co delaj, je malo.

    jednou dava zleva, jednou zprava, nebo mi jidlo poda pres stul na taliri do ruky, protoze je asi linej ho obejit..10 minut cekas na jidelak, pak prinese jeden pro dva, za minutu je zpatky a ke dvema hlavam sklonenejma nad jednim jidelakem zadrmoli "matevybranooo?", strasne se divi, ze jako jeste ne (fakt to nemam rad a je mi divny, ze neznaj takovy zaklady, jakoze vybrano maji ti, co jidelni listek odlozi a rozhodne ne ti, co si ho procitaj a ukazujou v nem rukama, WTF?!?!), takze te pak jako "potresta", ze se prijde zeptat az za dalsi ctvrt hodinu.. jednou se te v pulce piva zovialne oznamovaci vetou opta "jeste pivečko", jindy susis 10 minut hubu, nez si te vsimne..
    tuhle v blackdog v beroune meli takovy vemena, ze se ani nedokazaly dohodnout, kdo nas vlastne obsluhuje a co bylo objednano, takze dovalily hlavni a minutu po mym udivenym dotazu i predkrmy..

    nejsem nejakej hoch snob, ale tohle imbecilni improvizovani me ten "zazitek" jit se nekam najist strasne shazuje a tak trochu otevira diskusi ohledne primerenosti cen za takyhle "sluzby" a mam tendenci takovejm expertum davat dysko jen ve vysi "aby se nereklo", coz strasne urazi jejich postoj "jamamnatonarok!"
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    SAMOUT: tak to samozrejme muze, ale nedozvi se to driv, nez to vyzkousi. Chapu, ze kazdej to ma jinak, ale ja bych rozhodne nemohl makat za nejakou pohyblivou cifru, kdy nemam jistotu, jak na tom budu. Zalezi pak i jak je to nastaveny. Nekdy si muzes delit dyska s kolegou, coz je dalsi nesmysl..
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    POHODAVOLE: Pokud je obsluha schopná, tak si může najít restauraci s lepším kuchařem, že jo. I když chápu, že ne vždy je to možný. A propos dýško - nedávno jsme byli na skok ve Vídni, a když jsme tam seděli v kavárně, tak vedle nás byla banda Američanů. Jak jsem pochopil, měli útratu asi 34€, a dle jejich standardu to s dýškem zaokrouhlili na 40€. Číšnice (mladá holka) z toho byla dost vedle sebe, a několikrát se jich zeptala jestli to myslí vážně. Přitom oni byli jenom spokojení. Holt v Evropě je to trochu jinak nastavený.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    SAMOUT: ja bych i souhlasil, ale moc mi tam nevoni, ze ma cisnik dostavat nizky plat a zbytek si ma vydelat dyskama. Ja davam treba dysko i dle toho, jak mi chutna, takze pak se muze cisnik sebevic snazit, ale kdyz neni dobre jidlo, tak nemam prece duvod davat vysoke dysko. Dle me to mozna bude i ten duvod, proc je cisniku malo..
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    CAPTAIN_TACUD: Rozhovory se Zdéňou mě bavěj, ten člověk má stejnej pohled na svět jako já.
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    Zdeněk Pohlreich o hospodských: S poctivostí dojdou nejdál ke krachu! - Živnostenské listy
    http://www.zivnostenskelisty.cz/...enek-pohlreich-o-hospodskych-s-poctivosti-dojdou-nejdal-ke-krachu
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    ZCR: To nezní moc jako DitaP, spíš jako recept od Hestona Blumenthala :-).
    ZCR
    ZCR --- ---
    STERIGMA: než je to naklade a uvaří v růžovém víně s kardamomen a naservíruje s předkvašeným hráškovým pyré s blanžírovanou baby cibulkou marinovanou v býčím spermatu.
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    VANEK: Upachtěné, takové pěkné slůvko, co zrovna Ditu P. a její televizní tvorbu dokonale vystihuje
    VANEK
    VANEK --- ---
    Nemám odvahu.
    Dita Pecháčková: České pořady o vaření jsou takové upachtěné! Chybí v nich profesionalita – AUDIO – 30. 6. 2016 · Těžkej Pokondr na Frekvenci 1· Záznamy pořadů · Frekvence 1 · Hudba – Zprávy – Zábava
    http://www.frekvence1.cz/...vrtek-bude-hostem-pokondru-kucharka-a-spisovatelka-dita-pechackova-22842
    STERIGMA
    STERIGMA --- ---
    ZUZKAOU: Bože! Zastřelte to někdo, dřív než to naklade ... Oh shit!
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    ZUZKAOU: to je strasne uchylny.. ta hudba, ty oblecky, koncovka.. wth? :D
    HUDOUS_ML
    HUDOUS_ML --- ---
    RUTHLESS: nebudu to rozporovat. Čím víc nad tím přemýšlím, tím víc mi to přijde jako pokus napodobit Andaluského psa
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    HUDOUS_ML: Na me tohle působí jako ze jsou to naprostý kokoti :-)
    HUDOUS_ML
    HUDOUS_ML --- ---
    GIO: na mě tohle působí, jakože to má být jakoby ona to vařila a rovnou tam nosila, takže ne piknik, kdy se jídlo nese v košíčku, ale že Dita je současně s holkama na lodičkách a ve stejnou chvíli v kuchyni dělá krém, který dveřmi v časoprostoru rovnou servíruje. Což je možná ještě horší, než kdyby si ten krém přinesla v termosce.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    a černocha jako proprietu....ty vole
    GIO
    GIO --- ---
    jinak uplne vidim, jak si na piknik k vode bezne vezu hraskovy krem, nebo co to bylo.
    GIO
    GIO --- ---
    THE_BALROG: tenhle dil jsem bohuzel castecne zahledla (tenhle lascivni konec s cernouskem v mysliveckym) musela jsem to vypnout, zvedl se mi zaludek:))

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam