KUBAN88: ještě jeden model kuchaření:
v hospodě, kam chodím já, nějak před rokem dvěma dolehla bída na majitele a když už okrouhal personál (hsopoda+bar) i o uklízečku, došlo na kuchyň. zvažoval, že jí úplně zavře a bude točit jen pivo a servírovat utopence.
pak ale dostal jinej nápad a dohodl se s kuchařem, že mu tu kuchyň kompletně celou hodí na triko. nevím, jestli po něm chce nějakej nájem (tuším, že ne) nebo jen náklady na energie, ale co si kuchař vyvaří, to má.
takže to dělá kámoš sám. vaří pondělí až sobota. polívky má od osmi, obědy od deseti hodin a zavírá ve tři. nakupuje sám, vaří sám, ceny nahazuje sám. prodá podle mě pár desítek (25 - 30?) obědů/den.
jako žádná sláva, cítím tam dochucovadla, ale najíst se tam dá. zase beru, že je na to úplně sám, imho včetně nádobí. určitě to nejde dělat všude, ale motivaci pro kuchaře tam cítím. a majitel hospody má hospodu i s jídlem bez starostí o kuchyň.