• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales



    Co je totální úlet?Samozřejmě jídlo...



    Klik na Babicu: [ Spolek pratel Mistra Babici aneb všichni si to doma uděláme, protože je to jednoduchý, rychlý a dobrý! ]

    jeden polerich vladne vsem, jeden jim vsem kaze. Do kuchyne uvrhne a k plotne privaze.
    rozbalit záhlaví
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    CAPTAIN_TACUD: Zdena ma velmi zdravej pohled na svet, asi si dneska ty Lidovky koupim.
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    Pohlreich: Dobrovolně se vracíme do totality. Ke kapitalismu jsme si jen čichli | Domov | Lidovky.cz
    http://www.lidovky.cz/...lne-se-vracime-do-totality-fm3-/zpravy-domov.aspx?c=A170420_121304_lide_sij
    CLUBEER
    CLUBEER --- ---
    TOOMIX: a od masa logicky brat nechce
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    MAR_TINA: spíš nenašel nikoho, kdo by mu dlouhodobě dodával ve stále stejné kvalitě bez výkyvů
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    MAR_TINA: Ja myslim ze prave umi nakupovat a aby vydelal tak od ceskyho zemedelce fakt ne
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TOOMIX: koukám, že Pohlreich neumí nakupovat a pak si otevírá držku na české zemědělce :/
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Dršťky na uzené paprice či ledvinky. Pohlreichovo bistro láká na rakousko-uherskou kuchyni | Dobrá chuť | Lidovky.cz
    http://www.lidovky.cz/...ousko-uherskou-kuchyni-gxf-/dobra-chut.aspx?c=A170412_144954_dobra-chut_ape

    „Dělat českou kuchyni z českých věcí prostě nejde. Je nakonec fuk, odkud suroviny vezmu, když jsou dobré. České zemědělství je jednoduše v prdeli a že tu někdo s velkou slávou udělá pár kusů hovězího, jde mimo mě. Působí to na mě jako falešná česká romantika, touha si dokázat, že věci nejsou tak blbě, jak ve skutečnosti jsou. Český materiál, co jsem s ním mohl pracovat, byl bída. Potřebuji spolehlivého dodavatele. Je mi jedno, jestli zboží přiveze od českého, nebo australského farmáře. Nebudu nábožně objíždět Českou republiku, abych si koupil malínský křen a chřest z Ivančic. Tyhle tradice jsou pryč, vlak odjel. Hodně se toho povedlo vykořenit a nemám pocit, že by byla cesta zpět. My si nemůžeme dovolit experimenty, nechceme testovat na našich hostech, jestli se někdo ty suroviny konečně naučil dělat dobře.“
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    Hidden Restaurants with Michel Roux Jr - miniserie channel4

    http://www.channel4.com/programmes/hidden-restaurants-with-michel-roux-jr

    Michel goes in search of secret eateries and food mavericks across the country

    Episode 1 - The South West

    Michel and chef Freddy Bird find visual feasts in a sculpture, a wood, and a floating café in the middle of an estuary. There's also a Latin American 'bustaurant'.

    Episode 2 - The North East

    Michel discovers great food at a tiny beach shack, inside a converted shipping container, and at one of the largest treehouses in the world

    Episode 3 - The West

    Michel heads west for a feast in a garden shed, while chef Freddy Bird meets a London couple hoping to turn a barge into a fine dining restaurant

    Episode 4 - The South East

    Michel finds some great food at a military fort at sea and Freddy finds an eaterie in the back of an old Citroen van

    https://userscloud.com/e6jocf01sukk
    https://userscloud.com/2l5y4dzg2sku
    https://userscloud.com/pxsk7uvfwipu
    https://userscloud.com/ntr3lyh89df3
    PEPEEE
    PEPEEE --- ---
    DAWIDOS: titulek je mimo, o tom žádná,idnes je už pomalu bulvár,ale v tom rozhovoru mě ten chlap strašně baví :-)
    DAWIDOS
    DAWIDOS --- ---
    PEPEEE: Akorat titulek imho udelali zbytecne s nadechem kontroverze, protoze srovnani s Pohlreichem se zuby nehty brani a vicemene k te odpovedi byl donucen. Ale super rozhovor!
    PEPEEE
    PEPEEE --- ---
    Rozhovor s Tyrolákem ,-) Je to borec

    Jsem lepší než Pohlreich, ale jen ve svém ranku, říká Tyrolák z Ano, šéfe! - iDNES.cz
    https://xman.idnes.cz/...donin-ano-sefe-p5x-/xman-rozhovory.aspx?c=A170324_081025_xman-rozhovory_fro
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    Jídlo v michelinských restauracích: od párku s hořčicí po menu za tři tisíce - iDNES.cz
    http://hobby.idnes.cz/...ceneni-michelin-2017-dzi-/hobby-domov.aspx?c=A170308_112143_hobby-domov_bma
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    Kulovnici v autě nepotřebuji, říká český lovec lanýžů Synek
    http://www.euro.cz/light/kulovnici-v-aute-nepotrebuji-rika-cesky-lovec-lanyzu-synek-1334311
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    ja zeleny kusy porku rozvarim v trose osoleny a okyseleny vody a pak je i s tou vodou rozmixuju na srac a pridam to k varenejm oloupanejm bramboram a udelam porkovou brkasi
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    TAPINA: Já naopak :) Postupně beru z obou konců a propracovávám se ke středu.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    KUNHUTA: Já používám pórek úchylným způsobem - nejdřív uříznu tak nějak z prostředka tu světle zelenou část, tu zužitkuju první a v dalším sledu dělám mix z bílé a tmavě zelené. Spotřebuju celý kromě oschlých listů.
    KUNHUTA
    KUNHUTA --- ---
    KASUMI mě přivádí k otázce: proč tu zelenou část pórku nejíte? už jsem to od jedný kamarádky taky slyšela, ale já to teda používám celý...
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    KRUTAS: :D

    Dobra rada s tema zbytkama od porku..
    KRUTAS
    KRUTAS --- ---
    chef support od Gordona
    Gordon Ramsay Answers Cooking Questions From Twitter | WIRED
    https://www.youtube.com/watch?v=kJ5PCbtiCpk&feature=youtu.be
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    BRUKEV: Oba jsou jednoznačně top, ostatně jejich kuchařky jsou jedny z mála, které jsou sázky na jistotu
    KRUTAS
    KRUTAS --- ---
    CAPTAIN_TACUD: Vybornej kuchar, vyborny recepty , dobrej kanal :P
    Weber Cooks - Creamed Corn and Potatoes (w/ Chef Steven Reed) [Official Video]
    http://www.youtube.com/watch?v=6AO4bS1DH0o
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam