• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales



    Co je totální úlet?Samozřejmě jídlo...



    Klik na Babicu: [ Spolek pratel Mistra Babici aneb všichni si to doma uděláme, protože je to jednoduchý, rychlý a dobrý! ]

    jeden polerich vladne vsem, jeden jim vsem kaze. Do kuchyne uvrhne a k plotne privaze.
    rozbalit záhlaví
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    ZUZKAOU: a ma za to, ze jen na nejakych akcich se specialnim statusem, ne?
    protoze treba ve stredoceskym kraji se hygiena rozhodne netvarila, ze by amaterum jidlo prodavat umoznila ani na nejake jednorazove akci. restaurant day jsem teda protlacit primo nezkousela, ale dost se tvarili, ze by nam za buchtu ma stanku zrusili blesak...
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    ZUZKAOU: jasný už rozumím. Přiznám si že v tomhle nemám úplně názor, podobným akcím docela fandím, ale jako spotřebitel bych si dělal celkem vrásky z toho že na festivalu nebo někde na Náplavce to vůbec nemusí splňovat základní hygienický pravidla.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    BEREGOND: amatér to nesmí prodávat do podniků - protože ti musí dodržovat to co musí dodržovat, včetně dohledatelného zdroje, ale na příležitosných akcích typu restaurant day?
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    ZUZKAOU: Mě na tom dost zaráží ten status "amatéra" na kterého se nevztahují regulace. Zajímalo by mě jak se pozná a kolik toho smí uvařit. Vidím kolem sebe lidi co by rádi pekli pro ostatní muffiny atp. (umí to) a stěžují si že nemůžou protože musí mít provozovnu. No a pak člověk narazí na tuhle řadu nešťastných příhod a dokud nikoho neotráví tak je to vlastně v pořádku. To mi hlava nebere.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    a kd odneska ví, co je to vlastně selský rozum
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    MUTHA: ale kolik lidí ještě dneska používá selskej rozum, žeáno... :-/
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Jak to opravdu bylo se salmonelou na Apetit pikniku - Vitalia.cz
    https://www.vitalia.cz/clanky/jak-to-opravdu-bylo-se-salmonelou-na-apetit-pikniku/
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    Dneska je mezinarodni hamburger day!

    Gordon Ramsay's perfect burger tutorial
    https://www.youtube.com/watch?v=iM_KMYulI_s


    The Ultimate Cheese Burger | Jamie’s Comfort Food | Jamie Oliver & DJ BBQ
    https://www.youtube.com/watch?v=sP7pjDnnJfk


    Jamie’s Italian Burger | Jamie Oliver & Gennaro Contaldo
    http://www.youtube.com/watch?v=bTan2vYAi8c
    VANEK
    VANEK --- ---
    ALI: Zjevně to tam mají ve zvyku k doplnění formátu. Třeba v angličtině se místo toho našeho modelu otázka -- odpověď (plus případně nějaký úvod nebo extra rámeček "jaký je osobně") používá volné střídání citací s novinářovými parafrázemi a komentářemi.
    ALI
    ALI --- ---
    SAMOUT: jako me tahle parta moc nebavi, ale rozhovor dobrej. nicmene fakt nechapu to honeni ega v kurzive.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    OLIII: Diky za link, vybornej rozhovor inteligentniho novinare (Rodriguez me bavil uz v R&P pred vic jak 20 lety) se Zdenou, kterej to ma v hlave srovnany jak malokdo.
    VANEK
    VANEK --- ---
    WITTGENSTEIN: A v Esce?
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    OLIII: Byl jsem v Nomě a žádný opékaný mech jsem neměl :(
    OLIII
    OLIII --- ---
    63. Dokážete odhadnout módní trend v české gastronomii řekněme za rok?

    No, nevím, zda dokážu odhadnout. Ale doufám, že nastane odklon od toho zku…ného severského stylu. Kristepane, kdo chce jíst všechny ty opékaný mechy?

    https://procne.ihned.cz/c1-65729250-66-otazek-ludka-stanka
    GIO
    GIO --- ---
    DIVER: neke.))
    VANEK
    VANEK --- ---
    MUTHA: Třeba taky prodají koncept někam do anglofonních zemí,
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    MUTHA: Bohuzel se obavam ze ne
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    Norbert, commis d'office saison 2 le 25 septembre à 20:55
    http://www.youtube.com/watch?v=JGecIUS2LeE
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    to by mohl z fleku zdenda delat, az teda dogriluje 85 sezonu na prime :)))
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    DAWIDOS: to si prave myslim taky. Cely je to pripraveny a ted sklizej z reklamy. Me vadi celej ten koncept, to je proste většinou tak nechutny co jsou schopný lidi uvařit a sežrat, suroviny, příprava, všechno. A ještě si to pochválit :))

    Ve francii maj docela zajimavej pořad, to jsem teda koukal rád. Kuchar je pozvanej k lidem domu, clovek z ty rodiny je presvedcenej ze jeho recept a jak to dela je nejlepsi na svete a ze ho tim posadi na zadek, uvari to pred nim, sefkuchar na nej kouka a pak to ochutna atd. Pak to tomu cloveku uvari z jinejch surovin, spravnym postupem, a daj to na srovnani ochutnat. Vyborny, je to sranda, a jeste se u toho lidi naucej varit a poznaj spravny postupy a jak suroviny pouzit.

    Norbert commis d’office
    Norbert, commis d'office — Wikipédia
    https://fr.wikipedia.org/wiki/Norbert,_commis_d%27office

    Norbert commis d’office - YouTube
    https://www.youtube.com/results?search_query=Norbert+commis+d%E2%80%99office

    to si myslim je vybornej koncept.
    KRUTAS
    KRUTAS --- ---
    TOOMIX: no slava bezte si to pls resit tam , predpokladam ze nejsem jedinej koho prostreno ani Kazma nezajíma.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam