• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    DIVER
    DIVER --- ---
    "" budou v první řadě odříkávat to, co dostali za pokyn z dramaturgie""

    tsvye, zase zpátky na zem. budou tak maximálně odpovídat na dotazy. něco o tom natáčení vím. scénář to rozhodně nemá.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Ale vždyť je to úplně jedno, i kdyby tam "kuchař" před zrakama všech nasral do hrnce a oni pak dostali na talíř burger z kobe hovězího zdobenej plátkama zlata, tak budou v první řadě odříkávat to, co dostali za pokyn z dramaturgie, bez ohledu na jakoukoliv diskrepanci mezi evidentníma schopnostma autora a výsledným výtvorem.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    WITTGENSTEIN: Soudný člověk určitě. Člověk co chodí do Prostřena?
    Ne. Já to teda neviděla, ale tipla bych, že to pro ně bylo "bez chuti", protože chybí tuna vegety, že jo.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    KASUMI: Jakýkoli soudný člověk by musel po prvním chodu pojmout podezření nad nepoměrem mezi snažením soutěžícího v kuchyni a michelinskou krmí. Wagyu, propánkrále!
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    MUTHA: zrovna jsem to dokoukala.. hodnotili ty lidi v prostreno to jidlo? nebo to tam chudak sahajdak delal do kose..? na P nekoukam a ten web primy je na facku
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    MUTHA: investigativně reportovat o prostřenu, je jako hacknout počítač šedesátiletýho dědy, co je třicet let sám. Potřebný haxxxor skillz jsou nulový a to co najdeš, tě znechutí, i když si věděl, že přesně tohle tam bude.
    KRUTAS
    KRUTAS --- ---
    Michelinský šéfkuchař Kašpárek: Nekecat, neodmlouvat, dře se, jede se, nazdar –
    http://neovlivni.cz/michelinsky-sefkuchar-kasparek-nekecat-neodmlouvat-dre-se-jede-se-nazdar/
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Žádná marináda neudělá z blbýho kusu masa dobrej, říká Pohlreich u grilu - iDNES.cz
    http://hobby.idnes.cz/...prima-rozpal-to-sefe-f9q-/hobby-domov.aspx?c=A170425_150023_hobby-domov_mce
    KRUTAS
    KRUTAS --- ---
    hele je to krapet starsi ale narazil sem na to az dneska https://www.youtube.com/watch?v=Ki_aQ2wzXA0
    Jamie Oliver v Iron Chef Amerika jako Sous chef se vedle nej třepe Gennaro. Nenasel sem online nic lepsiho sry, v dobry kvalite se to da sosnout na torrentu
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Tady kdyžtak vše online s CZ titulkama

    Hotel Hell – 2. stránka – Pořady Gordona Ramsayho
    http://gordon.ura.cz/category/hotel-hell/page/2/
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Gordon Furious at Hotel's Moldy Fridge | Hotel Hell
    https://www.youtube.com/watch?v=dPJgAe3DhhA
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    VANEK: Znovu a lépe :-)











    VANEK
    VANEK --- ---
    SAMOUT: Stránky 8 a 10 by nebyly? ;-)
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    CAPTAIN_TACUD: Zdena ma velmi zdravej pohled na svet, asi si dneska ty Lidovky koupim.
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    Pohlreich: Dobrovolně se vracíme do totality. Ke kapitalismu jsme si jen čichli | Domov | Lidovky.cz
    http://www.lidovky.cz/...lne-se-vracime-do-totality-fm3-/zpravy-domov.aspx?c=A170420_121304_lide_sij
    CLUBEER
    CLUBEER --- ---
    TOOMIX: a od masa logicky brat nechce
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    MAR_TINA: spíš nenašel nikoho, kdo by mu dlouhodobě dodával ve stále stejné kvalitě bez výkyvů
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    MAR_TINA: Ja myslim ze prave umi nakupovat a aby vydelal tak od ceskyho zemedelce fakt ne
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TOOMIX: koukám, že Pohlreich neumí nakupovat a pak si otevírá držku na české zemědělce :/
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Dršťky na uzené paprice či ledvinky. Pohlreichovo bistro láká na rakousko-uherskou kuchyni | Dobrá chuť | Lidovky.cz
    http://www.lidovky.cz/...ousko-uherskou-kuchyni-gxf-/dobra-chut.aspx?c=A170412_144954_dobra-chut_ape

    „Dělat českou kuchyni z českých věcí prostě nejde. Je nakonec fuk, odkud suroviny vezmu, když jsou dobré. České zemědělství je jednoduše v prdeli a že tu někdo s velkou slávou udělá pár kusů hovězího, jde mimo mě. Působí to na mě jako falešná česká romantika, touha si dokázat, že věci nejsou tak blbě, jak ve skutečnosti jsou. Český materiál, co jsem s ním mohl pracovat, byl bída. Potřebuji spolehlivého dodavatele. Je mi jedno, jestli zboží přiveze od českého, nebo australského farmáře. Nebudu nábožně objíždět Českou republiku, abych si koupil malínský křen a chřest z Ivančic. Tyhle tradice jsou pryč, vlak odjel. Hodně se toho povedlo vykořenit a nemám pocit, že by byla cesta zpět. My si nemůžeme dovolit experimenty, nechceme testovat na našich hostech, jestli se někdo ty suroviny konečně naučil dělat dobře.“
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam