• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    Štvalo ho, že v Česku není dobrá zmrzlina. Začal dělat vlastní a teď na ni jezdí lidé z celého světa

Sice krapet staršího data, ale narazil jsem na něj až teď. Rozhovory s lidmi podobného typu mě vždycky vyloženě pohladí po duši. Tak kdyby to tu měl někdo obdobně a chtěl také pohladit...
    VANEK
    VANEK --- ---
    SAMOUT: Ale už s tím právě přestala dávno před tím, než začla vystupovat na R1 s "Rodriguezem" pod plným jménem, tak mě to zarazilo.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    Jo, jsou dve Koko, spokojeni? Akorat Jana Komankova tak podpisovala svoje clanky v dobe, kdy mala Veronika Kokesova akorat prerostla sporak, a zacla se zajimat o to, co se na nem deje :-).
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MOIRAIN: No ja kucharku rikajici Koko znam, chodi s mym velmk dobrym kamaradem, ma porad na Evrope 2 a je to Veronika Kokesova :D. Tak jedine, ze by byly dve Koko :).
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    MOODYCAT: to asi bude, protože jkom rozhodně není koko
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    SAMOUT: Ja myslela, ze Koko je Veronika Kokesova :)?
    CHER
    CHER --- ---
    PALEONTOLOG: a mě zase naopak začala po mnoha letech živoření růst. Starám se o ni pořád stejně :-)
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    VANEK: Jana Komankova
    VANEK
    VANEK --- ---
    SAMOUT: Koko je jkom?
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    WITTGENSTEIN: o to vic me to prekvapilo, kdyz jsem od nej treba neco cetl
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    Jak uz jsem tu psal kdysi, ctu clanky LS cca. od roku 93, nebo 94, kdy prisel do R&P, a uz tehdy jsem ho mel v oblibe (i kdyz hlavne proto, ze psal o hudbe, ktera se mi libila). Pak se mi na chvili ztratil (pansky magaziny nectu, F1 nesleduju, poker nehraju), ale jeho clanky v Reflexu me velmi bavily. Nemluve o Radiu 1, (Unzipped byl super), a mashupovych akcich, ktery delali s Koko.

KUBAN88: Chtels napsat, ze jeho nejhorsi vlastnost je, te fandi Slavii, ze jo :-)?
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    má hodně haterů, ale já na něj nedám dopustit, snad jediná špatná vlastnost je, že fandí Arsenalu... přesto jsem na něm vyrostl a je to takový hlas mé generace, stejně jako Šídlo, nebo Luděk Mádl
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    A přitom je to opravdu špičkový novinář.
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    87HIGHFLYER: umastenej nerd, hh to je jeho naprosto presna deskripce!
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    CAPTAIN_TACUD: ja ho znal jen z porad ludka stanka na streamu, kde vybiral debilni televizni porady a smal se lidem. A to me bavilo. Vubec sem netusil, ze je nejakej novinar nebo publicista, mel jsem za to, ze je to umastenej nerd, co nema nic jinyho na praci nez cumet na bednu:D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    CAPTAIN_TACUD: to je pravda, teď mi chcípla jedna za oknem !
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    DEVIL: uf uz jsem se lekl ze si myslim jako jedinej ze ludek stanek je marnej trapak...
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    Hele konec sveta se blizi :))))
    Změna klimatu podle vědců vážně ohrozí pěstování kávy po celé planetě — ČT24 — Česká televize
    http://www.ceskatelevize.cz/...zmena-klimatu-podle-vedcu-vazne-ohrozi-pestovani-kavy-po-cele-planete
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    Hele, osobne je to docela pohodovej typek, ale pred kamerou je debilni.
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    ja sem koukal na rozhovor s tim sahajdakem ci tu samout linkova a predtim sem nikdy zadnyho ludka stanka neznal ani o nem neslysel. rozhovor je takovej rychlokvaskovej a stanek trapny momenty snazi rozuzlit imbecilnim smichem. imho je stanek akorat tlustej samozer, co se rad posloucha. no ale neni takovej kazdej zurnalista. ja uz vlastne nevim
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam