• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales



    Co je totální úlet?Samozřejmě jídlo...



    Klik na Babicu: [ Spolek pratel Mistra Babici aneb všichni si to doma uděláme, protože je to jednoduchý, rychlý a dobrý! ]

    jeden polerich vladne vsem, jeden jim vsem kaze. Do kuchyne uvrhne a k plotne privaze.
    rozbalit záhlaví
    PUPEK
    PUPEK --- ---
    FIFI: a nebo si je dejte a dej vědět, jestli se to zdá divný jen mě
    PUPEK
    PUPEK --- ---
    FIFI: za mě OK, jen si nedávejte brambůrky
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    FIFI: Za mě určitě ne. Jak jsem psal - dřív to bylo dobré, ale pak to šlo do háje. Třeba už se zase zlepšili - ale na Žižkově je takových hospod, že je trochu zbytečné riskovat.
    FIFI
    FIFI --- ---
    PUPEK:
    CAIDEL: Podnik Zalezitost tedy nedoporucujete? My jsme tam meli v roce 2015 sraz se stredni skolou, kvuli tomu, ze nase tridni a jeden spoluzak v te ulici bydli. Planujeme dalsi seslost a myslela jsem, ze to udelame zase tam.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Roztomilej jakože piknik, ale s sebou na to má tolik krávovin, že na to potřebuje nejmíň dodávku :)
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    Je to příšerný. Tolik k tomu. Fakt jsem cumel, ze stream vyprodukuje něco takovýho. Nemile mě to překvapilo.
    SCHWITA
    SCHWITA --- ---
    šlape si na jazyk, a co? mě spíš zaujala ta spontánnost produkce. griluješ s partou na břehu řeky, mlekotáš o tom, jak ti chybí mixér, vezmeš to nadrobno, šidíš partu aby drželi hubu a kraluješ sekáčkem.
    MICKK
    MICKK --- ---
    EFFKA: na osobní problémy je tu spousta jiných diskuzí, ale jídlo vypadá hezky
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    EFFKA: artikuluje fakt hrozně
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    EFFKA: Mluvil uplne v pohode, hledas problem tam kde neni...
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    ...ma i nekdo jiny problem porozumet tomuto panovi? jeho neartikulace je opravdu mimoradna!
    https://www.stream.cz/grilujeme-s-partou/10018692-flank-steak-s-pikantni-salsou-z-pecenych-paprik

    LOPIN
    LOPIN --- ---
    PUPEK: to je ta atmosfera
    PUPEK
    PUPEK --- ---
    CAIDEL: nevim, jak se ta hospoda jmenuje, kousek od Karlova mostu směrem ke kavárně Slavie. Tam nabízej myslim 500g a ve 3 lidech se to nedá sníst, pokud si dobře pamatuju. Zkusim jen tak pro legraci zajít na oboje a vyfotit. Kuchyňskou váhu samozřejmě beru .)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    RUTHLESS: Neznám, ale podle meníčka - ano, tahle nějak by to mělo vypadat (výkon/cena :)
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    CAIDEL: Tak nejlepší bramburky mají samozřejmě v Atmosféře. To všichni vědí...
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    PUPEK: Tak tam jsme docela dlouho (řekněme dva roky) občas chodili s kamarádama po fotbale, když jsme hráli poblíž - dohromady jsme to mohli dotáhnout třeba tak na 15 návštěv až pak jednou (bude to tak rok) tam kuchař zaperlil takovým způsobem že dokonale zkurvil asi osm z deseti objednaných jídel a to tak, že zmršil fakt všechno včetně třeba hranolek (nebo ossobuco, které tam z nějakého důvodu měli ten den v denní nabídce a které tudíž nebylo zrovna z těch nejlevnějších). Od té doby jsme tam už nikdy nebyli takže koukám žádné zlepšení a vracet se nebudeme. A ano, jejich porce brambůrek má dost otřesný poměr výkon/cena.

    Což tedy zrovna platí pro většinu hospod. Mám-li být konkrétní, tak jediný podnik, kde se s tím tak nějak nemažou je Jihoměstský pivovar, kde je těch brambor 500g porce a dorazí obří halda která málem padá z talíře a tři lidi spolehlivě zabaví na hodinu. Za ty (ne úplně zanedbatelné) peníze ideál. To co dorazí v Záležitosti je pak v porovnání dost výsměch (cena není o tolik nižší a množství vizuálně tak třetinové - přitom jde sakra jenom o bramboru, dát tam o jednu víc jim přece nemůže tolik zahýbat se ziskem :))
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    PUPEK: kde to bylo, me takovyhle podniky zajimaji, resp. hledani pricin co je k tomuhle vede..
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    WITTGENSTEIN:asi jo. rozhodne bych se teda na nakej ceskej jidelak uz taky konecne podival v realu...
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    DEVIL: Ale hlavně se na to už nějak nehraje, ne? V ČR tedy - na Slovensku jsem to občas viděl. Host restauratérovi implicitně věří, že dostane slušnou porci. Proti těm, co dávají porce hubené, se hlasuje nohama.
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    jj gramaze u proteinu sou vzdycky v syrovym stavu
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    PUPEK: Jak u brambor pravda nevím, u masa vždy syrový stav (jak říká BRUKEV, často je v jídeláku na tohle téma i poznámka) - kuchař fikne steak, zváží a pak ho jde udělat.
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    BRUKEV: Imho stav ktery bys mel dostat - 100 g masa neni 30g v realu apdo... Takze co je v jidelaku za urcitou cenu to mas dostat
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam