• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales



    Co je totální úlet?Samozřejmě jídlo...



    Klik na Babicu: [ Spolek pratel Mistra Babici aneb všichni si to doma uděláme, protože je to jednoduchý, rychlý a dobrý! ]

    jeden polerich vladne vsem, jeden jim vsem kaze. Do kuchyne uvrhne a k plotne privaze.
    rozbalit záhlaví
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    WITTGENSTEIN: vzdyt jo, to jsme tu resili, ze ji zbylo jen jeji jmeno. Coz mozna behem korony je ve vysledku docela dobry reseni.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Když už se tu píše o Fabešové: rozvádí se (což je informace banální), ovšem zároveň přichází o všechny podniky, pančto ty jí pořídil její manžel, takto dovozce cukrářských přístrojů.
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    Iveta FABEŠOVÁ & Zdeněk POHLREICH (17. 10. 2020, Malostranská beseda) - 7 pádů HD
    http://www.youtube.com/watch?v=EBYEGXuRIoA
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    dobrej rozhovor!
    Šéfkuchař Slanina: Restaurací je zbytečně moc. Vláda se k nám chová, jako bychom byli nesvéprávní
    http://www.youtube.com/watch?v=w_Qnyyt0tSg
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    150g
    Smažák v housce podle Pohlreicha - eidam smažený v trojobalu v opečené burgerové bulce s kečupem a domácí tatarkou

    VANEK
    VANEK --- ---
    ZCR: Já ipu znám jenom pivo.
    ZCR
    ZCR --- ---
    KOCHANSKA_CH: a možná i s křupínkami z čerstvě oklepaných housenek
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    KOCHANSKA_CH: když vidím tvé výtvory, tak se nedivím, hned bych se tam objednal na obědy..
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    ZCR: :-D
    A roxorové pyré by bylo extra našlehané!
    ZCR
    ZCR --- ---
    KOCHANSKA_CH: úplně vidím to menu:

    Po:
    polévka: Vývar z bednění s betonovým kapáním
    hlavní chod 1: Traverzy na nehašeném vápně, cihlová kaše se sádrokartonem
    hlavní chod 2: Lešenářská trubka plněná sutí, dušená ipa
    hlavní chod 3: Tvárnice nakyselo s panelovou omáčkou a vařeným štukem
    moučník: Roxorové pyré
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    BRUKEV: Některé ano. Na práci inženýra mi stačí odborná maturita. :-)
    Ač su stavařka, dostala už jsem nabídku jít dělat šéfku školní kuchyně. :-D
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    MOODYCAT: jakože tě střední školy na nic nepřipraví? Ale no tak,...
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    RUTHLESS: Tohle ale podle me plati se vzdelanim plosne.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Je tedy jen divné, že sám Pohlreich během svých toulek po republice v rámci Ano šéfe! sám x-krát narazil na tu drobnost, že studenty oboru kuchař/číšník někdo třeba ve třeťáku pustil tak maximálně ke strouhání brambor, tzn. o nějakém naučit vařit nemohla být vůbec řeč...
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    VENDULKA: :-) líbí se mi ta naivita, ze si myslis, ze tříletý obor na ucnqku v oboru kuchař/číšník te na něco přípraví. Případně ze by te dokonce mohl připravit na vedeni podniku. Upřímně. Nemohl. Ani z rychlíku. Tím bych to ukončil. Je to ve velké míře studium pro studium a na konci umíš umýt mrkev a poznas kuřecí maso (hodně zjednodušeně, ale ne zas moc) a umíš vařit z polotovarů. Bohužel vůbec ne zjednodušeně
    VENDULKA
    VENDULKA --- ---
    RUTHLESS: z učňáku zrovna nejsem, takže přiznávám, že tuhle diskusi asi prohrávám
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    VENDULKA: Ty naprosto netusis, jak vypada česky ucnovsky vzdělávání, viď?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    že se nad něčím pohoršuje pohlreich mě ale vůbec neznepokojuje... naopak, kde pláče pohlreich je šance, že jde svět kupředu
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    87HIGHFLYER: to co píšeš bych celkem chápal na nástavbě. skutečně průřez technologií pro fastfoody, ekonomický základy a manažerský a bozp nalejvárny. ale škola se přizpůsobila trhu, tenhle obor ti prostě pomůže udělat startovní linii jinde, protože základy máš z praxe.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    VENDULKA: hele ja taky delal hovado k ruce na stavbe a krajel salamy v samosce. To neni argument pro 3 letej ucnovskej obor "poskok v mekaci". Jak sama na sobe vidis, v mekaci si to zvladla v pohode i bez tohoto narocneho studia.

    Tvuj argument s necim "navic" je sice fajn, ale o tom se v tom clanku nepise. Ano, pokud by se jednalo o obor jak podnikat ve fast food byznyse, od technologie vyroby, pres logistiku, skladovy hospodarstvi az pro systemy franciz apod, tak asi klidne. Ale tak nejak to z toho clanku neplyne:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam