• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    TOOMIX: Osobne bych chtela videt cloveka, co se stravuje denne v hospode, kde na to lidi berou? To musi byt prijmova skupina 200k+, ale zas kolik takovych lidi je…
    Pro me tohle vzdycky bylo totalne out of my reach.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Zrovna včera jsem koukal na díl ze 2. série Ano Šéfe z roku 2009, Motorest Galerie, kde paní majitelka říkala, že v nedalekém penzionu mají hotovky za 55Kč, takže jdou lidi spíš tam, protože je to levnější než u nich


    Drahé obědy hosty odrazují. Hospody musí změnit koncept, varuje restauratér - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/ekonomika/domaci/hospody-gastro-utlum-hoste-obedy-krize.A220712_090920_ekonomika_vebe?zdroj=vybava_idnes

    Ano.sefe.2x09.Motorest.Galerie - video Dailymotion
    https://www.dailymotion.com/video/x611j0f
    MONCIC
    MONCIC --- ---
    I cooked Delicious Sausages and Meat in a Barrel! You won't buy such a Dish Anywhere
    https://www.youtube.com/watch?v=hzaHdczsg4Q
    ZCR
    ZCR --- ---
    ZUZKAOU: já mám teda nejradši rajče na plátky na chlebu s máslem, a posolit (v hitparádě hned na druhém místě za chlebem s máslem a zeleným hráškem, nesolit)... akorát to máslo teďka je takové... inflační
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    CHORCHE: Jako pan con tomate je super věc, jen teda to nesmí být šumava, ale něco pšeničného a ještě to chce česnek. Klíčem ovšem je fakt dobrý rajče-

    tady je to ve fancy verzi, ale reálně fakt opečeš chleba, potřeš česnekem, potřeš rozpůleným rajčetem, pokapeš olejem a posolíš.

    Pan con Tomate (Spanish-Style Grilled Bread With Tomato) Recipe
    https://www.seriouseats.com/pan-con-tomate-tomato-bread-spanish-recipe
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    tak u sousedů nová knížtička, od mistra Babici... vaříme s inflací... a láďa hruška nebude mít co žrát

    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Nejhorší je, že se svým starým hláškám sám směju, říká Pohlreich - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/hobby/domov/jak-to-bylo-sefe-prima-porad-chateau-petit-pohlreich-viktorin.A220509_112903_hobby-domov_bma
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    VIDEO: Pohlreich se vrátil na místa činu. Změnilo se něco po jeho misi? - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/hobby/domov/jak-to-bylo-sefe-prima-porad-the-eatery-pohlreich-bycek.A220502_090338_hobby-domov_bma
    VANEK
    VANEK --- ---
    ZUZKAOU: Na stupnici Rus–Turek rozhodně.

    Což mi připomíná, když jsme v tom postsovětském prostoru, byl jsem velmi spokojen jak v https://karavanfood.cz (než se, koukám, přesunuli ze Střešovic na Žižkov; super bylo i pojednání na webu, že na rozdíl od okolních pouštních nomádů byli Uzbeci vždycky civilizovaná městská kultura), tak https://facebook.com/RestauraceSamarkand/ ; akorát na definici čakčaku by se mohli shodnout.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    ZUZKAOU: Nevím, vevnitř jsem nebyl, obsluhu jsem neviděl, ale moje sibiřská žena na ně nedá dopustit.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    OMNIHASH: no Arménům bych taky dobrovolne neříkala že jsou vlastně rusové...
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Ještě Čas na jídlo a rusko-ukrajinské bistro
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    No Gruzínci jsou jasný, těch je tu spousta, hledám ruskou kuchyni.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Bistro u Gogi
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    CAIDEL: jo to mi připomíná že někde mezi Pankrácem a Prazskyho pocatani na ty hlavní ulici je nějaký gruzínský bistro a Ukrajinci i rusové si to moc pochvalují a chodí tam normalne na oběd.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam