• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales



    Co je totální úlet?Samozřejmě jídlo...



    Klik na Babicu: [ Spolek pratel Mistra Babici aneb všichni si to doma uděláme, protože je to jednoduchý, rychlý a dobrý! ]

    jeden polerich vladne vsem, jeden jim vsem kaze. Do kuchyne uvrhne a k plotne privaze.
    rozbalit záhlaví
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    GANBOY: Moody nema kuchyn, takze si uvari leda hovno:).
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    Já bych řekl že kancelářská osoba těžko porozozumí tomu proč je pro zedníka ten guláš s osmi tak důležitá součást dne ;)

    Což říkám z pozice jedince co proplouvá skrze oba dva světy…

    Navíc pro sezóního dělníka je kolikrát ten oběd jediný slušný jídlo, protože na ubytovně je to jen salám a pečivo, protože tam si moc neuvaříš, toliko k tomu proč si dělník radši dá teplej oběd a moody si radši uvaří teplou večeři…
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    ZCR: Do hospody s umytýma nohama.
    ZCR
    ZCR --- ---
    já bych to s dovolením shrnul, ať se někam posuneme:

    Sytý hladovému nevěří
    AND
    Bez peněz do hospody nelez.
    BOTA01
    BOTA01 --- ---
    MOODYCAT: Jako clovek delajici 20 let v gastru mam pochopeni pro spoustu lidi. A pak jsi ty. Proc tady porad nutis svuj nazor?
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    MOODYCAT: nekřesťanský prachy?? sakra ženská o čem to tady celou dobu mluvíš? chodíš vůbec ven? kdyz jdu v praci na oběd tak si určité nedávám kazdej den roastbeef s pepřovou omáčkou a nepiju k tomu Matušku.. prostě si nevymejslim blbosti a hlavne si dám normální běžný teplý jidlo do žaludku, už už???

    jestli je pro tebe lepší se např. zaplácat dvouma rohlema a vanickou stesti(což te vyjde stejne jak teplá polívka..to víš??)
    tak to hodně štěstí
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    MOODYCAT: ja myslim, ze ruthless to napsal spravne
    je to o prioritach
    tak si rekni, ze jiny lidi maji jiny priority nez ty (napr. jim nevadi bydlet v garsonce apod.) a radsi to daji za jidlo
    tim bych rekla, ze je tema vycerpane :)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    KASUMI: Ok, tak dejme tomu 2kk pokud clovek nechce bydlet v garsonce, coz je dneska kolem 20k :).
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    KASUMI: to je jak jsem psal, to je o tech preferencich a za co clovek utraci v zivote rad a hodne.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    MOODYCAT: Tady bude asi zakopanej pes
    Dat 25k pro single bydleni je dost i na prahu..
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    KASUMI: Kdyz beres 40k, 20-25k das za najem/bydleni, tak dat treba desitku za jidlo…nevim, nejak mi to nevychadza (musis platit i jiny veci, a co si budem, kazdej mesic je “neco”).
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    MOODYCAT: tak musis jist menucka, nemuzes jist z beznyho jidelaku a co jsem tak u tebe navnimala, ty bys spis mela problem, ze si z jidel v menucku nevyberes.. potom kdyz te obed stoji 300 kc, pac vybiras z JL, tak to je uz jina liga ofc..

    chapu, ze tu trochu trollis, nicmene 110 kc na obed kazdej pracovni den si imho dovoli beznej prazak s prumernym platem (+-40k), kterej nema treba tri deti a je samozivitel.... jestli beres vyrazneji min a zijes v praze nebo pecujes o jine osoby apod., tak to asi na kazdej den v restauraci proste neni, o tom zadna
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    POHODAVOLE: Hlavne ja bych mela tendenci - kdyz uz za to utracim ty “nekrestansky” prachy si objednavat samy nezdravy prasarny…znam se.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    MOODYCAT: mas proste jinak nastavenej svet a zivot a evidentne utracis za jiny veci. Nech t obejt a respektuj zivot jinych.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    MOODYCAT: se nedivim. Mne ti casto prijde, ze jsou ty porce extremne velky. Vetsinou davam max pulku a zbytek nechavam na pak.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Je fakt, ze u me by pravidelny stravovani v restauracich melo jeste ten dusledek, ze bych mela tendenci vybirat si neco, co mi chutna, a to by byl pruser :D. Neprodla bych dverma.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    SAMOUT: Tak dovolena je snad neco jinyho :).

    Na beznej denni provoz na to proste nemam prachy, musim taky bydlet a platit jiny veci :D. Az budu vydelavat tech 200k, tak dam vedet :).
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    SAMOUT: Dovolená je přece od toho, aby člověk jedl a co možná nejvíc, ne? Proč bych jinak někam jezdil? :-) ty výhledy (z restaurace) jsou bonus jenom :-)
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    MOODYCAT: Tak s timhle nazorem tady neuspejes, tady jsou lidi, kteri kolikrat na dovoleny prozerou vic penez, nez probydlej nebo projezdej na benzinu :-). Pro dobrou veceri jsem uz spal tyden ve stanu po levnych kempech, abych usetril na jidlo :-).
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    MOODYCAT: tak asi špatně jíte slečno :)
    ANONYM_CZ
    ANONYM_CZ --- ---
    Jim kazdej den menicko na obed a vetsinu dni v tydnu veceri venku (casteji bistro nebo hospody, nez restaurace). Jdu si stezovat na uctarnu, kde je mych 200k :)

    KASUMI: Highlight - souhlas! ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam