• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    SAMOUT: Tak ona většina pánví je nějakou dobu OK :) Každopádně od začátku hodně marketingují a očividně dost mlží, když je potřeba (Čínu nikdy natvrdo veřejně nepřiznávali), takže bych jim obecně žádné proklamace moc nevěřil.

Pod čarou... Teda, nevím jestli na něj začínám být jenom háklivější nebo co, ale ty moudra co občas Pohlreich trousí o nějakých obecných "tak to je" věcech jsou čím dál nesmyslnější Španělskýho ptáčka si dneska nikde nedáš, protože kuchaři chtějí work-life balance a nechce se jim makat / Hospoda, kde byses nějak najedl někde po cestě nikde není, všichni chtějí akorát burgra do ruky / Na guláši poznáš hospodu - za mě přesně naopak, přijatelný guláš zvládne i ožralej kuchař v bezvědomí po deseti pivech a udělat guláš nepoživatelný je celkem kumšt.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    CAIDEL: Hele, zrovna tu palacinkovou mam, akorat novejsi verzi (uz asi teda z EU?), a za me dobry. Delam na tom vedle toho teda uz jen vejce / hemenex, ale obcas i rybi filet (kdyz mam na velky panvi prilohovou zeleninu), a pokud pod to clovek da drobet oleje, a pocka si na mallarda, tak se to v pohode pusti. U tech ryb je teda jeste dulezity je osusit, ale tak to je u vsech panvi.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Každopádně, jestli už přesunuli komplet výrobu do Evropy, tak je to pro mě novinka. :)
    MALARKI
    MALARKI --- ---
    Jediný, co jsem našel, že si to za začátku nechával vyrábět v Číně, ale že by se někde psalo, že je to nekvalitní, to jsem nenašel.

A i když počáteční fázi produkce byl nakonec nucen zahájit Jan Fabini v Číně, dnes nabízí jeho e-shop pouze výrobky, které pocházejí z Česka, Francie nebo Itálie. Podařilo se mu totiž přesvědčit evropské výrobce, že jeho produkty mají ty důležité vlastnosti a má smysl je vyrábět.

Pohlreichovy pánve a milion za jeden den. Fabini našel díru na trhu | Forbes
    https://forbes.cz/pohlreichovy-panve-a-milion-za-jeden-den-fabini-nasel-diru-na-trhu/
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    CAIDEL: mas k tomu nejaky podklady pls? slysim to prvne a naopak jak pise Samout, v okoli panuje spokojenost.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    RUTHLESS: Rád jsem pomohl s osvětou :)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    CAIDEL: nejlepsi je, kdyz ten jouda jede na ty nerezovy verzi a zacne se mu chytat :D
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    CAIDEL: Ja mám od nich dve panve, a zatim spokojenost.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    CAIDEL: fakt jo? to ja nevedel teda... Ale nic od nich nemam
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Zatím jsem tedy jenom u S10E01, ale ten product placement Makra & Fabini je sezónu od sezóny vlezlejší (zejména v kontextu toho, že o Fabini už se prostě všeobecně ví, že je to jenom blbě naleštěná čína a ve skutečnosti dost sračka).
    SAMMAEL
    SAMMAEL --- ---
    CAIDEL: Jo, byla by to skvělá základna pro výlety, zakončit tam výlet (kousek od nádraží), apod. Jenže. Kuchyně průměrná, personál velmi neformální, z kuchyně se nese řev a vyprávění přisprostlých historek na celou zahrádku... A to bylo už před Covidem. Jestli je to teď ještě horší, tak potěš.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    (anabáze majitele je mi právě relativně známa, jen se mi už z hlavy vykouřilo, že se jmenuje Janeček :)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    DOCKINEZ: Super, dík. Koukám na to. No, jak se řeklo Jince, tak jsem měl samozřejmě tušení, že ano, půjde o Pivovar Malý Janek. Ten je už od covidu znám tím, že majitel je idiot co se angažoval v řadě podezřelých anticovidových hnutí, ale taky tím, že na podporu byznysu zkouší všechno možné a nemožné (protože to, že je idiot celkem odhání zákazníky, v mém okolí má kvůli jeho aktivitám tenhle pivovar na černé listině kdekdo i když jinak by to byla super základna pro starty do Brd, žejo). Teď jsem ovšem ještě znervózněl, jestli Janeček nemá znamenat známého pražského podnikatele/Zilvara, to by byl ještě bizár na druhou nebo na třetí kdyby s tím nějak souvisel, ale holt se tak jmenuje i ten majitel, no :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    CAIDEL: Ano. Na iprima ke shlédnutí zdarma.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    VANEK: Můžu poprosit o nějakou omáčku? To mě zajímá... (to je něco k těm novým dílům, nebo...?)
    VANEK
    VANEK --- ---
    Ten Janeček v Jincích, to je něco neskutečného. A ještě když si k tomu dočtu aktualizace v bulváru...
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    jak šel čas s penálem...

2016
    VIDEO: Smažák vám klidně připraví i Pohlreich. A jako dietní pokrm - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/hobby/domov/recept-na-smazak-podle-pohlreicha.A161125_095014_hobby-domov_mce

2020 vsuvka - smažák by si nikdy neobjednal...

2026 (národní pokrm)
    Tohle byste od Zdeňka Pohlreicha nečekali. Smažák!
    https://www.youtube.com/watch?v=P-6fmNb58Q8
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    RUTHLESS: Z jistého úhlu pohledu ano, něco jako Přemek Podlaha a Receptář nejen na neděli (např. konev, která šetří vodu, když ji pan Šustr z Ronova nad Doubravou vylepšil tím, že místo klasických 117 otvorů do kropítka udělal pouhých 13 otvorů a ono to fungovalo). :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam