• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JELLYººFOOD-DIARYºº
    JELLY
    JELLY --- ---
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    svačinka 2: 1 kozí jogurt s merunkovou naplni
    JELLY
    JELLY --- ---
    ANA_CO_MA_DOST: musim poridit kuchynskou vahu..ale mivala jsem ji takze 100g od oka dam:)
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    ranajky: croissant malinovy + 250g jogurt Sabi (640kJ/153kcal na100g)
    desiata: 2 blumy
    obed: sala Pesto Genovese z Bageterie Boulevard (235g - cestoviny, spenat, piniove oriesky, pesto, cherry paradajky)
    olovrant: brownie + bluma
    1KA
    1KA --- ---
    JELLY: diky, ad strava v tehotenstvi, jim temer stejne jako normalne az na obcasnej ulet, mam navic 7 kilo coz je uplne krasny. A jak pise Alexis, dite je parazit, vezme si co potrebuje. V prvnim jsem nabrala 14 a obe deti jsou vahove temer identicke.
    jinak muj obed- 1ks kureci prso dusene, miska 250g cca sopsky salat, balkan a 1/2 kelimku cottage.
    ANA_CO_MA_DOST
    ANA_CO_MA_DOST --- ---
    piste k tomu i mnozstvi, ono treba cerealie v pohode, ale ne kdyz jich nekdo natlaci 200gramu a zapije pullitrem sladkyho dzusu:)
    JELLY
    JELLY --- ---
    takze dneska vecer jedu na party a vracim se az zitra dopol..proto napisu denni konzumaci uz ted:
    snidane:miska celozrnnych cerealii s ovocem, acidofilni vanilkove mleko od meggle, jahodovy dzus relax s dreni
    svaca: 5 haribo medvidku.)
    obed: velka zeleninova misa: okurka, rajcata,zluta paprika, vejce, tunak, mlada karotka na prouzky, lzice oliv oleje
    svaca: sem hafo najezena z obeda takze mozna jenom par kulicek hroznu si dam
    vecere: budu si delat dva ty mokry celozrnny ctverce s bylinkovou lucinou, hafo cherry rajcatek a mozna banan abych zvladla celonocni skakani:)
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    co myslite kolik kalorii ma muj dnesni obed? pls
    KATCHENKA
    KATCHENKA --- ---
    jooo a teď popíjím čaj HANNASAKI:-)
    KATCHENKA
    KATCHENKA --- ---
    tak teda...dneska se snažim i počítat kalorie, ale když chodím na obědy do restaurace tak to jde těžko...
    snídaně:sýr 30% eidam, racio chlebíčky (1300kj)
    svačina:jogurt - tvarohová activia (636kj)
    oběd:zeleninový salát s pečeným tuňákem, limetka (300g) + 1dcl bílého vína:-)

Tak když si dám lehko véču...tak snad o.k.
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    Dnešní oběd:
    mix salátových listí+cottage cheese(pazitka) + tuňák rio mare(byl oliv. oleji) + pohanková caiserka+ voda+dezrt (jablko)
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    STHENO: samozrejme som tým nemyslela alkohol... aj ked trebars take jedno male pivo za tyzden nie je rizikove... ;)

a okrem toho chut na rum sa nemusi zahanat len rumom, na to vraj stacia aj rumove pralinky (to mam od svagrinej ;)
    STHENO
    STHENO --- ---
    ALEXIS: no, neplati vseobecne s tym, ze ked ma niekto na nieco v tehotenstve chut, tak to telu nieco chyba. Ked mamina cakala mna, mala chut na rum. Hadaj, ci si ho dopriala. :o))))))
    JELLY
    JELLY --- ---
    ALEXIS: dik za vycerpavajici odpoved...nemam s tim prave vubec zadne zkusenosti, tak je lepsi vedet co me v budoucnu ceka.)..
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    JELLY: staci jest zdravo a neprezierat sa... dieta si vezme co potrebuje i na ukor matky, kvoli dietatu nie je potreba prijimat potravu naviac, taky ten typicky pristup "jem za dvoch" je ako skok do priepasti... telo si povie principialne akurat to, co mas jest, nepotrebuje extremne mnozstva... napriklad sa ti moze stat, ze na potravinu, ktoru si pred otehotnenim milovala chut nemas vobec a zasa ta prepadne chut na nieco uplne ine... jedna kamoska milovala mandarinky, pomarance a ine kysle exoticke ovocie a v tehotenstve sa jej z toho robilo zle, ale zasa mala neskutocnu chut na banany a hrusky... tak len nahradila jednu cas potravy inou v cca rovnakom mnozstve :)
    SASH
    SASH --- ---
    MRNOUS: nepropracuje, příliš svalnatý ženy se mi nelíbí..potřebuju poshazovat tuk hlavně
    JELLY
    JELLY --- ---
    1KA: jinak teda preju hladky pruhbeh mimcu i tobe...
    JELLY
    JELLY --- ---
    1KA: tak to je pochopitelny.. to je vyjimecnej stav:)).. vubec by me zajimalo jak se udrzovat vaha (mimo vahu mimca.) v tehotenstvi, aby clovek zaroven neohrozil zdravy vyvoj ditete a zaroven nenabral zbytecny kila...to musi bejt strasne tezky, to nak udrzet..
    1KA
    1KA --- ---
    Ahoj, za par dni porodim, tak se potom pridam k Vam ;]. Ted to smysl nema, telo si rika na co ma chut a plne ho respektuju.
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    MRNOUS: Já začla cvičit kvůli motorce, abych na ni měla sílu. No, cvičím dva a půl roku a furt jezdím jen jako baťoh. :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam