• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JELLYººFOOD-DIARYºº
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    JELLY: staci jest zdravo a neprezierat sa... dieta si vezme co potrebuje i na ukor matky, kvoli dietatu nie je potreba prijimat potravu naviac, taky ten typicky pristup "jem za dvoch" je ako skok do priepasti... telo si povie principialne akurat to, co mas jest, nepotrebuje extremne mnozstva... napriklad sa ti moze stat, ze na potravinu, ktoru si pred otehotnenim milovala chut nemas vobec a zasa ta prepadne chut na nieco uplne ine... jedna kamoska milovala mandarinky, pomarance a ine kysle exoticke ovocie a v tehotenstve sa jej z toho robilo zle, ale zasa mala neskutocnu chut na banany a hrusky... tak len nahradila jednu cas potravy inou v cca rovnakom mnozstve :)
    SASH
    SASH --- ---
    MRNOUS: nepropracuje, příliš svalnatý ženy se mi nelíbí..potřebuju poshazovat tuk hlavně
    JELLY
    JELLY --- ---
    1KA: jinak teda preju hladky pruhbeh mimcu i tobe...
    JELLY
    JELLY --- ---
    1KA: tak to je pochopitelny.. to je vyjimecnej stav:)).. vubec by me zajimalo jak se udrzovat vaha (mimo vahu mimca.) v tehotenstvi, aby clovek zaroven neohrozil zdravy vyvoj ditete a zaroven nenabral zbytecny kila...to musi bejt strasne tezky, to nak udrzet..
    1KA
    1KA --- ---
    Ahoj, za par dni porodim, tak se potom pridam k Vam ;]. Ted to smysl nema, telo si rika na co ma chut a plne ho respektuju.
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    MRNOUS: Já začla cvičit kvůli motorce, abych na ni měla sílu. No, cvičím dva a půl roku a furt jezdím jen jako baťoh. :D
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    KOCHANSKA_CH: takze ty jses hlavne dost v klidu a dost jis, at t o roste, a svaly pretezujes kazdou partii extremne, aby rostla .. treba se k tomu Sash jednou taky pro
    racuje :))
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    MRNOUS: No jo, jsem deformovaná tím, že cvičím na přibrání, objemovku :D
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    KOCHANSKA_CH: holkam staci cely telo trikrat tydne komplex cviky, at to ma nejaky grady na to hubnuti .. nechysta se na kulturistickou soutez :)
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    ZUZKAOU: ježišmarjá to je hrůza! mňam a na fazolky mám teď taky chuť! nějaký mexický pálivý.. hmm..
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    SASH: Rozhodně. Pokud chceš vyprovokovat svalový růst, je vhodné zvyšovat zátěž a dělat třeba 3 - 4 série do osmi opakování. A rozložit si procvičení všech svalových skupin do více dnů, nejlíp tak do tří.
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    SASH: vice to svaly stimuluje k rustu (rozhodne vic jak 12-15), hlaven ta vyssi vaha, vic se ty svaly nehem cviceni "ponici", takze pak to stoji nejakou energii je obnovist a vybudovat lepsi a silnejsi .. a vice svalu vice pali, pochopitelne (ale zase ennaberes toli, aby to bylo nejak markatni), ale hak posilujes svaly, tewlo bude brat energii pri drzeni diety spise z tuku nez ze svalu, protoze bude mit duvod si ty svaly udrzet .. no proste, z mnoha duvodu je to lepsi honit to na objem svalu a silu nez mavat dokola ruzivymi cincickami :)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    SAKJA_PANDITA: hele ten dlouhodobě zatnutej zadek musí vést ke křečím a když ne, tak minimálně k tomu, že krev v pánevní oblasti bude téct rozhodně jinak, než jak by měla...

Jinak na dnešní oběd jsem zašla ráno taktéž do Billy, ale zase jsem rychle odešla. Jdu na fazolky, kuře a rýži...
    SASH
    SASH --- ---
    MRNOUS: diky.) to je na větší nárůst svalů, předpokládám->tím pátem tělo i víc spaluje?
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    HARIBOKACHNA: tak losos .. v Bille obcas mivaj Aljasskyho lososa od King Oscar :) na jednu porci staci pulka :)
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    tunak jsem mela vcera:( nechci ho denne ach jo, ale co nadelam
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    SASH: tak zkus ted 8-12 .. a zavazi max tezky na to, abys vsechna ta opakovani zvladla se spravnou technikou (to poznas, co je moc a co jeste malo, kde mas pridat)
    SASH
    SASH --- ---
    MRNOUS: no to si asi moc řádně nenakládám teda..většinou mam minimální závaží co tam maj...snažim se postupně zvyšovat, kolik mám dávat opakování prosimtě?? davam 12-15 ve 4 sériích
    JELLY
    JELLY --- ---
    tunak..
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    tak co jeste k tomu poradte mi pls:(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam