• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JELLYººFOOD-DIARYºº
    tento klub je určen všem, kteří se snaží udržet své chutě pod kontrolou..pravidelným sepisováním všeho co jsme za den sešrotovali se můžeme na vlastní oči přesvědčit jaká je krutá realita:)...třeba nás to i k něčemu dokope.).. chat v rozumné míře povolen,,,..
    rozbalit záhlaví
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    PIZI: zato je to cas od casu dovoleno, nejsme preci roboti, ne? :)
    PIZI
    PIZI --- ---
    comfort food, ale není něco pozitivního. Není to něco co omlouvá samo sebe.
    FANAE
    FANAE --- ---
    EWOKK: Me chutna jen mcdonald burgery - co jsem ochutnavala jiny, domaci a z restauraci tak bleah :)
    EWOKK
    EWOKK --- ---
    apropos - priste burgra udelat domaciho!
    EWOKK
    EWOKK --- ---
    ja jsem se rozhodne nechtela alexis dotknout, proste to jen bylo takovy rypnuti.
    Nicmene opravdu nevim, proc bych se mela ohanet s bilkovinama a mineralama u burgra z meka.
    Jenom jsem chtela upozornit, ze "comfort food" nemusi byt ultimatne neco hodne nezdraveho. Pri kazdem stresu bude clovek sahat po tomhle a to mi prijde jako cesta do pekel.
    V zahlavi jasne vidim "treba nas to i k necemu dokope". Tak se JELLY hned nedurdi.

Na dnesni konferenci probehl raut jako hovado, tudiz nema moc smysl to sem psat. (aby nemela JELLY pocit, ze jenom chatuju)
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    ANA_CO_MA_DOST: mozes prosim napisat tie zakladne zasady stravovania, mna by to napriklad zaujimalo...

osobne sa nesnazim o ziadnu "dietu", na to teraz nemam ani pomyslenie, kym nebudem zdrava... jem to co mi chuti v takom mnozstve, aby ma to zasytilo...

a nebude mi vadit, ked sa k mojmu jedalnicku budu IDcka vyjadrovat, necham sa poucit... zradielko z mekaca fakt nejem bezne, prave naopak vynimocne, pretoze to vnimam ako comfort food proti nespravodlivosti osudu, ako som uz pisala nizsie... ;)
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    este druhy olovrant o siedmej: banan + brownie
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    PIZI: vecsina ludi ma akysi mechanizmus v hlave, ktory ich nuti sa verejne prezentovat co najlepsie... ked si to budu pisat do zositu, ktory nikto nikdy neuvidi, tak sa nad tym nebudu zamyslat natolko ako ked to budu pisat na nyx, kde to moz vidiet stovky ludi... psychologia, zeano... :)
    PIZI
    PIZI --- ---
    JELLY: Pak neni duvod to psat verejne na net.
    _MAKI_
    _MAKI_ --- ---
    dnesek:
    - bílý jogurt, bebe čokoládový ty mín sladký
    - activia vanilka
    - dalamánek, žervé, cherry rajčátka
    - jablko
    - kuřecí maso na grilu, okurkový salát s jog. zálivkou, 2 knakebroty

vše po 3 hodinách, večer poweryoga a zase pozdní večeře budou tak 3 pivka

JELLY
    JELLY --- ---
    nakonec plan dopadl jinak nez sem chtela:
    snidane: houska rozkrojena s tvrdym syrem (1 platek) dve nakladany okurky na platky
    svaca: jogurt activia s vlakninou
    obed: zeleninovy salat s vejci, bananovy mlecny koktejl (doma delany)
    svaca: nebyla, ale mela sem dost sladky piti (tropical tang)
    vecere. houska s tvarohovou pomazankou a pazitkou, zeleninovy salat
    JELLY
    JELLY --- ---
    ANA_CO_MA_DOST: hele ja budu jenom rada, klidne nam tu sdel sve zakladni zasady stravovani, hezky pekne to shrn a sup sem s tim, ale prosimte zdrz se prispevku ktery maj informacni hodnotu nula...zaprudit si umi kazdej, visjak..
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    PIZI: psychologicky faktor .. kdyz nekde musis neco verejne napsat, tak chces vypadat co nejlip .. jasne, muzes lhat, ale z toho ma clovek taky blbej pocit :)
    JELLY
    JELLY --- ---
    jezismarja protoze to asi dela kvuli sobe neasi...a ne kvuli lidem na netu..
    PIZI
    PIZI --- ---
    Proc by si nekdo daval pozor, kdyz vi ze mu za to stejne nikdo nevynada, protoze nesmi?
    JELLY
    JELLY --- ---
    ANA_CO_MA_DOST: pokud uz se teda vyjadruju k necimu jidelnicku,(coz bych mel delat po zrale uvaze) tak rozhodne nepisu: nechapu jak tohle muzes snist,.. ale napisu treba, chtelo by to lepsi pomer bilkovin, ubrat na tomhle pridat na tamtom, aby to proste melo nakou inormacni hodnotu a ne jenom si zaprudit...
    FANAE
    FANAE --- ---
    Vcera:

15-16.00 - 2x rohlik s maslem, sunkou a syrem
    21-00.00 - popcorn z mikrovlnky 100g (2x dohromady s pritelem:)
    2.00 - rozpeceny rohlik se syrem
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    JELLY: mozna by se mohlo zavest pravidlo, ze kdo chce, aby se k jeho jidelnicku vyjadrili ostatni, at to k tomu uvede, a jinak plati, ze se jidelnicek danyho cloveka proste nekomentuje, ze mu to slouzi ciste k tomu, aby kdyz to tady musi verejne napsat, tak se si da sakra pozor :)
    ANA_CO_MA_DOST
    ANA_CO_MA_DOST --- ---
    JELLY: existujou nejaky zakladni zasady stravovani, ktery tady nikdo nedodrzuje az na vyjimky, chatovat nechci, myslel sem, ze nejaky postrehy treba nekomu pomuzou, nebo dodaj inspiraci, pokud ti tohle vadi tak to tady asi fakt neni pro me a vy si tu muzete svoje cosmo diety uplne nahovno drzet dal
    JELLY
    JELLY --- ---
    ANA_CO_MA_DOST: hele kazdej ma svuj zpusob hubnuti, kazdej je jinej a potrebuje shodit jiny pocty kil, takze sem proste nemuzes narvat jednu univerzalni dietu, ktera se libi tobe,..pokud se ti tohle auditko nelibi a nechces sem psat suj jidelnicek a jenom tady chatovat, tak to pro tebe asi nema vyznam.
    ANA_CO_MA_DOST
    ANA_CO_MA_DOST --- ---
    jenze kdyz tady clovek cte ty vase sileny "diety" tak se k tomu neda nevyjadrit, naprosta vetsina lidi tady ji naprosto spatne pro jakejkoliv ucel a nechavat je v dojmu, ze jedi spravne neni dobry
    a taky malokdo ma dostatek sebereflexe na to si rict "kdyz to tak vidim napsany tak s tim neco udelam"
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam