• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JELLYººFOOD-DIARYºº
    ANA_CO_MA_DOST
    ANA_CO_MA_DOST --- ---
    jenze kdyz tady clovek cte ty vase sileny "diety" tak se k tomu neda nevyjadrit, naprosta vetsina lidi tady ji naprosto spatne pro jakejkoliv ucel a nechavat je v dojmu, ze jedi spravne neni dobry
    a taky malokdo ma dostatek sebereflexe na to si rict "kdyz to tak vidim napsany tak s tim neco udelam"
    JELLY
    JELLY --- ---
    rozhodne to neni o odsuzovani a tom ze nechapes ze muze neco takovyo snist.. ma to bejt spis o sebereflexi a ne o kritice ostatnich..mas tu jine kluby, napr o hubnuti, posilovne apod..tohle je primarne prehled jidelnicku, at uz je jakykoli a je dulezity pro onoho konkretniho cloveka, slouzi mu jako pomucka..alexis mela svoje duvody k tomu to udelat a nikdo nema pravo ji za to peskovat,..lidi by se nemeli bat sem napsat co jedli, aby je za to nekdo odsoudil, je na nich jak se rozhodnou kdyz uvidi svuj seznam..
    EWOKK
    EWOKK --- ---
    JELLY: v zahlavi pises kruta realita! a mekac kruta realita je ;]
    ja to nekritizuju, pouze se divim.
    Jsem asi nepochopila smysl tohodle auditka, ma to snad vybicovat lidi, aby reflektovali svuj jidelnicek. Nebo to je snad dalsi klub o tom "Co jsem mel dnes k obedu" ..?
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    dnes

ranajky: cierny caj + velke zelene jablko
    desiatu som nestihla kvoli meetingu
    obed: 200ml brokolicovy krem + sojovy rozok + celozrnny rozok + studeny tanier, ktory obsahoval dva zelene listy + salat (nastruhana mrkva a kapusta s kukuricou, hraskom a cervenymi fazulkami) + asi 7 platkov roznych tvrdych syrov + 2 klinky hermelinu + troska masla
    olovrant: mliecna ryza s kakaovou polevou
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    obed - salatove listy+ tunak ve vlastni stave+rajcatka+2x celozrn. caiserka:) k piti magnesia voda
    NIKUSKA
    NIKUSKA --- ---
    ZUZIPA: mám to stejně, vydržím vždycky tak tejden a pak přijde něco, co mi to překazí (nějaká oslava, návštěva atp.) a to nejsem schopná jíst normálně. pak se to tak do dvou dnů dá zase do pořádku a takhle to jde pořád dokola :)
    JELLY
    JELLY --- ---
    MRNOUS: tjn ale chtela bych to tam nak narvat..poslala sem to priteli, dela v it,.. treba to vykouma nejak lip jeste..
    PIZI
    PIZI --- ---
    Někdo preferuje prudkou změnu. Od zítřka nejím čokoládu.
    Někomu vyhovuje postupnější přechod. Od zítřka budu jíst každý týden o trochu čokolády méně.
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    JELLY: Jo to neni za co budu ráda když někomu píchne... Mě v tom vlnění pomohla velmi...

A i já budu mít aspoň motivaci začít se zase stravovat jako člověk když to tady na sebe takhle práskam;) Zrovna jsem řikala v poště SASH, že se vždycky docela držim ukázkovýho jídelníčku a pak to zabiju něčim jako dneska. Pak to jako zase držim a bum je to tady znova takovýhle cykly mam tak tejdení... Chjo se z toho zbláznim jednou... Nemáte někdo nějakej tip jak se mam zbavit tý svý prožraný tlamy?;)
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    JELLY: dej ji jako prispevek normalne do klubu a a nastenku dej odkaz na ten prispevek :)
    JELLY
    JELLY --- ---
    ZUZIPA: jo dekuju moc za zaslani tabulky, jen musim vymyslet jak ji narvu na nastenku,kdyz je to excel.. ale nak to vymyslim..
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    Tak zuzančina top strava po včerejší kalbě aneb musim ten včerejší nakládanej hermelín o půlnoci něčim spravit - aneb tejden diety v trapu:
    00:01 - onen nakládanej hermelín
    01:30 - domácí uzený s chlebem
    08:30 - lineckej řez s tvarohem
    09:15 - půlka míša řezu (tu druhou jsem tam nechala s největšim sebezapřenim)
    12:00 - 2 celozrný rohlíky s paštikou a 20% ementálem
    12:05 - chleba s máslem a 2 vejce na tvrdo

jsem zvědavá čim večer tuhle krasojízdu zakončim - se du vážně zahrabat;)
    JELLY
    JELLY --- ---
    SASH: wau.)...tak to musi bejt dobrej servis!.. jasne ze to jde jen lovek nesmi bejt moc lemroza.))
    SASH
    SASH --- ---
    JELLY: ony existujou i takový firmy, který ti to naservírujou všechno připravený..ale to si pak člověk taky musí trochu připlatit no..
    každopádně všechno jde, když se chce
    JELLY
    JELLY --- ---
    EMIS: myslim ze si to ted trefil, u me to prave nejcasteji zkolabovalo na tom ze jsem nemela cas na to resit to..kdyby mi to rano nekdo hezky naserviroval a po cely den me zasoboval zdravym jidlem ktery by bylo pekne vyvazeny a melo sparvnou energetickou hodnotu tak sem za vodou, ale varit a pripravovat si jidlo s sebou vsude kam jdu neni lehky.)..ale ted to zmaknu, vrazim jabko a banan do tasky jako svacu dopoledne, mrkev a bebecka na odpoledne a jde se:)..
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    22.4.
    10.00 miska musli s odstredenym mlikem, platek chleba s kureci sunkou
    12.00 platek chleba s kureci sunkou
    14.00 listovy salat s troskou balsamica, horcice a oliv.oleje
    18.30 (v restauraci) kari z morskych plodu, troska ryze, tri sklenicky bileho

cca. dva litry vody, pak v hospode neco jako nase becherovka na traveni a tri piva no :(
    EMIS
    EMIS --- ---
    kua tady vsichni zijete desne zdrave ne? Jak to delate, ze se donutite takhle resit stravu. Ja to vydrzim vzdycky jen chvili a pak me nebavi furt litat do kramu a spadnu do sve klasiky :))
    vcera:
    snidane:2x kafe
    svacina:1x kafe 4 rohliky pikanti salat
    obed:1x kafe chleba sunka
    vecer:1x velkej rum 5x bernard 10° 2x gamrinus 12° bageta

dneska
    snidane: kafe
    svacina: kafe rybi salat 2 celozrny rohliky
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    dnes:
    rano - 1x activia tvarohova merunkova
    + nestea uklidnujici
    KATCHENKA
    KATCHENKA --- ---
    tak já dneska:-)
    snídaně: kukuřičník 5 plátků + eidam 30%
    svačina: jogurt activia, banán
    oběd: zelný salát 300g
    večeře: salát (ledový salát, paprika, okurka, rajče, tuňák ve vl. šťávě + zálivka - olivový olej+citron)

jdu dneska k zubaři...tak doufám, že ten oběd stihnu...

K tomu samozřejmě 1,5l čaje Hannasaki a 1,5 litru vody
    Taky jsem si zakoupila vitamíny na spalování tuků a regulaci metabolismu - KELP, tak uvidíme jestli to bude mít nějaký účinek.

Jinak pohyb dneska asi nic moc - do 14:00 jsem v kanceláři a pak alespoň rychlou chůzí z Karlova náměstí do Francouzské a odpoledne pěšky na nákup:-)
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    jo a jeste jsem mela 3x blumu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam