• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JELLYººFOOD-DIARYºº
    tento klub je určen všem, kteří se snaží udržet své chutě pod kontrolou..pravidelným sepisováním všeho co jsme za den sešrotovali se můžeme na vlastní oči přesvědčit jaká je krutá realita:)...třeba nás to i k něčemu dokope.).. chat v rozumné míře povolen,,,..
    rozbalit záhlaví
    PIZI
    PIZI --- ---
    JELLY: Pak neni duvod to psat verejne na net.
    JELLY
    JELLY --- ---
    jezismarja protoze to asi dela kvuli sobe neasi...a ne kvuli lidem na netu..
    PIZI
    PIZI --- ---
    Proc by si nekdo daval pozor, kdyz vi ze mu za to stejne nikdo nevynada, protoze nesmi?
    JELLY
    JELLY --- ---
    ANA_CO_MA_DOST: pokud uz se teda vyjadruju k necimu jidelnicku,(coz bych mel delat po zrale uvaze) tak rozhodne nepisu: nechapu jak tohle muzes snist,.. ale napisu treba, chtelo by to lepsi pomer bilkovin, ubrat na tomhle pridat na tamtom, aby to proste melo nakou inormacni hodnotu a ne jenom si zaprudit...
    FANAE
    FANAE --- ---
    Vcera:

15-16.00 - 2x rohlik s maslem, sunkou a syrem
    21-00.00 - popcorn z mikrovlnky 100g (2x dohromady s pritelem:)
    2.00 - rozpeceny rohlik se syrem
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    JELLY: mozna by se mohlo zavest pravidlo, ze kdo chce, aby se k jeho jidelnicku vyjadrili ostatni, at to k tomu uvede, a jinak plati, ze se jidelnicek danyho cloveka proste nekomentuje, ze mu to slouzi ciste k tomu, aby kdyz to tady musi verejne napsat, tak se si da sakra pozor :)
    ANA_CO_MA_DOST
    ANA_CO_MA_DOST --- ---
    JELLY: existujou nejaky zakladni zasady stravovani, ktery tady nikdo nedodrzuje az na vyjimky, chatovat nechci, myslel sem, ze nejaky postrehy treba nekomu pomuzou, nebo dodaj inspiraci, pokud ti tohle vadi tak to tady asi fakt neni pro me a vy si tu muzete svoje cosmo diety uplne nahovno drzet dal
    JELLY
    JELLY --- ---
    ANA_CO_MA_DOST: hele kazdej ma svuj zpusob hubnuti, kazdej je jinej a potrebuje shodit jiny pocty kil, takze sem proste nemuzes narvat jednu univerzalni dietu, ktera se libi tobe,..pokud se ti tohle auditko nelibi a nechces sem psat suj jidelnicek a jenom tady chatovat, tak to pro tebe asi nema vyznam.
    ANA_CO_MA_DOST
    ANA_CO_MA_DOST --- ---
    jenze kdyz tady clovek cte ty vase sileny "diety" tak se k tomu neda nevyjadrit, naprosta vetsina lidi tady ji naprosto spatne pro jakejkoliv ucel a nechavat je v dojmu, ze jedi spravne neni dobry
    a taky malokdo ma dostatek sebereflexe na to si rict "kdyz to tak vidim napsany tak s tim neco udelam"
    JELLY
    JELLY --- ---
    rozhodne to neni o odsuzovani a tom ze nechapes ze muze neco takovyo snist.. ma to bejt spis o sebereflexi a ne o kritice ostatnich..mas tu jine kluby, napr o hubnuti, posilovne apod..tohle je primarne prehled jidelnicku, at uz je jakykoli a je dulezity pro onoho konkretniho cloveka, slouzi mu jako pomucka..alexis mela svoje duvody k tomu to udelat a nikdo nema pravo ji za to peskovat,..lidi by se nemeli bat sem napsat co jedli, aby je za to nekdo odsoudil, je na nich jak se rozhodnou kdyz uvidi svuj seznam..
    EWOKK
    EWOKK --- ---
    JELLY: v zahlavi pises kruta realita! a mekac kruta realita je ;]
    ja to nekritizuju, pouze se divim.
    Jsem asi nepochopila smysl tohodle auditka, ma to snad vybicovat lidi, aby reflektovali svuj jidelnicek. Nebo to je snad dalsi klub o tom "Co jsem mel dnes k obedu" ..?
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    dnes

ranajky: cierny caj + velke zelene jablko
    desiatu som nestihla kvoli meetingu
    obed: 200ml brokolicovy krem + sojovy rozok + celozrnny rozok + studeny tanier, ktory obsahoval dva zelene listy + salat (nastruhana mrkva a kapusta s kukuricou, hraskom a cervenymi fazulkami) + asi 7 platkov roznych tvrdych syrov + 2 klinky hermelinu + troska masla
    olovrant: mliecna ryza s kakaovou polevou
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    obed - salatove listy+ tunak ve vlastni stave+rajcatka+2x celozrn. caiserka:) k piti magnesia voda
    NIKUSKA
    NIKUSKA --- ---
    ZUZIPA: mám to stejně, vydržím vždycky tak tejden a pak přijde něco, co mi to překazí (nějaká oslava, návštěva atp.) a to nejsem schopná jíst normálně. pak se to tak do dvou dnů dá zase do pořádku a takhle to jde pořád dokola :)
    JELLY
    JELLY --- ---
    MRNOUS: tjn ale chtela bych to tam nak narvat..poslala sem to priteli, dela v it,.. treba to vykouma nejak lip jeste..
    PIZI
    PIZI --- ---
    Někdo preferuje prudkou změnu. Od zítřka nejím čokoládu.
    Někomu vyhovuje postupnější přechod. Od zítřka budu jíst každý týden o trochu čokolády méně.
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    JELLY: Jo to neni za co budu ráda když někomu píchne... Mě v tom vlnění pomohla velmi...

A i já budu mít aspoň motivaci začít se zase stravovat jako člověk když to tady na sebe takhle práskam;) Zrovna jsem řikala v poště SASH, že se vždycky docela držim ukázkovýho jídelníčku a pak to zabiju něčim jako dneska. Pak to jako zase držim a bum je to tady znova takovýhle cykly mam tak tejdení... Chjo se z toho zbláznim jednou... Nemáte někdo nějakej tip jak se mam zbavit tý svý prožraný tlamy?;)
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    JELLY: dej ji jako prispevek normalne do klubu a a nastenku dej odkaz na ten prispevek :)
    JELLY
    JELLY --- ---
    ZUZIPA: jo dekuju moc za zaslani tabulky, jen musim vymyslet jak ji narvu na nastenku,kdyz je to excel.. ale nak to vymyslim..
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    Tak zuzančina top strava po včerejší kalbě aneb musim ten včerejší nakládanej hermelín o půlnoci něčim spravit - aneb tejden diety v trapu:
    00:01 - onen nakládanej hermelín
    01:30 - domácí uzený s chlebem
    08:30 - lineckej řez s tvarohem
    09:15 - půlka míša řezu (tu druhou jsem tam nechala s největšim sebezapřenim)
    12:00 - 2 celozrný rohlíky s paštikou a 20% ementálem
    12:05 - chleba s máslem a 2 vejce na tvrdo

jsem zvědavá čim večer tuhle krasojízdu zakončim - se du vážně zahrabat;)
    JELLY
    JELLY --- ---
    SASH: wau.)...tak to musi bejt dobrej servis!.. jasne ze to jde jen lovek nesmi bejt moc lemroza.))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam