• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JELLYººFOOD-DIARYºº
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    JELLY: ještě líp funguje rozpoznat, co jsou průmyslový cukrový produkty typu miňonky zač, a co s tebou dělají, odvyknout si od jejich chuti...a pak když si je po chvíli dáš, zjistíš, že už ti nechutnaj a nedělají dobře a není proč je chtít...

ale přesně jak píšeš, každej má svůj přístup, někdo si třeba tuhle drogu v životě nechat chce a její zbytečnost objevit nechce, a pak určitě funguje ten přístup s omezením množství....

Pro mě to platí pro kvalitnější sladký věci, ale tyhle standardní jsou nekvalitní prostě tak moc, že ta chuť na ně mi opravdu vymizí, jakmile zmizí akutní závislost (teď ji třeba nemám a tyhle věci vnímám jako podvod, za kterej je fakt absurdní dávat peníze, chuť nula)
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    MRNOUS: aaa, to sem překoukla

V tomhle případě jestli ti je blbě, tak to možná nebude chemkama, ty se neprojevěj tak akutně, ale spíš tím, že maso a mlíko dohromady fakt moc divně reaguje, hniloba atd, dva typy potravin, co se k sobě prostě nehoděj, a když se smíchaj, organismus to hodně zatíží, jak se to snaží zvládnout.
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    MRNOUS: hříchem myslíš, žes do sebe dal velmi těžko stravitelnou kombinaci masa a mléčných výrobků ? ;))

jinak nevím, co by to mělo být? ;)
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    TIMA: hresim protoze to neni zdravy a je mi po tom spatne (je to sama chemikalie a karcinogenni latka:)
    TIMA
    TIMA --- ---
    MRNOUS: Šmarjá, tak to přijdeš do pekla. :) Kéž by moje hříchy vypadaly takhle a ne jako tabulka čokolády nebo půl kýble Carte d'Or.
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    no tak ja dneska
    jeden proteinovej koktejl a trochu mandli pred behanim
    jeden koktejl, trochu jablecno-merunkovy presnidavky, papriku a trochu mandli po behani

a ted jsem zhresil: jedna cuketa, kozi syr, rostbeef, sunka :)

vecer asi budu mit polivku ze zeleniny a kurecich srdci ..
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    dnes dopoludnia:
    ryba z konzervy (sproty v paradajkovo mozzarelovej omacke) + platok zitneho chleba
    tartuffo v kelimku
    3 gulicky Lindt Excellanse straciatella
    3 dcl sipkovej stavy s medom (bio)
    JELLY
    JELLY --- ---
    jidlo vcera, uplne spatne (nestihala sem, pac sme meli stanek na czechpointu:)
    rano:vejce nameko
    v poledne: zelena jarni polevka, opeceny toust
    vecer:jogurt
    JELLY
    JELLY --- ---
    je jasny ze clovek pri redukci vahy postupem casu neodola a neco si da, jen jde o to kolik si toho da...pokud mas desnou chut dejme tomu na minonky, oukej dej si, ale nesnez je cely, dej si treba jednu, dve a zbytek nech..tohle podleme funguje mnohem vic nez uplny odprani, pac pak je jasny ze jenou se led prolomi a sezeres na co prijdes.,ja to treba delam tak ze pokud mam silenou chut na sladky tak si koupim haribaky, dam si jich par a akutni chut je zazehnana..navic si clovek pak dokaze tu nezdravou vec mnohem vic vychutnat...

nicmene kazdy na tohle mame svuj nazor a resime to jinak,.. stejne bych tu radsi videla jidelnicky, nez debatu o nevere a hambacich:)
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    snidane - celozrn. houska a krabi salat ( ale s domaci majonezou) - v 11h jdu behat a ve 3 na MTV dancing:]
    NIKUSKA
    NIKUSKA --- ---
    sn:celozrnná houska s medem
    ob:2 menší chleby se sýrem a kuřecí šunkou
    sv:fitness tyčinka, 3 jahody
    ve:milko tvaroh jahoda

HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    vecere > hodne chlebicku - asi 5...nezdrae a provar no...
    KVITKO
    KVITKO --- ---
    večeře :ciabatta s cottage sýrem s pažitkou a cherry rajčata
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    poobednajsia mlska (cca 16:00): Magnum Ekvador 270 kJ
    (kolegovia to tu pozieraju kazdy den, ja sa k nim pridavam len v piatok)

predvecera v praci (z dostupnych zdrojov, pac musim dokoncit dokument a nemam cas ist niekam pre jedlo): jogurt Activia tvarohova cucoriedkovy + zelene jablko
    PIZI
    PIZI --- ---
    Nestaci dokonce dat si jeden velky protein denne. Je dobre "proteinovou hladinu" udrzovat malymi davkami proteinu kazde 2-3 h. Totéž pro hladinu glukozy/sacharidů. Samozřejmě svět se nezboří, mluvím o ideálu.
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    HARIBOKACHNA: neco jako milkyway zdrava tycinka neexistuje, ale na chut je to dobry, to jo :)) vice proteinu, mene cukru by to chtelo, imho :)
    PIZI
    PIZI --- ---
    FANAE: Protoze to skodi telu. Ale cilem neni si neco UPIRAT. Cilem je zbavit se te zadostivosti, zavislosti, nutkani...
    FANAE
    FANAE --- ---
    PIZI: Proc je cil nejist hamburgery? :) nebo cokoliv jinyho co konkretnimu clovekku chutna? Cilem je zdrave telo a hezka postava, ale to, ze si clovek z tech 5-10% ujede by mohlo zustat, ne? :) Proc ma byt cil upirat si na 100% neco co ma clovek rad? Jestli zase pisu blbosti, tak omluva dopredu :)

Zatim dnesni jidelnicek: 15:00 rohlik se syrem a maslem,
    dva kousky cokoladovy babovky

(aby to nebylo uplne OT :)
    PIZI
    PIZI --- ---
    Dostanu chut na hamburger, neodolam dam si ho. Nemam vycitky, ale reknu si, ano zatim odolat nedokazu, ale odolat chci. Mym cilem je odolat. Znova opakuji zadne vycitky, vim ze se takove veci stavaji a vycitky mi nepomuzou. Jen je dobre porad vedet co je cilem a ze tam jeste nejsem.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    PIZI: Podla mna je ideal zit tak, aby mi jeden cheeseburger nesposobil trauma... imho sa nie uplne zdrave jedlo neda s neverou porovnavat... v zivote by ma nenapadlo vo vztahu zahnut, je mi to proti srsti, ale zhresit jedlom je niekde uplne inde... samozrejme, ze si to clovek druhy den vycita a vrati sa spet k zdravemu jedlu, ale nie je to dovod sa z toho zosypavat...

v tmoto suhlasim s IKARIE - bez tej casti v zatvorke :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam