• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JELLYººFOOD-DIARYºº
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    ráno: dobrá vláknina jogurt + mléko (kupodivu je celkem dobrá)
    11:40: 2 celozrné rohlíky s necelými 10g paštiky, ementál
    16:40: 1 celozrný rohlík s lučinou, šunkou a ementálem.
    véča bude pravděpodobně rizoto z pečenýho kuřete a salátek...
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    dnes dopoludnia
    banan
    jogurt Sabi 250g (640kJ or 153kcal na 100g)

obed: zeleninovy salat domaci (zlozenie v hrnci: papriky, paradajky, redkvicky, kaleraby, jarna cibulka, vyberova sunka, gouda syr, vlasak z vanicky, 3/4 velkeho jogurtu Hollandia) polovicu misky (tejto: http://www.ikea.com/PIAimages/45247_PE140971_S4.jpg 17x17x6 cm), druhu polovicu mam na veceru :)
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    v sobotu odpoludnia a vecer som bola na kolaudacke u kamosa, takze blizsie neurcene mnozstvo chlebickov, chipsov, tyciniek, vody, vina a medovinky

v nedelu som mala
    banan
    jogurt Sabi 250g (640kJ or 153kcal na 100g)
    wrap v Subway s tuniakom, syrom a hromadou zeleniny
    chlebik s margainom, cabajkou a zrajucim syrom
    cokoladova tycinka Rumba 32g
    jihoceska bramboracka se zeleninou a houbami + vicezrnny dalamanek + 0,4l pivo Master polotmave
    PIZI
    PIZI --- ---
    Včera:

fit chléb celozrnný Penam fit den	178	1,2	4,9	36,9	111,11	197,78
    kureci prsicka	                        110	1,24	23,09	0	200	220
    červená paprika	                         31	0,3	0,99	6,03	150	46,5
    Tvaroh makky hrudkovitý    	         96	0	21,9	2,2	250	240
    jahody	                                 32	0,3	0,7	7,7	250	80
    Banán	                                 89	0,3	1,09	22,84	290	258,1
    fit chléb celozrnný Penam fit den	178	1,2	4,9	36,9	166,67	296,67
    Šunka Albert Bio                          	125	5	20	0	160	200
    červená paprika                             	31	0,3	0,99	6,03	300	93

Celkem 1632 kcal.
    Prosel jsem si sve tabulky a grafy za poslednich 10 dni a hubnu moc rychle. 0,8 kg tydne. Zvysuji cilovou denni energii na 1900 kcal.
    SASH
    SASH --- ---
    včera:
    - asi 200g bílýho jogurtu, 100g jahod, musli lupínky, sušený brusinky
    - chicken style fillets, brkaše, vařená zelenina
    - jahodovej tvaroh 150g
    - tortilla+fallafels+tzatziky+fazole
    - trocha ovocnýho salátu
    JELLY
    JELLY --- ---
    CONTINUITY: uvadela jsem je jako priklad:)...
    nicmene napis taky svuj jidelnicek, piste je vsichni..chci tu videt hlavne jidelnicky!!:))
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    MRNOUS: uf, tak to jo, tak to chápu, když jsi ty věci vyloučil a najednou si to dáš....taky je nejím a dát uzený bych asi nerozdejchala ;)...naštěstí to fakt nedám, stačí se na něj podívat a vidím že to není k jídlu.
    Pomáhá bio verze, bio salám jsem zkoušela a bez následků :o)
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    CONTINUITY: je to tou chemii v mase :) protoze je mi spatne po uzenych vyrobkach jako takovych, i kdyz je jim samotny .. a protoze jsem ze stravy veskere chemikalie (minimalne ruzne konzervacni a ochucovaci latky) vyloucil, tak to pak stopro poznam :) ale zatim dobry, neni to dneska tak tragicky :)
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    JELLY: ještě líp funguje rozpoznat, co jsou průmyslový cukrový produkty typu miňonky zač, a co s tebou dělají, odvyknout si od jejich chuti...a pak když si je po chvíli dáš, zjistíš, že už ti nechutnaj a nedělají dobře a není proč je chtít...

ale přesně jak píšeš, každej má svůj přístup, někdo si třeba tuhle drogu v životě nechat chce a její zbytečnost objevit nechce, a pak určitě funguje ten přístup s omezením množství....

Pro mě to platí pro kvalitnější sladký věci, ale tyhle standardní jsou nekvalitní prostě tak moc, že ta chuť na ně mi opravdu vymizí, jakmile zmizí akutní závislost (teď ji třeba nemám a tyhle věci vnímám jako podvod, za kterej je fakt absurdní dávat peníze, chuť nula)
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    MRNOUS: aaa, to sem překoukla

V tomhle případě jestli ti je blbě, tak to možná nebude chemkama, ty se neprojevěj tak akutně, ale spíš tím, že maso a mlíko dohromady fakt moc divně reaguje, hniloba atd, dva typy potravin, co se k sobě prostě nehoděj, a když se smíchaj, organismus to hodně zatíží, jak se to snaží zvládnout.
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    MRNOUS: hříchem myslíš, žes do sebe dal velmi těžko stravitelnou kombinaci masa a mléčných výrobků ? ;))

jinak nevím, co by to mělo být? ;)
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    TIMA: hresim protoze to neni zdravy a je mi po tom spatne (je to sama chemikalie a karcinogenni latka:)
    TIMA
    TIMA --- ---
    MRNOUS: Šmarjá, tak to přijdeš do pekla. :) Kéž by moje hříchy vypadaly takhle a ne jako tabulka čokolády nebo půl kýble Carte d'Or.
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    no tak ja dneska
    jeden proteinovej koktejl a trochu mandli pred behanim
    jeden koktejl, trochu jablecno-merunkovy presnidavky, papriku a trochu mandli po behani

a ted jsem zhresil: jedna cuketa, kozi syr, rostbeef, sunka :)

vecer asi budu mit polivku ze zeleniny a kurecich srdci ..
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    dnes dopoludnia:
    ryba z konzervy (sproty v paradajkovo mozzarelovej omacke) + platok zitneho chleba
    tartuffo v kelimku
    3 gulicky Lindt Excellanse straciatella
    3 dcl sipkovej stavy s medom (bio)
    JELLY
    JELLY --- ---
    jidlo vcera, uplne spatne (nestihala sem, pac sme meli stanek na czechpointu:)
    rano:vejce nameko
    v poledne: zelena jarni polevka, opeceny toust
    vecer:jogurt
    JELLY
    JELLY --- ---
    je jasny ze clovek pri redukci vahy postupem casu neodola a neco si da, jen jde o to kolik si toho da...pokud mas desnou chut dejme tomu na minonky, oukej dej si, ale nesnez je cely, dej si treba jednu, dve a zbytek nech..tohle podleme funguje mnohem vic nez uplny odprani, pac pak je jasny ze jenou se led prolomi a sezeres na co prijdes.,ja to treba delam tak ze pokud mam silenou chut na sladky tak si koupim haribaky, dam si jich par a akutni chut je zazehnana..navic si clovek pak dokaze tu nezdravou vec mnohem vic vychutnat...

nicmene kazdy na tohle mame svuj nazor a resime to jinak,.. stejne bych tu radsi videla jidelnicky, nez debatu o nevere a hambacich:)
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    snidane - celozrn. houska a krabi salat ( ale s domaci majonezou) - v 11h jdu behat a ve 3 na MTV dancing:]
    NIKUSKA
    NIKUSKA --- ---
    sn:celozrnná houska s medem
    ob:2 menší chleby se sýrem a kuřecí šunkou
    sv:fitness tyčinka, 3 jahody
    ve:milko tvaroh jahoda

HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    vecere > hodne chlebicku - asi 5...nezdrae a provar no...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam