• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JELLYººFOOD-DIARYºº
    tento klub je určen všem, kteří se snaží udržet své chutě pod kontrolou..pravidelným sepisováním všeho co jsme za den sešrotovali se můžeme na vlastní oči přesvědčit jaká je krutá realita:)...třeba nás to i k něčemu dokope.).. chat v rozumné míře povolen,,,..
    rozbalit záhlaví
    MIMISEKU
    MIMISEKU --- ---
    PIZI: jeste mi chutna tofu - ma bilkoviny ne? ale ty rostlinne se asi nemohou kvalitou a ucelnosti vyrovnat zivocisnym, co? maso mivam tak 1x tydne, jsem myslela ze to cloveku bohate staci, ale asi v tehotenstvi bych mela pridat.. mlecne vyrobky mi jinak delaji dobre, zvlast takove ty kefiry - protizacpova lecba tehuli :)
    PIZI
    PIZI --- ---
    MIMISEKU: pokud jsi na mlecne veci, tak dobrym zdrojem proteinu je tvaroh. Kdyz si proctes obaly da se najit takovy ktery ma bilkovin jako maso.
    VANUSHE
    VANUSHE --- ---
    1KA: slušně:)
    MIMISEKU
    MIMISEKU --- ---
    1KA: :)))))
    1KA
    1KA --- ---
    VANUSHE: az jich das 30 jako ja tak mluv o praseni ;]
    MIMISEKU
    MIMISEKU --- ---
    VANUSHE: jo aha, myslela jsem ze to je takovy ten Maxi King od Kinderu - ten mlecny krem s karamelem a v čokoladě s oříšky, v chladacich prodavaji, je to basta :)
    VANUSHE
    VANUSHE --- ---
    MIMISEKU: to urcite ne:) ono to zae neni tak hrozny, jsou to takovy vetsi tycinky asi o peti kouskach. takze jednou za cas proc ne? neda to dohromady ani jednu normalni cokoladu, takze vcelku pojoda:))
    az budu tehotna, tak budu asi prasit mnohem vic nez ted:)
    MIMISEKU
    MIMISEKU --- ---
    * 2 krajice chleba s Almette + 0.5l jablecneho dzusu
    * 1 jablko + 3 kiwi
    * 5 brambor + 1 mrkev + 2 papriky + 4 lzice smetany + 3 lzice olivoveho oleje
    * 1 Orion cokotycinka
    * 2 male Lipanky

Snazim se nahanet ty bilkoviny pro miminko, pocitala jsem si dnesek, a stejne jsem nemela tolik kolik bych potrebovala, jsem myslela ze to nazenu Lipanky, smetanou, Almette, ale ne.. musim pridat syr nebo maso. Ta cokotycinka byla zbytecnost s prazdnymi kJ, ktere ani ja ani mimi nepotrebujeme, ale zlakala me v obchode reklama, ze je to prirodni a bez chemie :))

VANUSHE: 4 kindermaxi - taky tehotna? :)))
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    joa ja jeste mela vlastne ke svacine 1 sklenici polotucneho mleka>]
    VANUSHE
    VANUSHE --- ---
    3 celozrnné rohlíky s tvarohovo sýrovo pomazánkou
    4 tyčinky kinder maxi
    2 ledový kafe
    jogurotvo mléčný nápoj se sníženým obsahem tuku:)) jahodovobanánový a moc dobrý (0,6l:))
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    snidane jogurt s musli a 1l pomerancoveho juicu>] a k obedu jahody (trochu cukru k tomu njn) a jeste budu mit trochu melounu>]
    1KA
    1KA --- ---
    jablkovy celozrnny kolac
    jablko a banan
    bageta se syrem a kefir
    jablko
    mrkve se syrem
    vyvar
    dusena brokolice s tvarohem a pohankou
    KRISTYNKA73
    KRISTYNKA73 --- ---
    jezis, dyt vy vubec nejite!
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    MIMISEKU: burek je nieco ako orientalny zavin... urobi sa placka z cesta z hladkej muky, do toho sa strci zmes, zavinie sa to, potrie sadlom a upecie/ufrituje...

tycinka Rumba je v krabici s ostatnymi tycinkami Rumbami... ;)
    MIMISEKU
    MIMISEKU --- ---
    MALLOREIGH: za cely den?? auuuuuu...
    MALLOREIGH
    MALLOREIGH --- ---
    bílý jogurt
    30g mandlí
    1 banán
    50g cornflakes

zelený čaj od Teekanee - Opuncia
    MIMISEKU
    MIMISEKU --- ---
    ALEXIS: co je "burek"? a kde je tycinka rumba?? :)
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    utorok:
    jogurt Activia tvarohova marhulova
    2 blumy
    zahradny salat s medovo-horcicovou zalievkou
    burek s masom
    cca 35g udeneho syra
    10g 70% cokolady
    PIZI
    PIZI --- ---
    MIMISEKU: Precti si obaly, a vynasob mnozstvi. Ja mlecne vyrobky jim minimalne, takze nemam prehled. Jogurty ale maji docela malo.
    MIMISEKU
    MIMISEKU --- ---
    PIZI: ta moje Gouda 48% ma ale asi bilkoviny dost ne? a doplneno jeste 2 jogurty a celou mozzarelou? zrovna bilkovinu bych nerada sidila!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam