MEDVED007: pokud je to oddělené, tak to snad nikomu nemůže vadit...
EDERA: to docela závidím, já mám bohužel zcela opačnou zkušenost... i když třeba to není dané ani věkem, ale větším výskytem neukázněných rodičů, těžko říct...
MARKYSHA: přiznám se, že jsem ten článek prolétla jen tak zběžně a měla jsem za to, že se to nelíbilo rodičům... ale fakt těžko soudit, když nevíme, která konkrétní škola to je a jak to tam vypadá a co by se změnilo pro stávající žáky, jestli by třeba přišly o nějakou zásadní část školy, tak se asi nelze divit, že se jim to může nelíbit...
za neštěstí považuju, že konkrétně na praze 4 bývala vždy spousta školek, ale ve slabých letech se buď prodaly, nebo pronajaly a pozměnily natolik, že udělat z toho školku vyjde pomalu stejně, jako postavit novou, a třeba tam kde jsem chodila kdysi do školky já už školka dávno není, z části je nějaká volnočasová zóna a z části klub pro důchodce, tam kde jsem chodila na základní školu je nějaká speciální škola, a protože škola byla hodně členitá, tak z jednoho traktu, kde dříve bývaly první třídy - téměř zcela oddělené od ostatních - je školka, ale jen z jedné poloviny, z té druhé je sice taky školka, ale soukromá a jak vypadá zbytek školy netuším...