• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMAGUEmateřské školy
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    EDERA: je pěkný.

Akorát teda si vůbec nepamatuju, že by starší děti kdy potřebovaly něco jako pytel do školky.
    EDERA
    EDERA --- ---
    SHEDI: Já jsem taky netvořivá, takže pro Kebinu se slabostí pro sovy jsem objednala kapsář od téhle paní: http://www.fler.cz/zbozi/kapsarek-do-skolky-sovicka-631838
    Jsou o něco dražší než ty z hračkářství, ale mně se teda líběj podstatně víc.
    SHEDI
    SHEDI --- ---
    V minulé školce jsme je synovi pořizovat nemuseli, měli je pro děti k dispozici podle barev oddělení (berušky červené, žabičky zelené atd.), teď pro dceru v jiné školce je budu pořizovat, ale protože jsem na šití a podobné tvoření levá, koupím pytel do školky prostě normálně v hračkářství. Viděla jsem celkem pěkné, tak to nebudu řešit:)
    KFF
    KFF --- ---
    Ad pytel do skolky - jsem neznalec, dcera nastupuje v zari. Jak na nej koukam, tak si rikam, ze by se dal pretvorit z nejake hezke platene tasky (vystrihnu a obsiju dirky na raminko, pripadne dodelam kapsy), nebo ma nejaka dalsi specifika? U nas tedy nebyla ani ta informacni schuzka, jen jsme dostali strucne info na papiru, tak jsem trochu mimo. Holt Praha 7 se s tim nemaze:)
    ICHBIN
    ICHBIN --- ---
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    SEVERINE: rozhodně bych radila změřit si rozměry místa, které ve školce je na pytel k dispozici....holky vystřídaly tři školky a v každé bylo jinak široké místo :-( zvlášť v té poslední je echt úzké, takže se tam normální ramínko nevejde ani náhodou, řešením je takové to malinké dětské, ale na tom zas standardní pytel vypadá jak oběšenec :-(
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    FOXOVA: díky .. tyhle mi taky pomohl najít strejda gůgl .. ale viděla sem i o něco hezčí - a byly oboustranný .. jen už udělaný, ne střihy na ně :)
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    SEVERINE:
    Susu Sufik: pytel do školky - návod a střih
    http://susu-sufik.blogspot.cz/2012/09/pytel-do-skolky-navod-strih.html
    kapsář na ramínko do školky
    http://www.mimibazar.cz/navod.php?id=7429
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    prosím - nemáte tu někdo střih na pytel do školky? .. pěknej .. díky.
    LBW
    LBW --- ---
    ja jdu na infoschuzku pristi tyden, jsem zvedav
    zacina v 5 takze tipuju, ze to nebudou protahovat a ze nebude babovka :)
    EDERA
    EDERA --- ---
    LILY: Já tam nebyla, neb jsem na to regulérně zapomněla. Říďa mi pak dala papír s natištěným školním řádem a podkldama k platbám školného + stravného.
    LILY
    LILY --- ---
    ZEMINO: naštěstí mi přišla sms, že to přesouvají kvůli záplavám na příští týden, tak snad budeme zotaveni a bude lepší počasí a vůbec :)
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    LILY: u nás třeba žádná schůzka nebyla,během dne zápisu jsem se stavila do školky.Nikdo tam nebyl,s ředitelkou jsem vyplnila pár údajů,dala mi přihláška,ať mi ji potvrdí doktorka a za 10minut jsem byla pryč. Malý teda byl se mnou,hrál si s kostkami,ale kdyby tam nebyl,ničemu by to nevadilo!
    LILY
    LILY --- ---
    A je to nějak extra důležité se zúčastnit? Nejraději bych tam nejezdila a poslala tam akorát tatínka mláděte. Dám za cestu pětikilo, dítko je nachlazené a blije, počasí na hov...
    LILY
    LILY --- ---
    KEBAB: hmm, tak přinejhorším tam nechám dítě s otcem, neb oni v Praze zůstávají, a potichu a nenápadně prchnu. I když čajem a bábovkou bych nepohrdla.. :)
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    LILY: U nás to bylo taky cca hodinu.
    KEBAB
    KEBAB --- ---
    LILY: Asi jak kde, nemám ráda tohle dlouhé vysedávání, ale u nás se začínalo tím, že učitelky obešly každého rodiče a každému udělaly kávu/čaj, vytáhly bábovky a evidentně se tam všichni chystali strávit celý podvečer. Když to po hodině a půl nebralo konce, tak jsem vyplula...
    LILY
    LILY --- ---
    SHEDI: to by bylo celkem fajn. Je fakt, že je asi taky nebude bavit tam být do večera..
    SHEDI
    SHEDI --- ---
    LILY: Asi jak kde, u nás to travalo přesně hodinu, tedy do zavíračky školky.
    LILY
    LILY --- ---
    Nevíte, jak dlouho cca trvají infoschůzky s rodiči pro nové děti do mš? Jedu do Prahy jen na otočku kvůli tomu, tak by mě zajímalo, jeslti když to začne v 16.hod., tak stíhám zpět domů bus v 18hod. nebo si mám koupit lístek raději až na pozdě večer.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam