ANNAWA:
MEDVED007: Luci tri uz jsou a pleny ma taky. Dostava ty natahovaci kalhotky, nekdy si rekne, ale spis je to na ostatnich. Na nocniku by sedela klidne hodinu, kdybych ji nechala... Nekdy ho naplni, nekdy ne. Nejcasteji (temer pokazde) chodi hlasit, ze musi delat 'bobek', kdyz ji dam spat. (Samozrejme nikdy/temer nikdy nic neni.)
Jo, taky uz bych rada, aby se to prehouplo a cekam to kazdym dnem, ale proste zatim je ma. Do skolky (soukrome) dostava taky tyhle kalhotky a obcas ji holt daji novou. Ucitelka ji nechala nastoupit i s tim, ze se to za chvili srovna, obema ucitelkam jsem donesla krabici cokolady a dal to neresim.
Samozrejme se ji snazime motivovat, jak to jde. Ale proste nekdy se dari, nekdy mene. Mam ted jine veci na praci a starosti, nez kazdou minutu behat za ni a nutit ji na nocnik, tak holt budu kupovat pliny jeste o par tydnu dele.
Vim, ze udrzet to umi, problem teda snad nema, casto ma plenu suchou, ale casto si to proste uvedomi, az kdyz je pozde a stejne casto ji je to proste jedno a ma jine mnohem dulezitejsi veci na praci...
Do skoly s plinama nepudou... :-)