• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMAGUEmateřské školy
    PEPSSI
    PEPSSI --- ---
    aha, to mě taky překvapuje, že je to školka od školky, jsem myslela, že bodovej systém je pevně danej pro všechny školky...
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    QUAACA: viz. [ QUAACA @ mateřské školy ] (opakované podání žádosti)
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    a vubec, jakto že to má každá část jinak? kdo to zastřešuje, m. školství, že? asi napíšu nový ombudsmance, pche
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    EUCHENIE: teda so školky.)
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    PEPSSI: to záleží na konkrétní školce, jestli to má ve svých kritériích. u nás třeba MŠ útulná (strašnice) toto má. a když nevezmou dva roky po sobě, tak dva body.
    PEPSSI
    PEPSSI --- ---
    jinak co je pravdy na tom, že za zápis získáváte pro příští rok, pokud vás nevezmou, jeden bod?
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    sakra asi se přestěhuju na sedmičku.) měla bych to blíž do práce a hurá do jeslí. jen za nájem bych asi dala dvakrát tolik, než v bydlení od práce...
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    PEPSSI: šetříme na soukromou - beze srandy :-((
    letos na obě holky
    a místa jsme rezervovali už na podzim - po loňské zkušenosti některých rodičů, co zkoušeli, aby se do té školky dostali
    ale i tam budou mít v určité týdny dovolenou, takže ta naše dovolená se bude řídit školkovým režimem
    PEPSSI
    PEPSSI --- ---
    na sedmičce je to uplně stejně
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    teď jsem se pobavila na webu naší školky....jen pro zajímavost jsem otevřela kritéria pro přijetí....na prvním místě bydliště, na druhém věk a na třetím individuální situace....čili naprosto v rukách ředitelky jak to posoudí :-( počítám, že to jsou kritéria všech školek v městském obvodu....a pak nemá kvést korupce :-(
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    jo jedna jo
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    MARKYSHA: hele ta sestka to nema na internetech? si to covek musi obehnout zas?
    EDERA
    EDERA --- ---
    MEDVED007: Dobrý to je, ale těch míst je zoufale málo.:-(
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    EDERA: tak to je dobrý !
    EDERA
    EDERA --- ---
    MEDVED007: Ty příměsťáky, které dotuje Praha 3, jsou právě speciálně pro děti od tří let a odpolední spaní samozřejmě zajišťují.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    ANNAWA: na šestce to funguje tak debilně, že se děti střídají v různých školkách a stejně to nejede celé prázdniny. Myslím, že většina rodičů to taky nevyužívá.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    EDERA: taky to nechápu. Já v létě školky vždycky využívala a letos by se mi taky šiklo, kdyby naše soukromá v létě jela, ale bohužel to tak asi nebude - protože jako podmínku mají, aby tam chodilo alespoň sedm dětí.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MARKYSHA: to je škoda, to bychom se tam potkávaly. No, jestli byl takový převis jako vloni a předloni, tak se ani nedivím, to se dostalo prakticky jen na předškoláky.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Tak na Velvarskou Tondu nepřijali, uvidíme Dlouhý Lán.
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    PEPSSI: Loni to byly dvě, jeden měsíc nevím která, druhej Přetlucká :-) Učitelky se tam střídaly ze všech školek, tuším po týdnu.
    EDERA: Hm, to jsou super alternativy teda... Ještěže to snad nikdy nebudu muset řešit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam