• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMAGUEmateřské školy
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    MADIETTA: tak já to podepisuji hlavně proto, že když náhodou jde vyzvednout dítě někdo jinej, tak má tendenci brát oblečení i to co není naše..)) Takhle ví, že to musí zkontrolovat. mý dítě je občas někde jinde a odkývá všechno. I klučičí kšiltovku..)
    ponožky jsem podepisovala jen do jeslí, páč tam byla větší pravděpodobnost ztráty, do školky už ne.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MEDVED007: přiznám se, že za celou školkovou kariéru mých dětí, což už je vlastně 7 let, jsem nepodepsala ani jedinou věc a ani jediná věc se nám neztratila.
    AERIS
    AERIS --- ---
    MEDVED007: já jsem spíš myslela, aby si to dítě poznalo. Případně aby učitelky věděly, že je to jeho. S manželem jsme stejně došli k tomu, že když bude někdo chtít krást, tka ho fakt, že je ta věc podepsaná asi nerozhodí...
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    MEDVED007: já jsem ponožky nepodepisovala, dítě si jich většinu poznalo
    ale otázka nezněla, kdo j epodepisoval. otázka zněla, jak je podepsat, tak předávám moudro předků
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    BALAENA: no neblázni, kolkikrát si dítě sundavá ve školce ponožky, navíc jaká je jejich cena, pokud dvoje za rok ztratí......na to bych se osobně zcela vykašlala. já podepisovala jen věci typu boty, bundy, mikiny....prostě "dražší" nebo mě nějak drahé věci...ostatní vzal čert
    AERIS
    AERIS --- ---
    BALAENA: Díky, mohla bych používat T nebo kotvičku. Ale vidím to jako poslední možnost. Nechci si rozpíchat prsty...
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    AERIS: mamka je ze šesti dětí, takže u nich doma se musely i ponožky podepisovat - někdo měl vyšitý křížek ze dvou stehů na chodidle na patě, někdo na špičce, někdo v horním lemu...

čili pokud naučíš mládě, že jeho jsou ponožky, které mají na chodidle vyšitou hvězdičku v kontrastní barvě, máš vyhráno. Případně, pokud jste třeba Kozákovi, můžeš vyšívat K
    AERIS
    AERIS --- ---
    BEBERA: Takže třeba na patu? mají takovej ten kus šus'táku s provázkem a vevnitř jsou vyteplené
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    AERIS: holiny jsem podepsala vevnitř. A černá fixa byla vidět i na tmavěmodrém...
    AERIS
    AERIS --- ---
    BEBERA: jj, fixy na textil mám, jen koumám, kam podepsat černé ponožky... a tmavě modré gumáky :D
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    AERIS: sousedka mi půjčila fixu na prádlo a podepsala jsem všechno, co mi přišlo pod ruku. Syn má ponožky z Tchiba, počítám, že takových tam bude povícero, tak proč ne...
    AERIS
    AERIS --- ---
    Podepisujete ponožky, punčocháče a spodní prádlo?
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    MARKYSHA: Ve školce zadky utírají - ony ty děti i když to dělaj, obvykle ne dokonale - s tím bych se netrápila...

MARKYSHA: Zvykej si. Já tohle zažívám teď se starším - a to se taky dostal na základku, na kterou jsem moc chtěla--- ale, už je to tady.. :-)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    MARKYSHA: Volali dřív, dnes jsem se to dozvěděla.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ZRK: No tak to bude nějaký renonc na poště. Dnes volali ještě Toníkově kamarádce, tak tam bude mít tři známé děti,supr!
    ZRK
    ZRK --- ---
    BEBERA: nn, osobně jsem nebyla, byla jsem mimo Prahu
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    U nás jsem se na to, kolikátý byl syn pod čarou, dívala u ředitelky v papírech právě při osobním převzetí rozhodnutí o nepřijetí...
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    ZRK: Nepřebírala jsi si rozhodnutí o nepřijetí osobně? U nás
    ZRK
    ZRK --- ---
    MARKYSHA: tak jasně, měla bych tu doručenku aspoň
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ZRK: To přišlo do vladtních rukou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam