ANNAWA: Učitelka podle mě kráva není, vídám ji rok a je taková ráznější, navíc je o dost starší než ostatní zaměstnankyně školky, a hlavně má odpolední služby a zůstává tam s dětmi, dokud všechny neodejdou, takže jsem její ráznost připisovala i tomu, že má v pět večer dětí tak akorát - a rodičů, co chodí pozdě, dvojnásob. :-) Jenže to, co popisovala, se nemohlo stát v pět odpoledne. Z učitelek je to asi ta nejméně vstřícná, ale musím to vyřešit s ní, s ředitelkou se nedá domluvit vůbec. Píše si před jméno dva tituly, ale z její řeči má člověk pocit, že nechápe význam půlky slov, která používá. Její vzkazy a dokumenty jsou vždy plné hrubek, formuluje věty, nad kterými šílím, zvlášť, pokud je mám podepsat (tuším, jak to myslela, ale napíše něco jiného). Zároveň jako ředitelka je dobrá, školka funguje, děti jsou tam nadšené, kolektiv učitelek dobrý, průšvih je jen ta komunikace. :-) (Což je důležitá složka, ale tím, že ostatní věci fungují, dá se omezit na minimum.)
Doufám a předpokládám, že to byl jen nějaký úlet, že měla učitelka špatný den... To se stane, vždyť kolikrát jsme k dětem nespravedliví i my jako milující rodiče, když se to blbě sejde. Ale samozřejmě postoj k tomu zaujmu, protože rozhodit Nika je něco, co se povede málokomu. Skoro si na takový případ ani nepamatuju.