ADD: celé jsem to pročetla a není mi tedy ani trochu dobře na duši a to se ani nejedná o moje dítě, takže tobě musí být absolutně hrozně...protože tahle situace je vážná a podle mě bude mít na Nikův život a vývoj dost velký vliv, pokud se urychleně nevyřeší...záleží z velké části na tobě, jakou si z této situace ponese do života zkušenost...teď už opravdu "musíš" svému synovi ukázat, že za ním stojíš, že na tebe je spoleh, že u tebe najde ochranu a podporu...přiznávám, že já bych se taky "bála" jak tuto situaci zvládnu, konflikty nemám ráda a snažím se s lidmi vyjít po dobrém, ale Nik je malý kluk a to, jakým způsobem se k němu chovají mu hrozně ubližuje...pokud se jejich přístup nezmění, tak se taky může stát, že nejen že bude mít do budoucna hrůzu ze školky/školy, ale i ty děti přestane mít rád
je smutný, že tvůj muž to celé tak nechutně bagatelizuje a že tě v tom nechal samotnou...moje PA říká, že my ženy jsme "samice", lvice co bojují za svoje mláďata, x-krát silnější než všichni ti muži "budující" svět...takže buď samice a bojuj, tvůj syn za to stojí!
držím palce, fakt hrozně moc, protože tohle pro tebe musí být hodně těžké
P.S. tu akci s mytím zadečku bych chtěla jednoznačně vysvětlit a řešit, v tomto směru bych klidně nechala nervy ujet a učitelku seřvala s tím, že pokud se to bude opakovat, tak na ni podáš trestní oznámení!