• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMAGUEmateřské školy
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    BALAENA: Rozárka tam mívá čokoládu, to není houska :-) Já v zásadě chápu, jak se to tam technicky dostalo, ale poněkud mě prudí, že jiné děti běžně nemají čokoládu přes celou prdel ani na nose nebo na čele, ani nechodí domů z družiny ve stavu, jako by tři dny bydlely ve vepříně. To jen naše Rozárka je špinavější než všichni kluci.
    EDERA
    EDERA --- ---
    MEDVED007: Jenže ona fakt obvykle umazaná není, takže dosud nebyl důvod vkládat program "když se počmárám, převlíknu se a triko namočím". A fakt nechápu, kde vzala tu hrůzu z bratra. Maximálně by jí řekl, že je palice dubová.:-)
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    EDERA: tak to já už holky vycvičila, že fleky (jakékoliv) na oblečení řeší okamžitě tím, že danou věc namočí do umyvadla a vezmou si jiné oblečení. často o tom ani nevím, jen najdu večer namočené cosi v umyvadle :-)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MARKYSHA: Po sedmi letech už jsem v podstatě Velvarská patriotka, takže mi nezbývá než prohlásit, že je to nejlepší školka široko daleko :-D
    SRETSIS
    SRETSIS --- ---
    MARKYSHA: A nechcete spíš tam?
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Tady ta debata mi připomněla hlášku kamaráda, když jsem prohlásila, že Jirka je v jádru čistotnej: "Aha, akorát z venku je jako čuně" :D A ono to přesně vystihuje podsatu věci - při jídle si umaže celou hlavu včetně vlasů, oblečení má zaflákané pořád a od všeho, ale sotva si trošku umaže ruce, začne kňourat a vyžaduje okamžitě umýt :D
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    No vida a Toníka vzali i na Velvarskou :-)
    AERIS
    AERIS --- ---
    Včera jsme byla na třídních schůzkách. bylo to fajn. Děti si můžou oběd přidat i 2x, máme "stravovací komisi" z řad rodičů. Děti jsou prý moc šikovné a Tobiáš po obědě spí. Až se učitelky divily, že doma ani smykem :)
    LBW
    LBW --- ---
    To my jsme jednou nasli u tety na zahrade kocici hovno. Rikam "kluci bacha bobek, at do nej nestoupnete, jdu pro sacek at ho muzu odnest"...za chvilicku jsem byl zpatky a prcek mel to kocici hovno rozmazly po celym zadku...GRRRR
    Vylezlo z nej, ze si hrali kocku jak kadi ten bobek (behem tech 30 vterin co jsme byl pryc!) jenze mu na mokry trave uklouzly gumaky a sedl primo na nej :DD
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    BLONDYNKA: Na to si stačí sednout na židli s odloženou houskou...
    EDERA
    EDERA --- ---
    BLONDYNKA: A navíc jsem to včera zjevně zakřikla, protože, když jsem přišla večer domů ze SRPŠ, měla blondýna triko počmárané od gelovek. Zjevně se to stalo chvíli po tom, co jsem odešla, a ona se pak bála, že by jí hlídající bratr vynadal, tak celý večer ležela na gauči na břiše, aby na to nepřišel.:-) Převlíknout se do něčeho jiného ji očividně nenapadlo.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    EDERA: Naše Rozárka pravidelně na čele. A taky na loktech a na zadku (!!)
    ADD
    ADD --- ---
    WERKA: Uááá... to se mám na co těšit. :-)
    WERKA
    WERKA --- ---
    ADD: To mi připomnělo, jak mladej měl ze školky mokré slipy, ponožky, tepláky i tričko. Když jsem pátrala po příčině, ukázalo se, že s kamarádem soutěžili, kdo čurá větším obloukem - u jedné mísy, takže se počůrali navzájem. Takže dítě zmačené od mytí je ta lepší varianta :-)
    ADD
    ADD --- ---
    BALAENA: Ty už jsem si koupila loni. :-) Ale možná že mně by stačily crocsy, já na sebe necákám, já se jen opatrně brodím. :-)
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    ADD: tak to kup i holínky pro dospělé
    ADD
    ADD --- ---
    EDERA: Nik si právě po příchodu domů myl ruce. Triko si pak rovnou svlékl, že je mokré, ale proč měl mokré i slipy a ponožky, to nechápu. A poté, co jsem to šla hodit do koupelny o koše na prádlo, mám mokré ponožky taky. :-( Možná jim ty nepromokavé oblečky z Lidlu budu dávat na doma. Včetně holinek. :-(
    EDERA
    EDERA --- ---
    BLONDYNKA: Naše blondýna má oblečení obvykle čisté, ale zato potravu nejspíš přijímá celým obličejem. Jinak si nedovedu vysvětlit, že naprosto běžně mívá čokoládu ve vlasech (a jakože na temeni, ne na tom, co jí visí podél tváří). Děs běs.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    BEBERA: Jojo, a tyhle sobecké matky těchto špínovzdorných dětí se nikdy nepodělí, kde se to kupuje, že?!
    My jsme včera vyrazili do města na pivní slavnosti, v parku jsme chvíli sbírali kaštany, samozřejmě, že OBA DVA!!!! šlápli okamžitě do toho nejtekutějšího psího hovna v celém parku, pak na náměstí si dávám burčák, abych ten smrad přežila a najednou koukám, že Rozárka má po sobě všude zelené skvrny od trávy. Ale fakt všude, na zádech a na obličeji a tak. Fakt to nepobírám, byli jsme tam pár minut a přísahám, že ani jedno z dětí nerylo nosem v hlíně a neválelo sudy.
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    BLONDYNKA: včera jsem mluvila se sousedkou, nabízela mi plátěné zateplené kalhoty po dceři, prý je ve školce během podzimu skvěle užila. Nevzala jsem si je, protože brát synovi na podzim cokoliv promokavého mi přijde zbytečné, byl by durch během prvních pěti minut venku. Podivovala se, její šestiletá dcerka nemá ani gumové kalhoty, protože je údajně nepotřebuje, chodí domů naprosto čistá!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam