• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMAGUEmateřské školy
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    ADD: v létě to na děti stříká mlhu:o)
    ADD
    ADD --- ---
    RENFRI: Co je to mlhoviste?
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    Resp. Jestli je.to husnikova 76 tal beru okamzite
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    RENFRI: kde???? Presnou adresu prosim
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Nema nekdo zajem o misto ve statni skolce na Hurce? Velke hriste, mlhoviste, kvalitni krouzky a provozni doba do 17.30
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Tak holky, byla jsem na zápisu v té školce, a mají tam ještě místa, takže jestli chcete zběhněte tam. Ale jen do konce září. Paní ředitelka říkala, že se jí v srpnu odhlásilo 22 dětí.
    viz tady
    [ KOPRETKA @ mateřské školy ]
    ZRK
    ZRK --- ---
    Tak jsme dneska dostali na výběr ještě Emu Destinnovou. Zvítězila Čínská, jelikož tam mají úžasné hřiště, to v Emě nemají, budou mít časem nějaké přidružené nebo co. Plus teda kamarádka hlásila syna jen tam a jsou ještě 9 lidí po nás. Tak jsem jí teda vlastně jakoby uvolnila místo, aby měla větší šanci, že jí tam syna vezmou... No škoda, že se umístili tak daleko od nás, kdyby byla reálná šance, že budou chodit kluci spolu, tak bych rozhodně volila tu Emu no :)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Tak dneska byl Toník ve školce poprvé, "hvozně moc se mu tam líbilo", učitelka taky nevypadala šokovaně a to se počůral a ona to odmávla, že holt byl zabraný do hry. Obě učitelky na mě působily dobře, laskavě. Zítra bude do 11 hodin, tak počítám, že ve středu bude obědvat:-)
    ZRK
    ZRK --- ---
    Právě mi volali, že berou Maxíka do Čínský od Nového roku. Má tam někdo odsud přihlášené děti nebo zkušenosti od tamtud?
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    Bambi je taky v nový školce, poslední dva dny se venku počůral, prej si myslí, že má plínku. Od února ji nemá na den, od září ani v noci. A utíká ze třídy, musej ho pořád mít v merku.. No, přikročila jsem k metodě zastrašování.. že nemůže sám běhat, kde se mu zachce, že tam může bejt někdo zlej... třeba železnej obr. A ten funguje dycky. (pohádka od disneyho, stahla jsem, pustili, za chvíli byl řev - železnej obr běžel lesem, pak snědl nějaký dráty).
    Jinak dobrý...líběj se mu vláčky, auta, nechce jít se mnou dom občas když přijdu, že si chce ještě hrát. Tak on je ve školce od února. tak jen změna režimu, prostředí.
    RACHEL
    RACHEL --- ---
    RACHEL: můžete začít hodnotit
    RACHEL
    RACHEL --- ---
    filtr mlčí

Mateřské školky a školy - Hodnocení a seznam | Nejškolky.cz
    http://www.nejskolky.cz/
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    SRETSIS: mně se líbí obě a tahle je blíž a chodí tam hlavně děti, které Toník zná, tam by neznal nikoho, tak doufám, že nebudu litovat.
    SRETSIS
    SRETSIS --- ---
    MARKYSHA: Tak to by se dalo řešit, ne? Já jen, že na ni taky slyším samou chválu. A je krásná:)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    SRETSIS: my už máme poslaný školkovné do té Na Dlouhé lánu
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    BALAENA: Rozárka tam mívá čokoládu, to není houska :-) Já v zásadě chápu, jak se to tam technicky dostalo, ale poněkud mě prudí, že jiné děti běžně nemají čokoládu přes celou prdel ani na nose nebo na čele, ani nechodí domů z družiny ve stavu, jako by tři dny bydlely ve vepříně. To jen naše Rozárka je špinavější než všichni kluci.
    EDERA
    EDERA --- ---
    MEDVED007: Jenže ona fakt obvykle umazaná není, takže dosud nebyl důvod vkládat program "když se počmárám, převlíknu se a triko namočím". A fakt nechápu, kde vzala tu hrůzu z bratra. Maximálně by jí řekl, že je palice dubová.:-)
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    EDERA: tak to já už holky vycvičila, že fleky (jakékoliv) na oblečení řeší okamžitě tím, že danou věc namočí do umyvadla a vezmou si jiné oblečení. často o tom ani nevím, jen najdu večer namočené cosi v umyvadle :-)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MARKYSHA: Po sedmi letech už jsem v podstatě Velvarská patriotka, takže mi nezbývá než prohlásit, že je to nejlepší školka široko daleko :-D
    SRETSIS
    SRETSIS --- ---
    MARKYSHA: A nechcete spíš tam?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam