• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMAGUEmateřské školy
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    SRETSIS: mně se líbí obě a tahle je blíž a chodí tam hlavně děti, které Toník zná, tam by neznal nikoho, tak doufám, že nebudu litovat.
    SRETSIS
    SRETSIS --- ---
    MARKYSHA: Tak to by se dalo řešit, ne? Já jen, že na ni taky slyším samou chválu. A je krásná:)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    SRETSIS: my už máme poslaný školkovné do té Na Dlouhé lánu
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    BALAENA: Rozárka tam mívá čokoládu, to není houska :-) Já v zásadě chápu, jak se to tam technicky dostalo, ale poněkud mě prudí, že jiné děti běžně nemají čokoládu přes celou prdel ani na nose nebo na čele, ani nechodí domů z družiny ve stavu, jako by tři dny bydlely ve vepříně. To jen naše Rozárka je špinavější než všichni kluci.
    EDERA
    EDERA --- ---
    MEDVED007: Jenže ona fakt obvykle umazaná není, takže dosud nebyl důvod vkládat program "když se počmárám, převlíknu se a triko namočím". A fakt nechápu, kde vzala tu hrůzu z bratra. Maximálně by jí řekl, že je palice dubová.:-)
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    EDERA: tak to já už holky vycvičila, že fleky (jakékoliv) na oblečení řeší okamžitě tím, že danou věc namočí do umyvadla a vezmou si jiné oblečení. často o tom ani nevím, jen najdu večer namočené cosi v umyvadle :-)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MARKYSHA: Po sedmi letech už jsem v podstatě Velvarská patriotka, takže mi nezbývá než prohlásit, že je to nejlepší školka široko daleko :-D
    SRETSIS
    SRETSIS --- ---
    MARKYSHA: A nechcete spíš tam?
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Tady ta debata mi připomněla hlášku kamaráda, když jsem prohlásila, že Jirka je v jádru čistotnej: "Aha, akorát z venku je jako čuně" :D A ono to přesně vystihuje podsatu věci - při jídle si umaže celou hlavu včetně vlasů, oblečení má zaflákané pořád a od všeho, ale sotva si trošku umaže ruce, začne kňourat a vyžaduje okamžitě umýt :D
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    No vida a Toníka vzali i na Velvarskou :-)
    AERIS
    AERIS --- ---
    Včera jsme byla na třídních schůzkách. bylo to fajn. Děti si můžou oběd přidat i 2x, máme "stravovací komisi" z řad rodičů. Děti jsou prý moc šikovné a Tobiáš po obědě spí. Až se učitelky divily, že doma ani smykem :)
    LBW
    LBW --- ---
    To my jsme jednou nasli u tety na zahrade kocici hovno. Rikam "kluci bacha bobek, at do nej nestoupnete, jdu pro sacek at ho muzu odnest"...za chvilicku jsem byl zpatky a prcek mel to kocici hovno rozmazly po celym zadku...GRRRR
    Vylezlo z nej, ze si hrali kocku jak kadi ten bobek (behem tech 30 vterin co jsme byl pryc!) jenze mu na mokry trave uklouzly gumaky a sedl primo na nej :DD
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    BLONDYNKA: Na to si stačí sednout na židli s odloženou houskou...
    EDERA
    EDERA --- ---
    BLONDYNKA: A navíc jsem to včera zjevně zakřikla, protože, když jsem přišla večer domů ze SRPŠ, měla blondýna triko počmárané od gelovek. Zjevně se to stalo chvíli po tom, co jsem odešla, a ona se pak bála, že by jí hlídající bratr vynadal, tak celý večer ležela na gauči na břiše, aby na to nepřišel.:-) Převlíknout se do něčeho jiného ji očividně nenapadlo.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    EDERA: Naše Rozárka pravidelně na čele. A taky na loktech a na zadku (!!)
    ADD
    ADD --- ---
    WERKA: Uááá... to se mám na co těšit. :-)
    WERKA
    WERKA --- ---
    ADD: To mi připomnělo, jak mladej měl ze školky mokré slipy, ponožky, tepláky i tričko. Když jsem pátrala po příčině, ukázalo se, že s kamarádem soutěžili, kdo čurá větším obloukem - u jedné mísy, takže se počůrali navzájem. Takže dítě zmačené od mytí je ta lepší varianta :-)
    ADD
    ADD --- ---
    BALAENA: Ty už jsem si koupila loni. :-) Ale možná že mně by stačily crocsy, já na sebe necákám, já se jen opatrně brodím. :-)
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    ADD: tak to kup i holínky pro dospělé
    ADD
    ADD --- ---
    EDERA: Nik si právě po příchodu domů myl ruce. Triko si pak rovnou svlékl, že je mokré, ale proč měl mokré i slipy a ponožky, to nechápu. A poté, co jsem to šla hodit do koupelny o koše na prádlo, mám mokré ponožky taky. :-( Možná jim ty nepromokavé oblečky z Lidlu budu dávat na doma. Včetně holinek. :-(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam