TRISSIE: Kdyby nevzali mladšího, tak bychom zřejmě změnu neuskutečnili, pokud by mě někdo nepřesvědčil, že by Benýs měl chodit do školky s budoucími spolužáky.
Kluci mají minimálně skautské schůzky a biblickou v Praze, takže rozdíl by byl, že bych příměstským busem jezdila ne jen s miminem, ale s miminem a dvěma dětmi, musela bych je vyzvedávat dřív, muž by mohl vyzvedávat pouze v pátek a nemohli by mi nikdy pomoci naši (takhle loni třeba vyzvedli kluky a šli s nimi na hodinu na hřiště, než muž dorazil z práce). Zrovna tohle mluví spíš pro setrvání v pražské školce.
MEDVED007: Místní školky bohužel nemají školné na stránkách, musím ho teprve zjistit. Do školy budou asi kluci chodit u nás, žádnou dostupnou skvělou školu, která by stála za dojíždění a zároveň jsme na ni měli peníze, jsem v Praze neobjevila. (Jediná, která by nám vyhovovala, je na Praze 4, což je nereálné dojíždění - a vracet se kvůli tomu do paneláku nebudeme.)
BALAENA: U nás je jen jedna škola, tak předpokládám, že většina místních dětí půjde do ní. Špatnou pověst nemá.
RYBKA: Budu ještě zjišťovat informace a chci tam jít na den otevřených dveří. Zatím řeším, jestli do toho vůbec investovat energii, nebo rovnou kluky nechat, kde jsou.