Tak jsem se včera rozčilila..konečně přišel dopis z SPC,ale co tam ta baba napsala.. no chvili jsem přemýšlela,jeslti jsem tam opravdu byla s našim dítětem nebo s někým cizím..
přemýšlím,jeslti napsat nějakou reakci nebo se na to vys.at!! doufam,že s touhle paní se už nebudeme potkávat a bude nám přidělena jiná,když bude spadat do logopedické zš..
když jsem se o tom bavila dneska s učitelkou ve školce,tak taky jen koukala.. kde vzala,že Maty má dysfazii,ADHD .. jako vím,že není oka,ale i s psychologem jsme to řešili a i on tvrdí,že je to tím,že není vyzrálý.. že dysfazii určitě nemá..a ADHD?přesně vím,proč to tam napsala.. Maty jí tam celou tu půl hodinku "pohyboval" každou věcí,co se objevila na stole,ale taky vím proč to je.. přišli jsme na to,že když sedí na klasické židly,tak prostě tohle dělá (vrtí se,nohy dává pod zadek,prostě neposedí)-stačí mu dát ale židly typu Jitro,a pokud má kde zapřit nohy,tak sedí naprosto v klidu - proč takové věci nemají v takových poradnách..
a to,že paní měla zprávu sepsanou 16.2. a ráčila se jí poslat 24.3. po mém urgování,to je bonbonek nakonec
je to tak všude stejné?