KAI: i to je možné....každopádně já jsem se x krát setkala s tím, že něco nejde/nedělá se/není možné ne proto, že by to někdo vyloženě zakázal, ale proto, že si učitelky myslely, že by to třeba mohl někdo zakázat, někomu by se to mohlo nelíbit aniž by si kdo ověřil, jak to vlastně je.......tak to pro jistotu utneme hned a bude.....jeden příklad za všechny.....dcera mi chodila do školky v budově školy, druhá dcera do téže školy, obě od sebe byly fyzicky vzdálené asi tak 20 metrů, ale v cestě stály jedny dveře, které učitelky z mě neznámého důvodu zamykaly....nebyla jsem v téhle situaci zdaleka sama.....díky těm debilním dveřím bylo nutné při vyzvedávání malé dítě oblíknout, obejít celý sakra rozlehlý areál, protože vchod do školy byl z druhé strany a zase dítě svlíknout, aby se při čekání na sourozence neupeklo....voser jak prase.....a proč byly dveře zamčené ? protože si učitelky myslely, že by to někomu mohlo vadit....komu ? tak to se vlastně neví.....takže jsem šla za ředitelkou školky, zda jí to vadí, nevadí - neměla o tom potuchy, za ředitelkou školy, jestli jí to vadí - nevadí, neměla o tom potuchy....ani tohle nestačilo, protože na to paní učitelky chtěly písemné potvrzení, které mi nakonec ředitelka školy za velkého řehotu vystavila...a až potom byly dveře pro mě (i ostatní, které to taky štvalo, ale jen blbě frflali a nic neudělali) otevřené......