Tak jsem teda teď na rozpacích....dneska jsem Toníka vyzvedála ze školky a že prý má zelenou rýmu a že "při jeho hygienických návycích by to rozmazával všude kolem", dneska, včera, ani předvčírem žádnou zelenou rýmu neměl a nemá, má vodovou alergickou, ale budiž v pondělí s ním zajdu k doktorce, nechám udělat výtěry a i ty zkoušku z krve, abych to měla podtvrzený, ale to s těmi návyky mě zarazilo, Toník totiž smrkat umí od dvou let, nosí kapesník v kapse, sám si nos utírá a ještě k tomu neustále otravuje, když má pocit, že to má špatně utřený, abych mu to pomohla utřít, není dítě, které by lítalo s bičem u nosu, protože mu to hrozně vadí, ruce si myje automaticky, o čištění zubů se hlasí a tak jestli se chová diametrálně odlišně ve školce...ale připadala jsem si jako, když naznačuje, že jsem jako nějaká ta cuchta z ubytovny z Výměny manželek, co teď všichni řeší nebo co :-( Nechce si teda utírat zadek, s tím teď bojujeme, že prý tam nedosáhne a kdesi cosi, ale zase vím, že on si to nechává mimo školku, kolikrát vyjdeme ze školky a za rohem, že prý musí na velkou a musím s ním do křoví a vrátit se tam na záchod nechce.
Vyzvedávala jsem ho po obědě a nechtěla jsem tam rušit, když už naháněli děti na spaní a co vlastně řekla, mi došlo až po odchodu a silně se mě to dotklo. Mám se k tomu ještě vracet a zeptat se co tím myslela a ohradit se nebo se na to vykašlat?