BEBERA: vytahovací nemají, nosíme všichni ty obyčejné v obalech a vydávají je právě učitelky. A já dávám ještě Tondovi
ADD: já mám podezření, že je těhotná a umím si představit situaci, kdy Tonda chce utřít nos, ona něco řeší s rodiči, co si jdou pro děti, nereaguje hned, on má vztek a utře si do něčeho co je po ruce, rodič to vidí, řekne, co to sem pouštíte za unudlence a do toho si pak přijdu já pro Tondu a schytám to na první dobrou, ale mně jak se něco takhle zasekne v palici, tak to nedokážu vyhnat, prostě mě to trápí. Ještě v souvislosti s tou Výměnou manželek, že jsem na to vůbec koukala....tam byly děti, co neměly naučené se utírat po záchodu, umýt si ruce apod. a jak jsem vztahovačná, tak se mi to hned zaškatulkovalo, že mě zařazuje k ní do party. A rozum mi říká,že to bude nějaký racionální vysvětlení, se kterým přijde muž se smíchem, ale mě to žere a žere. Zrovna tohle je takový zdroj mé mateřské pýchy, že obě děti umí smrkat, Tonda samostatně, že mu nemusím říkat, že si má umývat ruce a i Alenka už automaticky ťape po návratu domů do koupelny, že si oba ochotně čistí zuby, Tonda se o to hlásí a teď mi někdo řekne tohle. Ale to je zase to moje sebevědomí.