ANNAWA: Vlastně ne.... Loni v září jsem žasla, kolik dětí, co mělo nastoupit nenastoupilo, protože... (různé důvody - např. mysleli si, že bude bez plen a stále je má)... a to byli jen ti, co se o tom se mnou bavili na pískovišti (tj. velmi, velmi malý vzorek).
Jako klidně se může uvolnit hned (protože někdo zjistí, že vlastně ne... třeba, že se bude stěhovat, rozvádět, čekají další, mysleli si, že školku nedostanou a chtěli si udělat oko na příští rok a ono to dopadlo apod.). Ale v září se toho uvolní právě dost, protože se ukáže, že se to nedá (ať už logisticky, nebo to dítě / rodič nedává psychicky, něco jim DĚSNĚ nevyhovuje, dítě něco co má zvládat nezvládá a tak...).
Co tak vím, tak první úbytek je hned (hlavně z důvodů jiné školky), pak v září (to i chápu) a pak v lednu (a to teda nechápu, ale to vím, že se vyplatí znova se ptát, protože je ve třídách místo). A pak občas sem tam něco...
V každém případě si myslím, že máš reálnou šanci...
ALE pořád tě děsně lituju... jsem moc ráda, že školku máme, protože ta nejistota by mě ubíjela...