ELIZHANNAH: časem už ty řeči hodíš za hlavu, řeším jenom něco, co mohu ovlinit, naučit, odstranit, povahu neznásilňuju, ony si i ty učitelky časem na to dítě zvyknou. U Tondy byly z něj na Bohnice a na konci div neslzely (doufám, že teda ne úlevou :-D ), že se jim bude stýskat a neustále ho tulej. No on je taky teda i lichometník, on je sice pro každou rošťárnu, ale tím dnem se prochechtá a proskáče, umí pohladit, hodit Svůj obrovský modrý pohled, zamrká řasami a řekne: "paní učitelko, já vás mám rád" a už jsem pak slyšela stížností minimum. A to jsem myslela, že to platí jen na mě a že jsem měkká a on i ty ostřílený účy zpracoval, asi bude drobet manipulátor, si myslím.
TORUVIEL: tak já jsem byla extrém, taky jsem měla smůlu na ty učitelky, kromě špatného prostředí doma i spousta dysfunkcí, modřiny jsem měla jak od fotra, tak od toho, že jsem měla špatnou orientaci v prostoru a pořád se o něco mlátila. Učitelky usilovaly hlavně o to, abych šla do zvláštní školy, naštěstí jsem šla do vyrovnávací a tam jsem měla na učitelku zase štěstí, ta to opravdu žrala, brala si nás i domů, každého brala individuálně. Ještě na střední škole jsem jí volávala, jak si vedu.
SINSEMILLA: Tondu zase kvůli tomu mluvení nechali v původní třídě, takže tam bude jeden z nejstarších a hlavně mu odejdou všichni kamarádi:-( Ale Pepa se prý vzepřel, že chce zůstat, kde byl, tam je to ještě v jednání, jestli mu zůstane Pepa, tak bude šťastnej jak blecha.