ADD: Nám napsali do návodu, že mají mít děti "hrací kalhoty s poutkem", "kalhoty na zahradu" a "náhradní kalhoty". Takže v šatně se převleče do hracích, co má do třídy, na zahradu si bere jiné (tmavé), to už řeší učitelky a náhradní čekají v pytli na svou chvíli slávy, kdyby něco. Zatím jsem si moc nevšímala, jak chodí ostatní děti, povětšinou mi přijdou tak nějak průměrně čisté a upravené, holky o něco víc načančané. Myslím ale, že křest ohněm přijde až s horším počasím a bahnem, pak uvidíme. Záplaty bych neřešila, max. bych zkusila vybrat nějaké hezké, skvrny by asi záleželo, jaké. Ale taky máme školku 10 minut pěšky od baráku a veřejnému mínění čelit nemusíme.
MARKYSHA: Mně kdysi říkala sestřička na gynekologii, že když začínala praxi v nemocnici, tak první rok chytila úpně všechno, co šlo kolem, a zdravá byla asi dva dny. A od té doby je prý jako řípa a chřipkové epidemie se jí netýkají. Jestli je to náhoda nebo pravda nevím, ale rozhodla jsem se, že se mi to líbí a budu v to doufat a věřit té lepší variantě.