• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMAGUEmateřské školy
    EDERA
    EDERA --- ---
    HABRENKA: No ty brďo!:-O
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    TORUVIEL: dalším krokem bude branné cvičení?
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    Povinně do školky v pěti letech, lesní třídy se nepočítají. Kdo dítě do "mateřinky" nedá, dostane pokutu pět tisíc
    http://archiv.ihned.cz/...ni-tridy-se-nepocitaji-kdo-dite-do-materinky-neda-dostane-pokutu-pet-tisic
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    LORAIN: Já jsem nakonec našla zajímavé kroužky mimo školku, už to neřeším, ale ve chvíli, kdy jsem se to dozvěděla, mi to bylo líto dost...

Zajímavé je, že se školní inspektorka zajímá o kroužky a vůbec ji nevadí, že jí školka padá na hlavu (doslova). Loni jsem bouchla vchodovými dveřmi (jinak se pořádně nezavřou) a spadl vedle nás kus omítky. Den předtím spadl někomu kus tak 30x30, nic moc. Pořád se jen něco někde flikuje, na celkovou rekonstrukci veliké staré vily nejsou peníze...
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    BEBERA: U nás jsou kroužky ve školce i mimo. Museli jsme podepsat souhlas s vyzvedáváním dítěte jinou osobou a bylo.
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    U nás je kvůli zabezpečení videotelefon v každé třídě. Ale rodiče se stejně pouští různě navzájem, takže kdyby se tam chtěl dostat kdokoli s nekalými úmysly, stejně se dostane.
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    ANNAWA: Riziko spočívá v tom, že inspekce se na ředitelku rozhněvá.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ZABITULKA: my zas zvoníme a nikam se nedozvoníme, takže já kolikrát jdu vyzvedávat a ztvrdnu před brankou než někdo vyjde a pak dostanu sprďana, že jdu pozdě.
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    TAPINA: taky nas cekaji cipy.nic to neresi,skolku to bude stat spoustu penez,ale ministerstvo si odskrtne kolonku -zabezpeceni skol v poradku.grrr.
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    TAPINA: taky nas cekaji cipy.nic to neresi,skolku to bude stat spoustu penez,ale ministerstvo si odskrtne kolonku -zabezpeceni skol v poradku.grrr.
    KATIA
    KATIA --- ---
    GRETHA: nejsme v pze.Ale jinak je to stejné ;-)
    GRETHA
    GRETHA --- ---
    KATIA: Pha 8 ? :)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    BEBERA: a to riziko spočívá v cem?
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    U nás zrušili zpívánky, že to vede jedna z učitelek a děti se rozdělí do ostatních tříd a jejich tam moc a angličtinu pro mladší, že většina z nich má logopedický problémy a mají se nejdřív naučit mluvit. Máme keramiku, tanečky a nějaké sportovní hry, ale tam Tondu neposílám, protože chodí na sportovky jinam.
    KATIA
    KATIA --- ---
    GRETHA: nemáme stejnou školku? ;-)
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    TAPINA: My chodime do bazenu se skolkama a ucitelky tam celou dobu sedej u bazenu a pripadne susej zmrzly deti.
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    BEBERA: Jsem zvedava, jak to dopadne u nas. Snazi se nejak vyjit vstric tou plnou moci, ale nevim, kolika rodicum se do toho chce jit
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    SINSEMILLA: nojo, zaměřila se. U nás kroužky taky skončily po návštěvě inspekce.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam