• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMAGUEmateřské školy
    SARGO
    SARGO --- ---
    LADAVAZA: V létě jsme chodili do letní školky Mezi školami, tam se mrňousovi taky hodně líbilo :-)
    LADAVAZA
    LADAVAZA --- ---
    SARGO: Díky, na Velké Ohradě by mě nenapadlo hledat,je to trochu dál. My jsme spádoví pod Rosničku v Běhounkově, resp. pod její jednotřídkovou pobočku. No a do jednotřídky se nevejdeme a na Rosničku jsou na netu reference tak půl na půl..
    SARGO
    SARGO --- ---
    LADAVAZA: Barvička na Velké Ohradě - veliká spokojenost, kéž bych byla tehdá tušila, co jsme v nich měli :-) Sluníčko pod střechou - není důvod k nadšení, ani tam nějak nic aktivně nevadí.
    LADAVAZA
    LADAVAZA --- ---
    Díky moc za zprávu
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    LADAVAZA: mám k ní nějaké výhrady, ale v podstatě si nestěžuju. Zvládaj mýho syna, se kterým to jednoduchý opravdu není. Jídelníček mají dost dobrý, často nějaký divadla a minimálně v té nejmenší třídě jsou supr učitelky.
    LADAVAZA
    LADAVAZA --- ---
    XMARGE: A ta Husníkova je jaká? Díky moc
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    LADAVAZA: Já mám zkušenost z MŠ Ovčí hájek (špatný) a MŠ Husníkova 2075 (je to ta novější vedle MŠ Zahrádka).
    LADAVAZA
    LADAVAZA --- ---
    Nemate nekdo reference ci zkusenosti se skolkami na Praze 13? Spadova jednotridka bere letos jen dve deti, tak musim dceru prihlasit jinam.Predem diky
    EDERA
    EDERA --- ---
    TAPINA: Taky v tom vidím spíš to pivo.:-)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Dneska jsem přišla do školky, kouknu na nástěnku a říkám si: "Proč vyráběli půllitry s pivem??? No ale jako co by to mohlo být jinýho?" Až pak jsem se podívala vedle na nápis: Kamarádka pohádka - Hrnečku vař! :D

RYBKA
    RYBKA --- ---
    QUANTI: To mi připomnělo, jak mi sousedka vykládala, že její přítel je zloun - a já fakt asi 5 minut uvažovala, proč mi řiká, že má za přítele ňákýho drsňáka, a proč s ním vůbec je... až mi docvaklo, že přítel je z Loun :-D
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    muhehe. Při cestě ze školky jsme se potkali s tatínkem, který do telefonu halasil: "...zrovna vyzvedávám padouchy". Musela jsem se smát celou cestu k autu :D
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    GLOBALISTA: ve školce probíhá furt něco...co já pamatuju, tak se na nástěnce akorát střídaly cedulky s upozornění na spálovou angínu, spálu, vši atd atp......zezačátku jsem z toho byla totálně vyděšená, ale pak už jsem to vesele ignorovala....mmch, naše holky nikdy nic z oznámeného nedostaly :-)
    GLOBALISTA
    GLOBALISTA --- ---
    GIOMIKY: Třeba to bude v pohodě. U nás ve školce proběhla už dvakrát a nás to zatím minulo (ťuk ťuk ťuk).
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    GIOMIKY: u nás to relativně klidné bylo, nejhorší na všem byla pusa plná boláků, které jsem já odhalila až dost pozdě, a nutila je tím pádem jíst víc, než jim bylo milo
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    O zabavu mame postarano, nebot prave u nas ve skolce probiha akce Usta-Ruce-Nohy. Tak budu doufat v relativne klidny prubeh.

Nemoc rukou nohou úst - Hand, foot and mouth disease - Nemoc ruka noha ústa | Baby On Line
    http://www.babyonline.cz/nemoci-deti/nemoc-rukou-nohou-ust
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    VSICHNIMAME: to jsem zkoušela, nevím, akorát se to rozmazalo do fleku.
    VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    My mely jako deti vse potistene - ja zajickem:) - a barvou na textil, mama to tiskla normal detskym razitkem a drzelo to tam snad porad. Takze ani neni treba extra investovat...
    ADD
    ADD --- ---
    TAPINA: Tak já si počkám, kolik těch vyprání to vydrží. Pak poreferuj. :-)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ADD: Tož to ještě nevím. Píšou, že to vydrží několik vyprání a pak se to tam lupne prostě znovu. Při označování mě překvapilo, kolik věcí, které jsem si myslela, že mají štítky nebo popis fixem, nemají už dávno nic.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam