• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMAGUEmateřské školy
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Moc to nevypada, ze by se za tyden otevrely skolky co?
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    LAUNCHER: naše školka byla zavřená už vloni na jaře, dcera dostávala pracovní listy obálce jednou týdně do schránky, bydlíme na vesnici. Teď psali, že to bude stejné, že předškolákům je zase budou nosit. Ona loni předškolačka nebyla, ale dávali jí to také, protože si o to řekla. Za mě win win, když už.
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    LAUNCHER: nam posílali úkoly, pracovní listy, nahravali videa se vším moznym... musej kvůli posrany akreditaci no...
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    LAUNCHER: Nam behem jara posilali mejlem pracovni listy, ty, co bezne delaji ve skolce. Mivaji je tam vystavene, takze to nebylo zadny prekvapko.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Domluvili jsme chuvu, jak jen mela cas. Jsem zvedav, co nas od zitrka ceka za ukoly pro nase dva predskolaky...?
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Školky mají od pondělí vyučovat distančně, nedostaly však instrukce - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/...tancni-vyuka-chybi-metodika-ministerstvo-skolstvi.A210228_101225_domaci_chtl
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    VVENDY: tak dcera už měla od Nového roku karanténu 3x .. 2x skrze školku a 1x díky mě..
    ale pořád jsem ráda, že školka jede.. i za takových podmínek ..
    VVENDY
    VVENDY --- ---
    ZEMINO: u nas to same. Rano a odpoledne po treti hodine, se tridy slucuji. Jarni prazdniny byla jedna trida se skoro ticeti detma z cele skolky. Taky jsme to odnesli karantenou.
    KATIA
    KATIA --- ---
    ZEMINO: no ty jo, přitom ve škole je to zakázané a to mají děti roušky...
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    KATIA: u nás se pořád slučuji třídy.. když odpadly obě učitelky, dcera chodila do jiné třídy.. když teď mají zpátky jen 1 učitelku, tak do 8hod jsou děti v jiné třídě, když je málo děti na spaní taky je spojí s jinou třídou (pořád teda jde o jednu a tu samou třídu) a jarní prázdniny probihaly v jen 1 třídě ze 6.

Na prázdniny se u nás ptaji na docházku a upozorňují, že třídy budou spojené
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    ANICHQA: docela jo, protoze podle ucitelky bylo vcera ve tride jen 6 deti a dnes 10. celkem jich je asi 16. :)
    ANICHQA
    ANICHQA --- ---
    POZITRON: tohle je ale důmyslný způsob, jak donutit rodiče, aby děti nechali doma. V naší školce na to ještě nepřišli kupodivu :-))
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    KATIA: my jsme si to jeste o vikendu potvrzovaly se sousedkou z baraku, ktera ma dceru ve stejne tride, takze ta je na tom stejne. nejsem jedina, aspon ze tak. :)
    KATIA
    KATIA --- ---
    POZITRON: na školky se opravdu prázdniny nevztahují, u nás se to ale poznalo tak, že rodiče museli potvrzovat zájem o docházku a když bylo málo dětí, tak se slučovalo s jinou školkou (což teď asi ani nejde).
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Ja jsem asi uplne blba. :)
    Na webu skolky je uvedeno, ze jsou od vcera na tyden jarni prazdniny. Tak jsem si myslela, ze to znamena, ze maji deti zustat doma. Dnes jsme jeli okolo skolky a na zahrade deti. Volam tam, jarni prazdniny se pry na skolky nevztahuji a ze se ucitelky divily, kde je Marecek.

DASIK
    DASIK --- ---
    Mate nekdo zkusenost s nejakou anglicko-ceskou skolkou v Praze, nebo reference od znamych? Idealne v blizkosti Stodulek - treba Domecek nebo Maxikova skolka ve Stodulkach, Foxikova skolka na Brevnove?
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    POZITRON: tak na dv3rich maj cedulku, ze je obchod zrusenej
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    PETATA: aha, tak to me nenapadlo. TH je zezavrenej, ale ten detskej zkusim. myslis ten rohovej u zastavky Libus?
    PETATA
    PETATA --- ---
    POZITRON: u nas je otevreny, resp detska cast, stejne jak v klasickem obchode
    jinak bych to nenavrhovala...
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    PETATA: sekace jsou preci zavreny. muj oblibeny je textile house na michelsky, tam jsem minule videla celej stojan s detskejma maskama.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam