JARAFARI: to mě taky napadlo že bez výcviku,trefim fšechno jen né grázla.
Taky mě napadá že tohle s tim servisem, a hlavně s dodací lhůtou dílů na skůtra je celkem zajímací věc, né že by se lepší dodací lhůta dala spojit přímo se značkou, nebo dokonce s cenou skůtra, ale ve skratce ,neni nic horšího než čekat měsíc na náhradní díly. Obzláště když skůtra částečně rozeberete na ulici před barákem a pak čekáte tak dlouho dokud náhodou nezačnou opravovat chodníky a v ulici se nesmělo parkovat a já skůtra bez zadního kola čekal na gufera do převodofky.
V tipný je natom to že tohle neni problém jen tohodle krámu, obchody se snaží na obědnaném díle samozdřejmě vydělat a čím míň dílů tím menší prachy pro kšeft. No a ve finále ani ve skladech se věci dvakrát rychle nehejbou. Především v itálii kde to maj samou pauzu a svátek.
Všem kdo ještě nikdy nečekaly na náhrádní díly doporučuji si najít internetovej obchod kde na váš skůtr tyto díly mají nejlépe pak přímo od výrobce nebo druhovýrobu která je většinou výrazně levnější. A v momeňtě kdy se něco rozbije a je potřeba koupit náhradní díl,tak obědnat s vlastní iniciativou. V servisu vás si sice moc rádi nebudou,ale to nám co chcem jezdit může bejt ukradený ne.
Osobně preferuji , obědnat,do tří dnů na stole a pak vlastnoručně opravit.