• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EKIMSkútr
    EKIM
    EKIM --- ---
    CARNAQE: ale nezapomen se spravne ohaknout , pantofle, kratasy,tryko s kratkym rukavem,idealne bez prilby.
    Trochu sem koukal na skutrforum a moc se toho vylepsit neda, pokud tam nedas vetsi karter...
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    EKIM: Pecka! Jak sezenu ten vejfuk a dokoupim dalsi drobnosti, jdu trenovat.
    EKIM
    EKIM --- ---
    CARNAQE: jako tenhle týpek, http://www.youtube.com/watch?v=vWUgOVUPlyM&feature=fvsr v pantoflích a kraťasech dobrej cvok...
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    No - tak znova: Ma tady nekdo "Si"cko, Ciao, Bravo, nebo nejakej podobnej klumpr od Piaggia? Nebo nekdo, kdo tyhle rozskobrtany blekotandy zna? Staveny je to jako skutr, ale nikdo se k tomu nema. V Adventure sem narazil na hrubej nezajem, presto to potrebuju trochu rozject.

(berte to jeko zoufalej vykrik)
    EKIM
    EKIM --- ---
    ma, ma jeste se k tomu nedostal, tet se zrovna zabejva serizovanim ventilu, uz mu chybej jen merky a bude se otvirat viko. Pokud te zajima jen kontrola tak otevri viko hlavy zkus zatahat za retez jestli je napnuty, nekdy pry staci zmenit polohu jakehosi napinaku a jede se dal v horsim pripade se meni coz uz vyzaduje urcite znalosti daneho motoru. V nejhorsim je pry retez tak volny ze muze preskocit, reseni nasledku je cenove v jine relaci.
    SKUTEKKUTEKK
    SKUTEKKUTEKK --- ---
    Omluvte můj dotaz, jsem technické hovado. 4T, vodou chlazený, 1 válec má rozvodový řemen ??? Má se kontrolovat a pravidelně měnit ? Dělá to někdo ?
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    EKIM: 2T. Ale problem solved. Nechal jsem to dvě hoďky stát a pak to nakopnul přes kick start. Problém byl asi v auto sytiči, který to prostě při elektrickém startování trochu přechlastal.
    EKIM
    EKIM --- ---
    mas 2t nebo 4t?
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    Ahoj. Rychlý dotaz. Když mi ta moje nádhera po zimě nechce naskočit (baterka v pohodě, benzín i olej v pohodě), na co se mám mrknout? Svíčka?
    EKIM
    EKIM --- ---
    SKUTEKKUTEKK: muj tip, nedelal bych to takhle po zimnim spanku ale az po prvnich jarnich jizdach... Startovat s rosvicenym svetlem :-) vypada to jako blbost ale vysledek je takovy ze v baterce klesa kapacita pozvolna a pokud se dostane na urcitou hranici s motorem to nepohne, ale jak se vypne svetlo , sup a jeste na par startu se zmuze a tak se dozvis ze uz je cas. Samozdrejme tahle metoda neni k nicemu kdyz skutr nechce chytat standartnim zpusobem.
    EKIM
    EKIM --- ---
    SKUTEKKUTEKK: vono je pak celkem zajimavy cemu rikas gelofka, takovy ,,bezudrzbovy,, se take rika gelovka pac se muze naklanet a nemusis ji dolejvat stejne jako gelovku.
    GINGERCAT
    GINGERCAT --- ---
    SKUTEKKUTEKK: nemáš nožní startér?
    SKUTEKKUTEKK
    SKUTEKKUTEKK --- ---
    EKIM: Hele to je právě zajímavý - mám tam gelovku, starou asi 3 roky. Celou zimu to stálo v zahradnim domku (bez vytápení) a problém byl jenom ve vysušenym karburátoru a asi i hadičkách. Na tu baterku jsem to točil dobře minutu a půl a zdá se vpohodě...Ale je to o hubu. Bez baterky to nenakopnu ani roztlačit to nejde...Skoro aby člověk vozil náhradní :)
    EKIM
    EKIM --- ---
    SKUTEKKUTEKK: Já vim že jsem stim poučováním asi trochu otravnej,tohle neni z mé zkušenosti ale gelovka se při dlouhodobém stání skutru vybíjí a pokud se dostane pod určitou kapacitu tak je jednou provždy v čudu, není to jako s kapalinovou, nevím jak dluho si stál ale vzhledem k ceně gelovek bych se bál nedobíjet třebas jednou do měsíce, třeba to víš :-) tak jen aby bylo jasno...
    EKIM
    EKIM --- ---
    LASICE: si myslim ze to je nakej fuck kterej se vyrabi seriove a je shodny i s modely co maj vtrikovani a patri tam ta landasonda,ale jelikoz mas karburator tak tam je jen maticka a proste se vyklepala, az tam budes davat tu matku zkus pod to dat takovou tu prerusenou podlozku, nebo si tech matek kup vic, pro zichr :-)
    LASICE
    LASICE --- ---
    jo a tu kryci plachtu meli ve 2 lidlech co sem stihla objet samozrejme vyprodanou (jestli ji tam vubec meli predtim, ale ten ostatni sortiment tech moto veci tam meli) takze zase smula no:/
    LASICE
    LASICE --- ---
    no ja sem z toho taky jelen, proste fakt si nepamatuju zadny skripani ani kvileni, ktery to nutne muselo doprovazet, asi nejaka konspirace proti me:D ale tohle muselo vzniknout za jizdy no...no a k zahadnemu otvoru - z prodejny mi odepsali at si koupim sroubek M6x10, ze ten tam prej patri a samostatnej ho Kymco neprodava, tak dobry, nebude to drahy:D
    EKIM
    EKIM --- ---
    LASICE: koukám na to jako puk,a říkám si že je zvlášštní že jsi si nevšimla nějakého zvuku nebo prostě čehokoliv pač to muselo bejt cejtit,osobně bych to neřešil, ráfek je škráblej a guma z boku krapet vobroušená,pokud by mi to neucházelo tak bych jí normálně dojezdil, než dávat litr za novou? + přezutí a typuju že sama si to nesundaváš takže sakum prdum cca třeba 13kyl ,no to ani náhodou.... ty jo co to mohlo bejt....
    SKUTEKKUTEKK
    SKUTEKKUTEKK --- ---
    LASICE: WTF ? :) Gumu vem čert, jak se to mohlo stát ?
    LASICE
    LASICE --- ---
    jo tady:

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam