• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EKIMSkútr
    FAUST
    FAUST --- ---
    EKIM: jo, teď jsem si na něm dojel z benešova, krásně to táhne :)
    EKIM
    EKIM --- ---
    JARAFARI: chy bička se vloudila měl tam patřit tenhle http://www.motowell.cz/skutry-detail.php?id=1
    JARAFARI
    JARAFARI --- ---
    EKIM: To jako že koupil toho skipera??? nebo se ti popletli odkazi??? já jen,že píšeš o záruce,o první a druhé ruce.. a taky jakto, že teda odkaz funguje,když by to měl kámoš už koupený.. trochu tomu nerozumim no :-)
    EKIM
    EKIM --- ---
    JARAFARI: jo jo , tady menší příklad http://www.skutrforum.cz/viewtopic.php?f=14&t=5428

Kámoš koupil tohle http://www.skutrforum.cz/viewtopic.php?f=14&t=5428 protože byl se zárukou, když mi to řekl že si to koupil tak jsem ho zbuznul co to udělal ,že za tyhle prachy mohl mít sice z druhý ruky v pohodě laděnou a značkovou , všechno setřel argumentem ,,má záruku a je to značka,,. Už má najeto něco přes 10tis. za tu dobu mu měnily prý 3krát gufero v převodovce co vede hřídelí do spojky teť to budou znovu měnit, tekl mu olej z čerpadla a to asi po 1500km. Při servisu mu cosi dojebaly snad zavit na klice nebo něco blbě nasadily, no prstě s tím má jen samý nervy.
    To já pro ty co se rozhodujou pro nějakou koupi, pač tahle zkušenost právě ukazuje na jeden z problémů se ktrým se muže jeden(a) setkat.
    KORDA
    KORDA --- ---
    JARAFARI: diky.
    JARAFARI
    JARAFARI --- ---
    BLACK_ONYX: tak tady je ten topic ,-)
    SKUTRFORUM.cz • Zobrazit téma - řidičák B = 125ccm
    http://www.skutrforum.cz/viewtopic.php?f=27&t=5413
    JARAFARI
    JARAFARI --- ---
    JARAFARI:
    BLACK_ONYX: tady plkám o tom co je vlastně v tom článku,takže sorry :-)
    já si přečet jen nadpis a už ti odpovídal :D... tak sorry,tohle už víš :-)
    JARAFARI
    JARAFARI --- ---
    BLACK_ONYX: jo tohle... no to se taky na skútfóru nějak řešilo,ale ... zkoušel,jsem ten topic najit,ale nevim kde se to řešilo...
    jo...tohle by mělo začít platit pro všechny.... Teda jestli to schválej. Ale bude to rozdělený jen na motorky do 125ccm s automatickou převodovkou..tedy skútry... což je fajn.. Maj prej za cíl tim vyhnat auta z měst... což je celkem dobrá myšlenka.
    Já o tomhle moc nevim,páč jsem se o to nějak nezajmal....stejně si plánuju udělat letos sk.A jako takovou.... páč taky polemizujou nad tim,že na velkou moto bude moc člověk přejit až po zkušenostech z tý menší kategorie a tim nemyslim 50tky... tak si to chci posychrovat a rozhodně nechci platit dvakrát motoškolu :-/

zkusim ještě o tom něco najít na tom fóru.
    JARAFARI
    JARAFARI --- ---
    EKIM: to jó tahle cagiva jó. to je značka...... ale tamto,to je číňan... Jako je to v prdeli,že už tomu dávaj názvy i jinejch zn. motorek... ale tohle je číňan.. vlastně je to skoro komplet jako to co jsem měl já... ty budíky, ty plasty... to se furt opakuje to samí.. :-(((((( buh ví jestli to tam taky nenalepil ten kdo to prodává...
    Jednou jsem takhle okukoval skútra a přišel jeho majitel... řiká pěknej co?.. já řikám hmm.. a co ty nálepky?.. vždyť je to jasnej číňan jakto, že je to ducati 150...??? on:Mno je! To jsem polepil já...Jak origo co... ?? :D

Polepy seženeš všude..
    ale věřim,že tahle cagiva (ten číňan) to má napsaný i v papírek.. u číňana a nakonec i u nás v kocourkově je přece možný všechno.
    EKIM
    EKIM --- ---
    JARAFARI: no a já měl za to že je to značka? :-( http://www.motoprestige.cz/motocykly/cagiva
    JARAFARI
    JARAFARI --- ---
    BLACK_ONYX: moc nevim co myslíš za novelu,ale každopádně jak jednou řidičák máš,tak pro tebe zpětně nic neplatí.
    Pro tebe platí datum, kdy jsi udělal zkoušky.
    BLACK_ONYX
    BLACK_ONYX --- ---
    JARAFARI: Jojo. Hledám něco o skútrech. Uvažuju nad ním, ale odrazuje mě nutnost dělat řidičák. Nevíte má platit i zpětně ta novel o ŘP?
    JARAFARI
    JARAFARI --- ---
    BLACK_ONYX: jj,tenhle článek jsem nedávno četl... Celkem zábavně napsanej! :-)
    JARAFARI
    JARAFARI --- ---
    EKIM:
    KORDA:
    http://motorky.bazos.cz/inzerat/9654461/Prodam-skutra-Cagiva-50ccm-rv2007-CENA-12000kc.php Tohle je taky číňan... a cena zase tak libová neni... to se dá sehnat číňan klidně i s 1200km najeto za 10 000kč a míň... já bych do toho určitě nešel! To, že tomu číňan dal jméno Cagiva neni zase tak směrodatný... každej měsíc tomu dávaj jiné jméno.... ani bych se nedivil kdybych zejtra viděl skútra např. Lamborgini speed masacre 50 4T :D...
    Z toho všeho, bych to viděl jen na tu starou gileru a ta se musí dát dohromady,takže tu taky ne....
    KORDA: musíš hledat čéče...ale ty číňany neber...
    Já,před třema rokama koupil novou čínu za 26000kč... furt se to sralo a při 3516km jsem byl rád, když to někdo koupil za 16000.-kč a to ještě s roční zárukou...
    Koupil jsem si ojetou Derbi Atlantis za 18000.-kč Tu mám dva roky a jsem spokojenej.
    Koukej na značky- Aprilia, Benelli (tušim,že ital..bacha na biaginni-číňan), Derbi, Gilera, Honda, Italjet, Kymco (to je celkem kvalitní Taiwan) , MBK (těch bych se nebál,maj licenci od yamahy a taky vizáže skútrů jsou totožné co yamaha), Peugeot (tady platíš značku,ale skútry nedělaj nic moc.já bych pažouta teda nechtěl), Piaggio, možná SYM ( to je taky nějakej Tajwan,ale řadí se mezi ty kvalitní) ,Suzuki, no a Vespa od piaggia..to je klasika ,-)... jo a samože taky ta yamaha.
    Ty značky co nemaj nic v závorce,ty jsou dobrý..ty komentář nepotřebujou :-)

Přidej si ještě tak 5000kč.... a budeš spokojenej. Za 13 litrů toho moc kvalitního neseženeš :-/
    Přeju dobrej výběr a šťastnou ruku, při nákupu stroje ,-)
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    EKIM: Sprinter - SpeedBike - Messenger. Je to ale cca 8 let zpatky.
    Jak rikam, s Koradama mam bohaty zkusenosti. Kdyz se jezdilo furt v desti, cakalo to z predniho kola na svicku a konec. At tam byla jakakoliv fajfka. Navic s tim Koradem se uz pak neda nicmoc vymejslet. (Videl sem za celou dobu jenom jednoho borce, co si na to dal Polini kit. Vubec nevim, kde to tehda sehnal. Projel sem mu to a jelo to dobre. Muselo se to ale honit siticem.)
    EKIM
    EKIM --- ---
    FAUST:nojo jsem tydýt,sem si nevšim :-) . Máš recht,, dovezenejm na tacháč nehleď,,. 15kw to bude masíčko, já mám necelech 12 a na výkon si nemůžu stěžovat.
    Teť mi to došlo píšeš ,,vzal jsem tendlen,, takže už nakoupeno?
    FAUST
    FAUST --- ---
    EKIM: ten 180 GTX (oba co jsi linkoval) je právě 4T, LXT je 2T. já na kilometry abych pravdu řek nehledim, podlě mě skoro všechno dovezený z itošky přes bazar je přetáčený - 10 000km mi za deset let v itálii nepřijde uvěřitelný :)
    EKIM
    EKIM --- ---
    KORDA: beru to od spoda, komentama od podlahy
    1: pěkný ale noname, čína? trochu bych se bál
    2: to samý
    3: to už je značka, čerstvě zajetá,cena libová
    4:starší ale honda, cena dobrá, náhradní díly dostupný. A možná se opakuju ale je to honda:-), samozdřejmě nevidim kyláky a může bejt ledacos v prdely.
    5:čína...
    6:čína z čech ale nová se zárukou!
    7:smazáno
    8:starý,dobrá cena ,ale může bejt před smrtí,čína
    9:za dobrou cenu, ale čajna.
    10:pěkný, seřídit může znamenat dalšch 1500,- , poviné ručení za 2čenta ale né v Praze!
    11: moc pěkný, vhodný na ladění, nejspíš tam s nim vozej pytle s cementem ale už to maj postavený. jedno zrcátko.

Z vlastní skušenosti ti doporučuji, vzít si sebou na prohlídku někoho kdo se v tom vyzná,třeba podle zvuku zkušené ucho borca pozná jak je natom motor. Můžeš mít štěstí ale starší a značkové může být zárukou hutnýho opotřebení kerý nemusí bejt vidět, a noví čajny se zárukou můžou nakonec vydržet to samý.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam