• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EKIMSkútr
    EKIM
    EKIM --- ---
    DAN_F: dal jsem bod 2. ,a jeste chvily jsem se vratil k otazce: proc by to nekdo delal? A dosel jsem k moznosti ,,ze se jednoduse vyklepala,,. Ovsem obe moznosti jsou zavisle na jednom faktu, ramecek jde velmi snadno sundat i vyklepat. Pokud se nemilim tak je problem vyresen celkem dobre, pokud ano mel bych si pripravit 250kc a obrnit trpelivosti.
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    EKIM: Mně to neukradli před domem, takže body 1 a 3 nejsou moc nápomocný.
    EKIM
    EKIM --- ---
    nebo ji mit sundavaci, proste bych si ji bral po zaparkovani sebou domu...
    EKIM
    EKIM --- ---
    Tyvle nejhorsi je magistrat, to je jak cekat na vecnost.
    Trochu sem dumal jak na to aby se to neopakovalo.
    1. Sprejem pred barakem 10m napisem,, pozor tady se krade,,.
    2. Spztku pridelat bez ramecku primo na blatnik a srouby zatmelit.
    3.webovku do vokna
    4. Zamek na kotouc s velmi hlucnym alarmem. (popripadne mit poruce nejakou dostupnou strelnou zbran, luk, kus, ostep, co jinyho bez zbrojaku zejo :-)
    ZIP79
    ZIP79 --- ---
    EKIM: jojo musíš koupit novou, to k tý legraci patří:( Mně někdo ukradnul spz z auta cca před 3měsícema.
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    EKIM: Hah, to samý se mi stalo minulou sezónu. Musel jsem koupit novou a ještě mi dali docela lukrativní číslo, tak čekám kdy to zas půjde pryč. Udělal jsem nějaký improvements v přidělání toho rámečku, ale jako pořád to ještě jde oddělat, tak abych zvážil jestli ty šrouby nějak nezprasit, aby to nešlo :)

Jinak mám integrálku. To plexi má nějakou antimlžící vrstvu a i když to asi časem sleze, tak už skoro dva roky zatim v pohodě.
    EKIM
    EKIM --- ---
    tak prave jsem zjistil ze mi nekdo slohnul spztku i s tim plastovim rameckem, sem to nahlasil na cajty, a nejak netusim co dal, prece si nebudu kupovat dalsi za svy aby mi ji znova slohly.
    EKIM
    EKIM --- ---
    WALL OF DEATH Teaching a man that sold his life Part 2 of 2 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=Wear7sR65-o&feature=endscreen&NR=1

Wall of Death - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=31MMw3Eazqw&feature=related

ten první je spoiler...
    EKIM
    EKIM --- ---
    70MPH Mobility Scooter in the SNOW - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=zy5rkw4SeP4&feature=youtu.be
    EKIM
    EKIM --- ---
    DAN_F: to je integrálka nebo jet?
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    GINGERCAT: Mám docela normální helmu Uvex a když se mi to mlží, tak už musí kurva chcát, nebo mrznout. Když už taková situace nastane, tak to pootevřu na tu nejmenší možnou úroveň a viola, je to v cajku.
    EKIM
    EKIM --- ---
    DAN_F: to je poznamka do pranice,, co je jeste nutna vybava co us smrdi gaylestenkou,, :-)
    EKIM
    EKIM --- ---
    GINGERCAT: tezko rict, rekl bych ze ne, tyhle pripravy jsou po pauzach typu 3-6mes, z meho osobniho dojmu a to protoze nejsem zadnet profik a do prostoru valce nevidim, jde o to ze benzin vodnati a valec je ze zeleza a nekdy potahlej nikasilem o ktrerym nevim estli je nachylny na korozi jako ocel, stejne jako svicka. A kazdopadne to nakopavat takovo smesi nemusi bejt uplne koser. Vysledek bude vetsi opotrebeni valce, ci opotrebeni,a zaneradeni pistnich krouzku.
    GINGERCAT
    GINGERCAT --- ---
    EKIM: a je to nutné i když se s tím skútrem minimálně jednou za měsíc jelo? Ne daleko, ale přece ;)

DAN_F: preferuješ chlapácké heterosexuální rozbití držky, protože hovno vidíš? ;)
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    EKIM: Takový gay vymoženosti :)
    EKIM
    EKIM --- ---
    trochu s křížkem po funuse ale, příští rok prej bude taky zima, a zamlžené plexi při nizkých teplotách je opravdu jeden z největších problémů http://www.motorkari.cz/clanky/jak-na-to/pinlock-a-prilba-se-nemlzi-19454.html
    EKIM
    EKIM --- ---
    CARNAQE: mno mám za to, že tak nějak :-) ale radši se trochu rozlédnu japatojedopravdy...
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    EKIM: Striknout olej pres svicku do valce rikas?
    JARAFARI
    JARAFARI --- ---
    mno, já začnu drandit, až seženu plasty... nechci, aby se mi to ještě rospadlo :-/
    Každopádně o víkendu, to chci zkusit nastartovat ( jsem to od té návštěvy toho zmetka ani nezkusil, neměl jsem ani náladu, tak nevim, jestli to neni třeba víc pokurvený, než jen rozmlácený plasty) a když to chytne, tak dojedu alespoň natankovat čerstvej benzín a dofouknout kola.
    Každopádně až budete probouzet mašiny ze zimního spánku... zahřívejte pomalou jízdou ,-) Ostatně, tak to má být vždycky,ne jen při probouzení medvěda :D
    Ekim: :D ... správnej vedoucí, to probouzí i tady, tak to má být :-))
    EKIM
    EKIM --- ---
    mimochodem, tu máme před sezonu. Vostřejší jedinci začínaj, kroutit plynem. Takže doporučuju pomalu zjištovat jak svou mašinu probudít ze zimního spánku. Jsou tací kdo se s tim neserou, ale na druhou stranu když mašina delší dobu stojí, benzín vodnatí, baterka je slabá, a třecí plochy na válci jsou suché. Tedy je dobré zvolit vhodný postup jak svou hračku přivést k životu, bez minimalního opotřebení. Za prvé použijte google, či přímého vstřiku oleje rovou do válce. Nebo dotaz sem, jsem připraven vám pomoci jako správnej vedoucí...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam