• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EKIMSkútr
    EKIM
    EKIM --- ---
    PAWKA: moje rec, chviky jsem dumal a pak jsem si vzpomel ze mineral jsem lil bez problemu do korada.
    PAWKA
    PAWKA --- ---
    DAN_F: Jestli na tom jezdíš i v zimě, tak bych ho prostě vyjezdil, ono se mu nic nestane, jestli zazimuješ, tak bych ho vypustil, dal tam, co jsi zvyklej, a tohle nalil třeba do motorový pily:)
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    PAWKA: 50 2T, skútr prostě :)
    PAWKA
    PAWKA --- ---
    DAN_F: Ahoj, záleží, co je to za motor, u něčeho vysokootáčkovýho bych neriskoval, a olej z tý nádržky normálně vylil, nebude to nic složitýho. Ale zadřít bys neměl teoreticky ani na minerál, bude asi v pohodě.
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    Poslední dobou mám ohromný štěstí. Začala mi svítit kontrolka oleje, tak jsem zajel na benzínku, jdu k regálu, vidim 2T v lahvi, kterou beru vždycky, doleju až po okraj a až pak koukám že to neni polosyntetika City co beru vždycky, ale minerální univerzál. Tak se ptám, jak moc velkej průser to je? Mám se to pokoušet dostat ven, nebo to můžu vyjezdit?
    PAWKA
    PAWKA --- ---
    EKIM: Noty mam, love snad taky, jen nejsem rozhodnutej, seděl jsem na PCX 125 a těžší mi to nepřipadalo, jen trošku delší, ale zas klidnější než NRG a podstatně živější, jen dumam, jestli není lepší za ty prachy pořídit normální menší motorku, mám CBR 600, ale na tý je to po Praze do práce a tak demence, teda ne že by to nešlo...ale je to zbytečný
    EKIM
    EKIM --- ---
    PAWKA: jestli máš love a noty, neni co řešit... jen se připrav na těžší ovládání, foukání na nohy...
    BIGGIE
    BIGGIE --- ---
    a cena ccca 200kc;)
    BIGGIE
    BIGGIE --- ---
    GINGERCAT: ja to vyresil tak, ze jsem si v hornbachu koupil takovou gumovou soupravu xxxxl a oblikl jsem se do ni i v saku a v praci jen sundal a dal zas ususit, idealni:)
    PAWKA
    PAWKA --- ---
    EKIM: Já to popraskaný nemam vůbec, rok 2008, motor v pohodě, celkem to i upaluje, výfuk Leo Vince Tour, malossi multivar, vnitřní uspořádání drátů a vůbec všeho je prazvláštní a vidle je horší, než mam na kole, ale při životě se to udržuje dobře a poměrně lacině, a jízdní vlastnosti jsou i zábavný:) Do číny bych nešel, spíš pomejšlim na PCX 150
    EKIM
    EKIM --- ---
    PAWKA: NRGčko jsem měl taky. rv.98. Nejvíc se nepovedla vidlice, ale celkově úžasný prdítko, levný náhradní díly. S materiálem jako takovým jsem problém neměl, všechny plasty byly popraskaný už když jsem to kupoval. Ovšem logika poskládání vnitřností, hold piaggio.
    GRAMEC
    GRAMEC --- ---
    To Kymco je Taiwan :)
    PAWKA
    PAWKA --- ---
    EKIM: Právě ta kvalita materiálu je pekelná, jak plastu, tak kovovejch věcí, sám mám Piaggio NRG, a i u toho občas zůstává rozum stát, proč to udělali zrovna takhle a z týhle hmoty:-)
    EKIM
    EKIM --- ---
    PAWKA: potrebujes jedno cviceny ucho kery pozna jak jsou na tom loziska na klice a ojnici, tim predejdes nejpravdepodobnejsi mozny aftrkesovacce... Jenze je to sama china. Sice nemam zkusenost s temahle levnejsima znackama, ale defakto vony nejsou spatne delany, ale jejich problem je kvalita materialu, to proste neni videt, ani to nak jinak nezjistis no...
    PAWKA
    PAWKA --- ---
    Za 5 spíš babetu, nebo fichtla, radši bych přišetřil něco, tyhle čínský pekla jsou jen k zlosti
    NTR23
    NTR23 --- ---
    A tady jsou ty rukavice

Tucano Urbano Scooter Bar Muffs Review + Fitting Guide - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=ROwGfGOeVTQ
    NTR23
    NTR23 --- ---
    GINGERCAT:
    Scooter Leg Cover Review - Tucano Urbano Termoscud by Urban Rider - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=rojEhURR3XY
    NTR23
    NTR23 --- ---
    GINGERCAT: Deka je přišroubovaná na kapotu. V rohu má kovové oko, kterým protáhneš řetěz. Je v místech abys ten stejný řetěz dala současně i na kolo. V diskusi i toto probírali a došlo se k závěu, že se tyto deky šijí přímo na typy motorek, takže by ti ji musel ukrást někdo kdo ji použije i na svou. A prý je to tak škaredé, že kdo by to jako kradl. Ale chápu, jsme v česku.
    GINGERCAT
    GINGERCAT --- ---
    NTR23: aha, tak to je potom jiná. Jak to budeš řešit s parkováním - necháš tu deku na skútru a budeš doufat, že se nikomu nebude hodit?

Já ho mám doma v pohodě pod přistřeškem u baráku, ale v práci parkuju v podstatě na ulici.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam