SPYYDY: Tuším o co ti jde, při vyplňování dotazníku pro pojišťovnu je kolonka pro ,,kdo zavinil nehodu a v čem spatřujete příčinu,, Právě tato kolonka rozhodla že raději půjdu na pobočku, dá se to i telefonicky ale měl jsem vybitej foun a stejně bez kreditu (linka není zdarma).
Jen zkopíruji co jsem měl pro pojišťovnu připravené:
-------------------------------------------------
Řidička vozidla která do mě narazila.
Nepozornost řidičky která do mě narazilo, sbůsobenou stresem z nemocného psa, kterého vezla na operaci k veterináři.
(Řidič vozidla předemnou, mohl dát výstražné osvětlení dříve. Před tím než našel vhodné místo, věděl že v úseku se nedá vyhnout z leva.
Já kdybych neposlouchal hudbu, možná bych uslyšel ze zadu přijíždějící vozidlo, a stačil nějak zareagovat. Např, troubením, nějakým úhybným manévrem.)
--------------------------------------------------------------------
Ovšem ,,já,, došlo až tak daleko, že je nutné býti zotpovědný za (butterfly effect) a nejde ve své podstatě o nic jiného nežli o zvyšování pravděpodobnosti. Otázka není jestli budeš někdy sražen, ale kdy? Za jakých podmínek, jakým způsobem. A Čím častěji jezdíš, tím dřív se to stane. Tím větší pozor musíš dávat, tím pravděpodobnější bude že z tebe polezou nějaký moudra.