• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EKIMSkútr
    EKIM
    EKIM --- ---
    ....popřemejšlim o tom nad šálkem zeleného čaje :) co mě vyjde levnějc, jetli prachy na zabezpečení nebo proti zabezpečení...
    THOMASC
    THOMASC --- ---
    EKIM: No me to spis zajima proto, jestli nejake retezy a alarmy maji smysl, precejenom nejakeho amatera to muze odradit...
    EKIM
    EKIM --- ---
    Stejně je to teť všude samej mačos, kdyby mi ho nikdo nešloh, kdo ví jestli by mě už zítra nesrazil. Si budu furt pořizovat lepší a lepší technologický pokrok zabezpečení, ikdyž je to v důsledku sociální problém. Který jsem nevytvořil, a tak za něj odmítám trpět, protože to jednoduše nedává smysl...
    kdo chce právcovství?
    THOMASC
    THOMASC --- ---
    EKIM: jak byl zabezpeceny ?
    DNS: presne
    DNS
    DNS --- ---
    To se teď nějak množí. Parkované venku?
    EKIM
    EKIM --- ---
    ...dnes cca 6.30 na Nových butovicích , byl odcizeno pcx, perleťově bílý... :(( kdyby náhodou...
    BIO23
    BIO23 --- ---
    kam nejlíp a nejlevnějc na stk na 125?
    PREEMA
    PREEMA --- ---
    Ahoj,prosim o radu , nevite kde po praze , nebo okoli maji v bazarech postacky Piaggia 125 ? byvalo jich hodne , ale tet jsem nasel pouze motozotavovnu PONCA ... shanim motor ... diky
    BERNTO
    BERNTO --- ---
    Zdravím, dnes ráno jsem by okraden o svůj skůtr. Bylo to Piaggio Beverly 200 z roku 2002. Sříbrná, velké plexi origo Beverly prasklé v pravém horním rohu. Odřenej pravej bok. Pravá strana polepená samolepkama Odcizeno na Velké ohradě - Stodůlky. Tak kdyby náhodou vám chtěl někdo prodat díl dejte mi prosím vědět nebo rovnou policii... Díky
    SKUTEKKUTEKK
    SKUTEKKUTEKK --- ---
    Nechcete někdo TP na Hondu Foresight 250ccm ? Je v polopřevodu na mě, bez STK. Skutr k tomu mám taky, 2 roky nejetý, aktuálně bez baterky, ale asi by chytil. Já jsem s tím skončil a už nechci řešit převod nebo likvidaci, takže ho nechám v létě vyřadit z evidence...
    DNS
    DNS --- ---
    HITOKIRI: mame SYM (fiddle ii) a zatim velika spokojenost. Jezdime teprve druhou sezonu, takze nejspis brzo soudit. Plus je to prvni skutr a ja moc velikej moto/auto fanousek nejsem. Ber to tedy jako ciste uzivatelsky nazor. Mam pocit, ze oproti ostatnim vyrobcum maji i delsi zarucni dobu, takze jak pises, o kvalitu zpracovani bych se nebal.
    HITOKIRI
    HITOKIRI --- ---
    Má někdo zkušenost se stroji od Tchaj-vanske SYM? Koukám se po velkém scootru a když srovnám Sym MaxSym s Burgmanem 650, přijde mi, že stroje jsou to vesměs dost podobné ale cena je zásadně jiná (jinak Sym byl snad 20 let partnerem Hondy a teď je partnerem Hyundai, takže o kvalitu bych se asi nebál...)

A nebo co z těch větších kousků řešit? TMAX?
    EKIM
    EKIM --- ---
    MUSAK: Víš jaký je cenový rozdíl u xpčka z roku 2011 a úplně toho samého modelu ježděným mnou? :)))) ti kalkulačka ukousne ruku aby jsi se na takovídle odpovědi vysral. A raději se prostě podíval sám. Protože ačkoliv jezdim celoročně, je mi uplně párek v rohlíku na čem jezděj ostatní. Natož kolik to stojí. Jako motorkáře zdravim, respekt k životu musí bejt žejo...
    MUSAK
    MUSAK --- ---
    KORKMAZ: Kolem 30tis...záleží jak moc je použitej
    VICA
    VICA --- ---
    EKIM:
    Jedná se o servis viz odkaz níže. Dal jsem to na posouzení do autorizovaného servisu, tak uvidíme, co mi řeknou.

www.moto-nespesny.cz/kontakt.html
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Jakou cenu může mít použitý Piagio X9 125? Rok a výbavu bohužel nevím, ale stav by měl být celkem v pohodě...
    EKIM
    EKIM --- ---
    Klidně nám tu řekni o jaký servis jde...
    @ a SH, PSi, dylan jsou podle mích zkušenností kompatibilní i s nižší kubatůrou, pouze plasty a některé díly nemusí sedět tipťop ale jen ťop. Například lanko náhonu tachometru u @ je o proti sh kratčí, ale jde namontovat obtížněji a funguje.
    VICA
    VICA --- ---
    Ahoj,

V létě jsem měl @150 v servise, nechal jsem tam cca 12000,- za výměnu vodní pumpy + se upravovala hlava (snad to píšu dobře), poté jsem ji asi po 3 měsících(po úraze) po prvé projel a po 10km prestala jet. Dal jsem tedy zpět do servisu na reklamaci, kdy mi řekli, že se rozsypal motor (od kliky ?) a prý vhodné do šrotu.

Teď řeším, zda-li to dát překontrolovat někomu jinému, je-li tomu opravdu tak a nebo, byla-li má reklamace oprávněná - co myslíte ?

Druhý dotaz mám ohledně kompatibilnosti náhradních dílů právě mezi modely @150 a SH150 ?

Díky
    VICA
    VICA --- ---
    EKIM: To už zabíháme do pro mne příliš odborné debaty, nějaký nemocný zvuk to vydává, ale jestli se točí startér to nevím. :(
    EKIM
    EKIM --- ---
    VICA: startér točí? nebo to jenom tak chrčí?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam