• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EKIMSkútr
    DZANDIS
    DZANDIS --- ---
    Zalezi, jak je zajeta. Ja mam na rovince max.102 tachometr, coz je 90-93 real. Najeto 12tis. km
    144080
    144080 --- ---
    BIGGIE: dik, ja sem na tom podobne tak aspon mam presnejsi srovnani )
    BIGGIE
    BIGGIE --- ---
    144080: Tak 100 z kopecka i 110 tachometrove, takze tak 93-103km/h jenze je me kus, mam kolem 120ti kg takze si troufam rict ze to s nekym lehcim pojede i po rovine tou stovkou realne, jinak i se zenskou z toho tu tech 95 na tachometru vytahnu, a to mame dohromadu lehce pod 200kg si troufnu rict
    144080
    144080 --- ---
    BIGGIE: jak rychle jede ta pcx? Taky nad ni premyslim
    BIGGIE
    BIGGIE --- ---
    Taky mam pcx v predu s led svetlem a sviti to jak dabel! Troufam si rict, ze lip jak kdejaky auto, pres den jezdim pro pocit bezpeci s dalkama a nedavno me na arbesaku dokonce vyhubovala nejaka pani, ze ji to sviti do oci a proc to nevypnu, kdyz telefonuju, bylo tak 16:00 :)
    KORDVO
    KORDVO --- ---
    Nevíte o nějakym skůtr šroťáku? Zlomil jsem zrcátko a brzdu. (Praha a okolí)
    DZANDIS
    DZANDIS --- ---
    Mam hondu pcx a musim rict, ze v porovnani s kolegovo yamahou jsem spokojen. Tim nerikam, ze by to nemohlo byt lepsi, jezdim lesem, je tu obcas nejaka liska ci lan.. Ale jak pise vaca, casem se rozkoukam a za chvili jsem stejne ve meste pod verejnym osvetlenim :-) ovsem je to jen skutr, poradne to svitit nebude asi nikdy, nekde na francouzskem foru psali, ze si do sh125 davaji nejake LED? z Ciny, ale zase se jim to moc hralo... Na ceskych forech jste se ptali??
    VACA
    VACA --- ---
    BURAN: Ono asi obecne ty skutry nevynikaj nejakym super reflektorem..
    Moje honda NES (pravdepodobne o dost starsi nez tvoje sh) taky moc nesviti.
    Taky me to na cestach po nocnich okreskach nenaplnuje uspokojenim.. Zejmena kdyz jsou auta v protijizde..

Kdyz nejedou auta proti tak jsem zkousel i kombinaci dalka+potkavaci oboje zapnout, ale to bylo uplne naprd.. Potkavaci davalo na blizko vic svetla a tak dalka nebyla moc videt, zanikala.
    Uznal sem tedy ze lepsi je jak to maj udelany, =dalka sviti, potkavacka zhasne. Neni to zadnej hit teda, ale kdyz chvili nepotkam nekoho v protijizde, tak se rozloukam a jde to :D

Jako kdyby nekdo mel nejakej tweak, tak sem s nim. :)
    BURAN
    BURAN --- ---
    jak uz se brzy stmiva tak cim dal casteji jezdim za tmy, a zjistuju, ze moje SH125 zrovna moc nesviti (ve meste je videt celkem OK, diky verejnymu osvetleni, ale jak vyjedu mezi vesnice tak to stoji za prd i s dalkacem). da se nejak dat silnejsi zarovka nebo nejakej jinej hack, aby to lip svitilo?
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    KORDVO: "Motocyklisté parkují v celé ZPS zdarma."
    viz http://www.parkujvklidu.cz/vase-dotazy/#1453451841207-bf4ac636-3c56, dotaz 10
    KORDVO
    KORDVO --- ---
    Nevíte jak je to teď s parkovánim, když jezdí ty snímací auta místo policajtů? Musim parkovat značnou směrem k chodníku, nebo to nemusim řešit?
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    BIO23: Ano.
    BIO23
    BIO23 --- ---
    naproti je stánek, kde to obsluha viděla, hlásil jsem to na policajty, takže záznam tam určitě maj...asi musím dodatečně sepsat ten europrotokol o nehodě, co?
    DZANDIS
    DZANDIS --- ---
    BIO23: urcite bych ho promtne informoval, aby si nemyslel, ze ti to vzniklo pozdeji, pak mu navrhnul tebou zmineny postup. Je take mozne, ze on sam neco navrhne, na zaklade tvych informaci. Mas pro to nejaky dukaz?
    BIO23
    BIO23 --- ---
    ahoj, poradíte mi někdo?
    včera mi do stojícího skutru na parkovišti najel kokot v osobáku.Nesepsali jsme nic,páč na první pohled (kromě odřenin) tomu nic nebylo - zdál se ochotnej to řešit, tak jsem si napsal adresu,občanku,atd.
    cestou domu to ale začalo dost pekelně chrastit (žádná ztráta výkonu) a budu to muset dát do servisu.
    Mám to s ním ještě zajet sepsat, nebo nejdřív zjistit cenu opravy? jsem teda dost zvědavej, jak to z něj budu páčit... mu asi podpálím barák.
    BURAN
    BURAN --- ---
    rozhodne si to pred nakupem nekde omrknu :)
    JOSKA_CZ
    JOSKA_CZ --- ---
    FLUNDR: ok, budu si dávat pozor až zase to budu někde blahořečit. Každopádně BURAN má taktéž SH125i, tak snad jsem nic nepokonil :)
    FLUNDR
    FLUNDR --- ---
    JOSKA_CZ: zjevně máš pravdu...na pcx jis prostě nemůžu nikomu doporučit..
    JOSKA_CZ
    JOSKA_CZ --- ---
    FLUNDR: ty jo, nenapadlo by mě, že to bude takový rozdíl, ale asi hodně záleží na čem ji máš. Já ji mám na SH125i a nemám problém s ničím z toho :/ Já preferuji rychlost nástupu/výstupu, kalhoty mi přijdou jako zbytečný opruz.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam